Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Pobijediti će?

Dragan Čović
18
23%
Slavo Kukić
60
77%

Total votes: 78

RahatHurmašica

#326 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by RahatHurmašica »

Hafis wrote:[q
Eh, dobro jutro :D
Pa ta vrsta dijaloga...mi, vi, ste, smo,.. ti je u njihA k'o ''dobar dan''... a inače su svi do jednoga multietnični, ne gledaju ljude po naciji ni vjeri :)
hafisaga ti si izgubljen u vremenu a vjerujem i u prostoru. nije jutro no dan, a uskoro će i veče.
Altsa

#327 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by Altsa »

svakako da smo multieticni...podrzavamo hercegovackog hrvata...aj ti podrzi bosnjaka...hoces al u qurcu
Hafis

#328 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by Hafis »

RahatHurmašica wrote:
Pa ta vrsta dijaloga...mi, vi, ste, smo,.. ti je u njihA k'o ''dobar dan''... a inače su svi do jednoga multietnični, ne gledaju ljude po naciji ni vjeri :)
hafisaga ti si izgubljen u vremenu a vjerujem i u prostoru. nije jutro no dan, a uskoro će i veče.
Eh, da se pročitalo nešto beletristike u životu, shvatilo bi se i smisao nazivanja nekome ''dobro jutro'' u poslijepodnevnim satima
Al' nema veze, tu je internet :)
Šta ima gore, jel' hladno?
useless

#329 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by useless »

LBVIEW wrote: kad su umjesto Bosnjaka odlucivali susjedi i komsije,vakat vam se navikavati na reciprocitet. :izet:
Pod ovakvim cvrstim stavom podrazumijevate da odsad Bosnjaci odlucuju o hrvatskom predstavniku u predsjednistvu?
Hafis

#330 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by Hafis »

Altsa wrote:svakako da smo multieticni...podrzavamo hercegovackog hrvata...aj ti podrzi bosnjaka...hoces al u qurcu
Eh. To ti je isto da si rekao: ja volim sve žene, naročito tuđe....aj ti sad voli moju...hoćeš al u qurcu
no_mani=no_fjučr

#331 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by no_mani=no_fjučr »

Lako je Hafisu, vecina Hrvata ima domovinu koja je prazna i dok se ovdje moze crpiti i malo love, oni su tu, kada presushi oni mogu gdje hoce, a RH kao drzava nema strategiju za BiH Hrvate, ovdje je trenutno najbolje, malo tala Bakiru, malo Dodi, Zlajketu i svi dobri, treba samo sto vise da gaze i opstruiraju sistem. Sve upucuje na to da su Bosnjaci laka roba, mogu manipulirati, pa kada razmislis da jako puno Bosnjaka neku Cenic podrzava koja je bila u genocidnoj vladi RSa, onda je jasno da je Hrvatima vrlo jednostavno! Ne spavam ni trena, ni muskarac , a ni zena, a sa druge strane cekam partizane!
Last edited by no_mani=no_fjučr on 15/04/2014 14:14, edited 1 time in total.
seln

#332 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by seln »

Hafis wrote:
RahatHurmašica wrote:
Eh, da se pročitalo nešto beletristike u životu, shvatilo bi se i smisao nazivanja nekome ''dobro jutro'' u poslijepodnevnim satima
Jaooooo...ono jadno procitalo dva romana Marije Juric i uzelo da kenja ljudima koji ga mogu strpati u dzep po svakom pitanju. :-)
Altsa

#333 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by Altsa »

Hafis wrote:
Altsa wrote:svakako da smo multieticni...podrzavamo hercegovackog hrvata...aj ti podrzi bosnjaka...hoces al u qurcu
Eh. To ti je isto da si rekao: ja volim sve žene, naročito tuđe....aj ti sad voli moju...hoćeš al u qurcu
jel to znaci da ces glasat il dajes svoju zenu na raspolaganje razuzdanim bosnjacima...daj pokazi svoju multietnicnost...nemoj samo pljuvat i kritikovat...pridruzi se uzitku :lol:.......nasem
Last edited by Altsa on 15/04/2014 14:16, edited 1 time in total.
no_mani=no_fjučr

#334 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Hafise ima li swingerice u HB? Kada volis tudje zene i svoju dajes, zar ne, kada si posten!
Hafis

#335 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by Hafis »

seln wrote: Jaooooo...ono jadno procitalo dva romana Marije Juric i uzelo da kenja ljudima koji ga mogu strpati u dzep po svakom pitanju. :-)
Jah :novine:
no_mani=no_fjučr

#336 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Hafis wrote:
seln wrote: Jaooooo...ono jadno procitalo dva romana Marije Juric i uzelo da kenja ljudima koji ga mogu strpati u dzep po svakom pitanju. :-)
Jah :novine:
Hafise seln ti je na avazu, tako da je MJZ, Himalaja!
Hafis

#337 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by Hafis »

Altsa wrote:
Hafis wrote:
jel to znacis da ces glasat il dajes svoju zenu na raspolaganje razuzdanim bosnjacima...daj pokazi svoju multietnicnost...nemoj samo pljuvat i kritikovat...pridruzi se uzitku :lol:.......nasem
Post tjedna :lol:
RahatHurmašica

#338 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by RahatHurmašica »

Hafis wrote:
RahatHurmašica wrote:
i ti da pročitaš mačak u čizmama, možda bi realnije percipirao političku scenu.
Altsa

#339 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by Altsa »

sta je hafise ne znas odgovoriti...sta je sa djeljenjem uzitaka hanume il jos nije izasla iz škripine kao ti
Last edited by Altsa on 15/04/2014 14:26, edited 2 times in total.
RahatHurmašica

#340 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by RahatHurmašica »

možda je kod njega desnica još uvijek na sceni, samo ga sramota priznati. :roll:
Hafis

#341 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by Hafis »

O đes' te jebači, nisam vas odmah prepoznao :D

Daj, držimo se teme.
I što velite - Slavo. E hoće se obradovati kada ovo čuje, stvarno.
Altsa

#342 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by Altsa »

Hafis wrote:O đes' te jebači, nisam vas odmah prepoznao :D

Daj, držimo se teme.
kad si inferioran onda je najlakse ovako :lol: :lol:
seln

#343 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by seln »

RahatHurmašica wrote:možda je kod njega desnica još uvijek na sceni, samo ga sramota priznati. :roll:
Kod njega je desnica...sad, politicka ili manuelna...rezultat je isti.
Hafis

#344 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by Hafis »

seln wrote:
RahatHurmašica wrote:možda je kod njega desnica još uvijek na sceni, samo ga sramota priznati. :roll:
Ma ja. ovdje sve ljevičari i topdžije.
Izgleda trebat će i ratkapu zadužiti na ovoj temi.
E sad momci moji fini, dnevnica se ubila, i ode se tata gibati k domu svom....Trebao sam još prije sat i pol, ali mi vas bilo nešto žao, pa velim da im učinim sevap....i tako to. Merhametli sam insan i to me ubi.
LBVIEW

#345 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by LBVIEW »

Ripicipi wrote:
LBVIEW wrote:
Ripicipi wrote:Citajuci ovu temu covjeku jednostavno dodje da shvati Hrvate :-?
Interesantno, Hrvate se treba shvatiti, mada nisam siguran da li se ovdje zaista radi o cijelom kolektivu ili glasackoj bazi HDZ-a iz par opcina zapadne Hercegovine, a Bosnjake, nakon svega sto je ta stozerna stranka istim priredila, od logora u Hercegovini 93-e, preko "samouprave" pa do politickog saveza s Dodickom i najave "stolnog" i "treceg", ne treba? :-) I jedni i drugi mogu raditi sto hoce, u ratu UZP i genocid, u miru opstrikcija i rusenje ovo malo drzave, a kad se odgovori na jedini moguci nacin, nastaje zapomaganje i pozivanje na fair-play.Shvatite kako taj "film" vise nikad gledati necete, nema vise ni prve ni druge Jugoslavije kad su umjesto Bosnjaka odlucivali susjedi i komsije,vakat vam se navikavati na reciprocitet. :izet:
:-)

Ovo "vam", "vi", "neceTe" itd. dovoljno govori u kakvom ste vi filmu... pogresnom.
Ma lako cemo za nas, al' sto ces ti jadan sam izvan "torova"? :D
K'o biva nisi se svrstao ni jednu stranu al ' shvatas Hrvate, tj. HDZ koji nakon svega sto su ovdje napravili Bosnjacima
traze razumijevanje za njihovu nerazumnu politiku i uvodenje pricipa jedan HDZ glas=5 glasova ostalih. :-)
vee-jay

#346 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by vee-jay »

Hafis wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Hrvatski član Predsjednitšva ne postoji.
Pročitajte Ustav.
Ne postoji ni bosanska himna, bosansko državljanstvo, bosanski pasoš, bosanski političari, bosanska pjesma, bosanski patriotizam, čak ni bosansko more :) , pa se opet veoma veoma učestalo rabe.
Ovdje bi trebalo organizirati jedno masovno kolektivno čitanje Ustava BiH.
Ne. Ovdje - dakle na formu - se onda za to otvaraju teme! Ova tema je od buducem clanu predsjednistva iz reda Hrvata, tako da te druge stvari ovdje nemaju mjesta.

:-D
LBVIEW

#347 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by LBVIEW »

Altsa wrote:
Hafis wrote:O đes' te jebači, nisam vas odmah prepoznao :D

Daj, držimo se teme.
kad si inferioran onda je najlakse ovako :lol: :lol:
Gdje ces za sveucilisnog profesora podrijetlom iz ozemlja genetski predodredenih intelektulanih gromada i gospodarstvenih giganata reci takvo sto. :oops: Osobito kad se zna kako potices iz naroda koiji je u svakom pogledu inferiornan onom sunarodnjaka mu. :oops: Hafis se inace koristio znanstvenom metodom opceprihvacenom u znanstvenim krugovima od Sovica do Drinovaca, kad je brojeci ljudima zube,ono kad je smogao snage probiti se preko Bulevara sto ni cuvenim Splicanima onomad nije uspjelo :D ,ustanovio kako su svi Bosnjaci odreda krezavi,bez prebijene marke u dzepu,neobrazovani i zaostali, dakle u svemu inferiorni jednoj klapi izvodaca gangi s prstom u uvu u obiteljskoj krcmi kod dida mu u rodnom Posusju. :D
seln

#348 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by seln »

Hafis wrote:
seln wrote:
Ma ja. ovdje sve ljevičari i topdžije.
Izgleda trebat će i ratkapu zadužiti na ovoj temi.
E sad momci moji fini, dnevnica se ubila, i ode se tata gibati k domu svom....Trebao sam još prije sat i pol, ali mi vas bilo nešto žao, pa velim da im učinim sevap....i tako to. Merhametli sam insan i to me ubi.
Fukara trenira paternalizam.
vee-jay

#349 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by vee-jay »

Mister Yes wrote:Ponavljanje je majka znanja

Image
Ili prevedeno na tvoj jezik: Mašta je važnija od znanja.
LBVIEW

#350 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH

Post by LBVIEW »

seln wrote: Fukara trenira paternalizam.
Kako i ne bi, kad posjeduje diplomu prestiznog Sveucilista. :D
Post Reply