Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam ljudi, drago mi je zbog svih vas da ste se skrasili, da uzivate u svojim novim drzavama i domovima, ali moram priznati da me dusa zaboli dok ovo gledam i citam jer znam kako ste i zbog cega ste tamo dospjeli...
Kamo srece da je ovo tema ,,slike sa nasih turistickih putovanja'' pa da postavljamo ove prelijepe slike kad se vratimo u nasu Bosnu, ali ovako...neka vam je sa srecom i nikad ne zaboravite sta ste i odakle ste!!!
Majjah wrote:Ne znam ljudi, drago mi je zbog svih vas da ste se skrasili, da uzivate u svojim novim drzavama i domovima, ali moram priznati da me dusa zaboli dok ovo gledam i citam jer znam kako ste i zbog cega ste tamo dospjeli...
Kamo srece da je ovo tema ,,slike sa nasih turistickih putovanja'' pa da postavljamo ove prelijepe slike kad se vratimo u nasu Bosnu, ali ovako...neka vam je sa srecom i nikad ne zaboravite sta ste i odakle ste!!!
Pa jes` vala, ... sve si ti fino rekla, ....
Svi bi se mi vratili, ali .... onda bi nas jos vise dusa bolila jer ne bi smo mogli ici na turisticka putovanja. Terza je obec`o nesto u vezi viza za mart, ali nije rek`o koje godine.
Jah, ... ne brini se, nikada necemo zaboraviti ni sta smo ni odakle smo, ...
Majjah wrote:Ne znam ljudi, drago mi je zbog svih vas da ste se skrasili, da uzivate u svojim novim drzavama i domovima, ali moram priznati da me dusa zaboli dok ovo gledam i citam jer znam kako ste i zbog cega ste tamo dospjeli...
Pa jes` vala, ... sve si ti fino rekla, ....
Svi bi se mi vratili, ali .... onda bi nas jos vise dusa bolila jer ne bi smo mogli ici na turisticka putovanja. Terza je obec`o nesto u vezi viza za mart, ali nije rek`o koje godine.
Jah, ... ne brini se, nikada necemo zaboraviti ni sta smo ni odakle smo, ...
Da mi smo ovdje na forumu sarajevo-x bas zbog toga sto ne zelimo da zaboravimo ko smo i odakle smo dosli.
genija wrote:
neizgleda lose taj boston.. . tjela sam se preseliti tamo radi studija da li je preporucljivo tamo zivjeti? imali nasih ?
Genija slobodno se seli. Boston je spoj Evrope i Amerike. I pravi je studentski grad. Treba ga zaista dozivjeti. namjerno sam postavio onu sliku zelenog voza jer me podjsjeca na Sarajevo. Ima nasih ljudi u Bostonu. Ako zelis javi mi se preko email ili na chat da pricamo i slobodno pitaj sta te zanima. Ukoliko imas profil na Facebooku javi se pa te mogu upoznati sa nasim studentima u okolini. Uglvnom za studente Boston je raj na zemlji sveje podredjeno njima. Gradic je otrilike velik koliko i Sarajevo sa jako dobrim prevozom. Pitaj za sve ostalo.
Svemirski_Jebach wrote:I vrlo bijel i prilicno konzervativan...
al jeste lijep grad, mada NYC
Kozervativan, ma hajde. Mi smo jedina drzava u USA u kojoj je dozvoljeno homoseksualcima sklapati brakove. Kao sto rekoh studentski grad ali ako je covjeku do danonocne zabave onda je NYC samo 4 sata voznje