Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa ko ti povjesa zemljake na topovske cijevi kad se ono pobunise u prvom svjetskom? Pobuna u asutriskoj mornarici....imala je austrija more i to bas na vas racun. A tvoje sovinisticko trucanje mi fakat ide na osunecenog.....cuj, zelja da se ide ka sjeverozapadu. da se nisi zajebunio i pomijesao rvacku i svedsku?
Bar ja znam koliko je hercegovaca i licana a bogami i dalmosa vani.
Za manje od pola sata stupa na snagu uredba po kojoj ce svako ko zeli prodje kroz Dezelu morati da kupi vinjetu.
Mozete da birate godisnje koje kostaju 55 € ili polugodisnje 35 €.
Nije mi zao kada mi Hrvati naplate svaki kilometar autoputa ali kada moram ovim baksuzima da dam 35 € samo da prodjem onim rupicastim putem od Maribora do Macelja ( 45 km puta goreg nego u BiH ).
Maraschino wrote:Za manje od pola sata stupa na snagu uredba po kojoj ce svako ko zeli prodje kroz Dezelu morati da kupi vinjetu.
Nije mi zao kada mi Hrvati naplate svaki kilometar autoputa ali kada moram ovim baksuzima da dam 35 € samo da prodjem onim rupicastim putem od Maribora do Macelja ( 45 km puta goreg nego u BiH ).
ma ne brini nista!
Dajmo malo podrske nasim susjedima Hrvatima pa ce i nama biti jeftiniji i udobniji put!!!
Maraschino wrote:Za manje od pola sata stupa na snagu uredba po kojoj ce svako ko zeli prodje kroz Dezelu morati da kupi vinjetu.
Veceg kriminala i bezobrazluka odavno ne vidjeh!
Haram im svaki cent koji od mene dobiju za prolazak iste te dionice.
Fakat mi nije jasno kako neko može uopšte porediti Hrvatsku s bilo kojom zemljom, kad su autoputevi u pitanju. Hrvati imaju ubjedljivo najskuplje putarine u Evropi, samo jedan smjer Zagreb - Split košta 160 kn, a biće i 180 za koji dan. Znači dionica Zagreb - Split - Zagreb će koštati približno kao i godišnja slovenska vinjeta. Uz to se mora dodati da su slovenski autoputevi ipak za nijansu bolji i uređeniji, bar imaš odmorište i pumpu na svakom koraku, a ne svakih 40 km kao u Hrvatskoj. Ne kažem da nije kretenluk i ovo što Slovenci rade, ali Hrvati su najglasniji u napadanju, a imaju mnogo skuplje puteve.
Nije bas, u cro imas jako dobre alternativne pravce, stare ceste, od autobahna koristim samo ZG-KA i ZG-SB.... Postoje i u slo alternative, no malo su sjebane. Slovenija rulez.... volim punce i filmove jos gledam na BSplayeru, Made In Slovenia!
Amsterdammer wrote:Fakat mi nije jasno kako neko može uopšte porediti Hrvatsku s bilo kojom zemljom, kad su autoputevi u pitanju. Hrvati imaju ubjedljivo najskuplje putarine u Evropi, samo jedan smjer Zagreb - Split košta 160 kn, a biće i 180 za koji dan. Znači dionica Zagreb - Split - Zagreb će koštati približno kao i godišnja slovenska vinjeta. Uz to se mora dodati da su slovenski autoputevi ipak za nijansu bolji i uređeniji, bar imaš odmorište i pumpu na svakom koraku, a ne svakih 40 km kao u Hrvatskoj. Ne kažem da nije kretenluk i ovo što Slovenci rade, ali Hrvati su najglasniji u napadanju, a imaju mnogo skuplje puteve.
Polako..
Na prvi pogled je sve tako kako ti kazes ali poredjenja sto se tice nista ti nije na mjestu, tako da nista nije tako kako ti kazes!
Ako se pogleda mreza cesta na kojima si duzan platiti vinjetu, uocava se JEDINA ( obicna) cesta na kojoj se naplacuje vinjeta a to je Maribor - Macelj.
Razumijem da platis koristenje auto cesta ali sporednih, obicnih ( ne brzih) cesta, to je pljacka jer su svjesni da je tu velika frekvencija.
Maraschino wrote:Ako se pogleda mreza cesta na kojima si duzan platiti vinjetu, uocava se JEDINA ( obicna) cesta na kojoj se naplacuje vinjeta a to je Maribor - Macelj.
Razumijem da platis koristenje auto cesta ali sporednih, obicnih ( ne brzih) cesta, to je pljacka jer su svjesni da je tu velika frekvencija.