Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
saniisani wrote:Vozdra raja... Zivim i radim u USA..
moj omiljeni slajac je HAGEN DAZS, Caramel Cookie Chip...
ako ikad budete imali prilike probati (siguran sam da zapadna Europa ima takvo nesto)... to je najbolji sladoled na svijetu...
ili COLD STONE - Berry Randevouzs
NJAM NJAM!!!!
Amerika , kako se zove sladoled koji ti pripremaju na licu mjesta? Ti odaberes arome i sta ce staviti, a oni ti ga smiksaju?
Eeeee, to bih voljela probati
Mislis izaberes voce koje ti hoces i oni ti naprave od toga sladoled.. Ja sam to probala, zove se Frozen Yoghurt.
Odaberes osnovni ukus i sad, da li voce, ili keks, bombone, cokoladu... i oni ti smijesaju okus.
Ne znam kako se zove, drugarica iz Amerike mi vodu na usta šrizvala opisom, ali mislim da sam vidjela i na Oprah tu "prezentaciju"
PS: smajlikojiseoblizuje
suncica24 wrote:Odaberes osnovni ukus i sad, da li voce, ili keks, bombone, cokoladu... i oni ti smijesaju okus.
Ne znam kako se zove, drugarica iz Amerike mi vodu na usta šrizvala opisom, ali mislim da sam vidjela i na Oprah tu "prezentaciju"
PS: smajlikojiseoblizuje
najbolji mi je Deltin sladoled Nirvana sa orasima.
(ne mogu na .netu da pronadjem sliku tog pakovanja)
inace cini mi se da je ubjedljivo najskuplji sladoled u sarajevskim friziderima...oko 10 KM za cca 1/2 kg...i jako ga je tesko naci...
preporucujem svima koji vole da probaju drugacije ukuse od standardnih...
prave i mala pakovanja u casicama...mljac!