Ma da...sveuciliste mladen naletilic tuta, pa onda Harvard.LBVIEW wrote:Kako i ne bi, kad posjeduje diplomu prestiznog Sveucilista.seln wrote: Fukara trenira paternalizam.
Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
- seln
#351 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
-
RahatHurmašica
#352 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
međugorje ili kiseljak. ništa prestižnije mi trenutno ne pada na pamet.LBVIEW wrote:Kako i ne bi, kad posjeduje diplomu prestiznog Sveucilista.seln wrote: Fukara trenira paternalizam.
- BHCluster
#353 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Kako to Slavko voli rechi "hercegovac sa dna kace".Altsa wrote:svakako da smo multieticni...podrzavamo hercegovackog hrvata...aj ti podrzi bosnjaka...hoces al u qurcu
- Mister Yes
#354 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Priznajem da više ne znam nego što znam. Ali i takav dominiram.vee-jay wrote:Ili prevedeno na tvoj jezik: Mašta je važnija od znanja.Mister Yes wrote:Ponavljanje je majka znanja
- seln
#355 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Sta to? Igras na male golove sa klincima iz neighborhood?Mister Yes wrote:Priznajem da više ne znam nego što znam. Ali i takav dominiram.vee-jay wrote:Ili prevedeno na tvoj jezik: Mašta je važnija od znanja.Mister Yes wrote:Ponavljanje je majka znanja
-
sanjin_1
#356 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Drago mi je da što je netko postavio ove zaključke mada ne predstavljaju ništa novo.BHCluster wrote:Sta ono ministri vanjskih poslova drzava clanica rekose jucer?... i tako pustishe Covica niz vodu, izgleda da ce se HERA morati aktivirati u jos jednu akciju postvljanja samoljepljivih plakata.
Osuđuje se retorika i akcije koje podgrijavaju separatizam i nestabilnost BiH.
Zahtijeva se i deblokada reformi i napredak na evropskom putu.
Političari se pozivaju da čuju zahtjeve demonstranata i da ih realiziraju.
Ističe se i neodložna i odlučna borba protiv korupcije.
Zahtijevaju se jasne i oštre mjere za sve počinioce bilo kakvog finansijskog kriminala.
Najavljuje se i neodložni angažman evropskih institucija na rješavanju problema u BiH.
Promjene u vezi bržeg približavanja EU i ispunjavanja kriterija mogu raditi nakon izbora.
U suštini ponovili su ono što godinama "hafisu" i ekipi pokušavaju objasniti. Dakle, u modernim i naprednim civilizacijama etno teritorijalizacija nije prihvatljiva jer predstavlja srednjovjekovnu evropsku tradiciju. Koristeći ove već davno usvojene principe sasvim je jasno da će se pitanje evropskih manjina pa tako i BiH Hrvata riješavati uvažavajući najmodernije norme modernog međunarodnog prava.
Što je naravno sasvim prihvatljivo.
-
sanjin_1
#357 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Samo da dodam vezano sa samu temu....
Glasat ću za kandidata koji zagovara i bori se za MOJE političke interese. U tome me sigurno neće spriječiti ni još 100 "hafisa", Čovića ili Dodika.
A ako se "certificiranim" ne sviđa, nek glasaju za Bakira ..
Što se tiče gospodina Kukića, čovjek je intelektualna i moralna gromada za gmazove tipa Čović, Dodik, "hafisčići" itd..
što'no reknu..."hercegovac sa'dna kace"
Glasat ću za kandidata koji zagovara i bori se za MOJE političke interese. U tome me sigurno neće spriječiti ni još 100 "hafisa", Čovića ili Dodika.
A ako se "certificiranim" ne sviđa, nek glasaju za Bakira ..
Što se tiče gospodina Kukića, čovjek je intelektualna i moralna gromada za gmazove tipa Čović, Dodik, "hafisčići" itd..
- BHCluster
#358 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Astaghfirullah!sanjin_1 wrote:Samo da dodam vezano sa samu temu....
A ako se "certificiranim" ne sviđa, nek glasaju za Bakira ..![]()
- BHCluster