Hafis wrote:Ne znam što fali SDP-u da kandidira Lidiju Korać.
Žena je od starih hrvatskih kuća, bila je u CIK-u, živi u Sarajevu (što je ušteda u odnosu na Slavu - odvojeni život), odana je socijaldemokraciji i boji se u plavo.
Mislim da bi to bio pravi potez SDP-a i siguran sam da bi prave patriJote prije za nju glasale nego za Slavu. Slavo je ubleha i ne zna ni on sam je li pošao ili došao.
hafise kolega...
Ako će već biti izabran novi "Sejdo" onda bolje Slavo. Lidija je onako previše ok. Manajinka koja je našla modus vivendi u bošnjačkoj metropoli, ali što je najgore, ne samo iz interesa nego žena uistinu živi taj neki multietničko-građansku paradigmu. Gradska koka i SDP-ovka ko iz priručnika.
Slavo je mnogo zanimljiviji i filmičniji lik. Bivši komitetlija iz škutorije koji se kasnije posvetio NGO i ljudskim pravima. Provincijalac. Bahat i narciosoidan. Egotriper koji može Bošnjake itekeko zadeverati kad ga izaberu. Tetralan u svojoj poziciji akademika (što je smiješno svima koji mu poznaju akademski opus)
Slavin izbor osigurava kontinuitet u odnosu na Komšića. Nije više fora da "hrvatskog" člana biraju Bošnjaci nego taj lik mora biti i zabavan da pojačava dojam tog izbora. Nije dobro da mi Hrvati dobijemo manje od onoga na što nas je Komšić navikao: jeftini populizam, socijalne naricaljke, grandomanija...a "ubio" se za pokazat prstom....
Najgore bi bilo (gore i od Lidije i Slave) da nam uvale kakvog SDPovog hrišćanskog apartčika kakav je bio Karlo Filipović ili Jozo Križanović.
J... ga ti Hafise!!!
Izaberu nam člana predsjedništva a još nam uskrate zabavu i priliku da upiremo prstom!!!!
Niđe veze!!! Mi u političkoj akademiji volimo plave milfače ali prestani drukat za Lidiju!!! Prvo služba a onda družba!!