Napisi jos koji put kako je ovo jednonacionalni sajt i prvo cu ti umrijeti od smijeha a onda mozda i razmislim o BANu. Jel' ti neko prijetio? Nije. Sve dok normalno komuniciras i ne vrijedjas nikoga nece ti niko ni prijetiti ni banovati te, te bi bio red da ohanes s tom pricom.Optimus_Prime wrote:Nokia,normalno da ne podržavam aparthejd i segregaciju,ali ovdje se radi o BiH,ne o SAD-u,a druga stvar to nije izolirani incident,bilo ih je još na desetine,a ja pošto znam da ću ban dobit, jer ovo je očigledno jednonacionalni portal,probati da kažem još koju riječ.Ja sam Hrvat iz BiHi volim svoju zemlju kakav bi ja bio čovjek kad je ne bi volio,al problem je što se kod nas sve okreće na nacionalizam samo ako netko brani svoju naciju.Kako vi ljudi očekujete,lijepo vas molim da zajedničke škole funkcioniraju,pa Bošnjak koji je izgubio oca ili nekog drugog u ratu od strane Hrvata ne želi učiti o HVO-u,ili obrnuto,samo će dolaziti do neizbježnih sukoba,ja kao Hrvat ne želim u školi učiti kako je samo jedna strana dobra,a ove druge su samo protiv BiH,normalno je da nijedan od nas to ne želi,ja nikad neću govoriti lahko,mehko,a to ne želi ni jedan Srbin.Ja znam sad da će me svi prozvati nacionalistom samo zato što branim svoje,ja ponavljam mrzim nacionaliste,ti su samo loše donijeli BiH.
Skupina učenika Bošnjaka pretukla učenika hrvatske nacionaln
-
_BosanaC
#26 Re: Nokia
-
Majjah
#27 Re: Nokia
Banujte ovog pod hitno, ovo je Hrvat!Optimus_Prime wrote:Nokia,normalno da ne podržavam aparthejd i segregaciju,ali ovdje se radi o BiH,ne o SAD-u,a druga stvar to nije izolirani incident,bilo ih je još na desetine,a ja pošto znam da ću ban dobit, jer ovo je očigledno jednonacionalni portal,probati da kažem još koju riječ.Ja sam Hrvat iz BiHi volim svoju zemlju kakav bi ja bio čovjek kad je ne bi volio,al problem je što se kod nas sve okreće na nacionalizam samo ako netko brani svoju naciju.Kako vi ljudi očekujete,lijepo vas molim da zajedničke škole funkcioniraju,pa Bošnjak koji je izgubio oca ili nekog drugog u ratu od strane Hrvata ne želi učiti o HVO-u,ili obrnuto,samo će dolaziti do neizbježnih sukoba,ja kao Hrvat ne želim u školi učiti kako je samo jedna strana dobra,a ove druge su samo protiv BiH,normalno je da nijedan od nas to ne želi,ja nikad neću govoriti lahko,mehko,a to ne želi ni jedan Srbin.Ja znam sad da će me svi prozvati nacionalistom samo zato što branim svoje,ja ponavljam mrzim nacionaliste,ti su samo loše donijeli BiH.
Smiri se pasa, eto ja sam od ovih sto su u vecini i primjetit ces da ne guram to h gdje mu nije mjesto!
I jos nesto, ovdje mi ljude ne banujemo zbog njihove nacionalnosti, rase ili boje koze, mani se te price!
-
luciferino
#28 Re: Nokia
Naravno da mogu funkcionirati/funkcionisati pod uslovomda se politika izbaci iz obrazovanja i da se strogo kažnjavaju svi koji ispiraju dječije mozgiće nacionalističkim idejama.Optimus_Prime wrote:Nokia,normalno da ne podržavam aparthejd i segregaciju,ali ovdje se radi o BiH,ne o SAD-u,a druga stvar to nije izolirani incident,bilo ih je još na desetine,a ja pošto znam da ću ban dobit, jer ovo je očigledno jednonacionalni portal,probati da kažem još koju riječ.Ja sam Hrvat iz BiHi volim svoju zemlju kakav bi ja bio čovjek kad je ne bi volio,al problem je što se kod nas sve okreće na nacionalizam samo ako netko brani svoju naciju.Kako vi ljudi očekujete,lijepo vas molim da zajedničke škole funkcioniraju,pa Bošnjak koji je izgubio oca ili nekog drugog u ratu od strane Hrvata ne želi učiti o HVO-u,ili obrnuto,samo će dolaziti do neizbježnih sukoba,ja kao Hrvat ne želim u školi učiti kako je samo jedna strana dobra,a ove druge su samo protiv BiH,normalno je da nijedan od nas to ne želi,ja nikad neću govoriti lahko,mehko,a to ne želi ni jedan Srbin.Ja znam sad da će me svi prozvati nacionalistom samo zato što branim svoje,ja ponavljam mrzim nacionaliste,ti su samo loše donijeli BiH.
-
Optimus_Prime
Ljudi, vi meni pričate o segragaciji i aparthejdu,a nedate da se u Sarajevu otvori Hrvatski katolički dom za studente,ne samo Hrvatske nacionalnosti,uzimate kao opravdanje koncert Thompsona,a u daljini se nazire stvarni problem,nije problem u Thompsonu, nego u tom domu.Nemojte mi pričati lijepo vas molim.
- sinus
A šta misliš da malko promijenite naziv samo da ostane dom za studente ili studentski dom?? Tako bi pokazali da nije jednonacionalni.......Optimus_Prime wrote:Ljudi, vi meni pričate o segragaciji i aparthejdu,a nedate da se u Sarajevu otvori Hrvatski katolički dom za studente,ne samo Hrvatske nacionalnosti,uzimate kao opravdanje koncert Thompsona,a u daljini se nazire stvarni problem,nije problem u Thompsonu, nego u tom domu.Nemojte mi pričati lijepo vas molim.
Ti bi sigurno svoje dijete poslao u dom koji se zove Bosnjačko muslimanski dom za studente, ne samo muslimanske nacionalnosti
Daj nemoj te šuplje priče......
-
Como_Sarajevo
http://www.index.hr/xmag/clanak/timbala ... 50781.aspx
Evo i po Evropi se širi talas nacionalizma protiv hrvata

Evo i po Evropi se širi talas nacionalizma protiv hrvata
-
Optimus_Prime
Pa mora se znati tko ga je izgradio,a i većinom je za Hrvate,ali nigdje ne piše da i drugi ljudi ne smiju stanovati,ali vama smeta što će se Hrvatska populacija povećati u Sarajevu,to je stvarni problem.
- BSn
Ma mora da si ti u pravu!Optimus_Prime wrote:Pa mora se znati tko ga je izgradio,a i većinom je za Hrvate,ali nigdje ne piše da i drugi ljudi ne smiju stanovati,ali vama smeta što će se Hrvatska populacija povećati u Sarajevu,to je stvarni problem.
Eto ubijedio si sebe u to, jos samo da i nas ubijedis i gotovo posao!
Pozdrav!
-
_BosanaC
Uz duzno postovanje - lazes.Optimus_Prime wrote:Ljudi, vi meni pričate o segragaciji i aparthejdu,a nedate da se u Sarajevu otvori Hrvatski katolički dom za studente,ne samo Hrvatske nacionalnosti,uzimate kao opravdanje koncert Thompsona,a u daljini se nazire stvarni problem,nije problem u Thompsonu, nego u tom domu.Nemojte mi pričati lijepo vas molim.
-
mostarac
Momak ti si pun predrasuda, a garantujem da nisi nogom krocio u Sarajevo i da nisi stariji od 18 godinaOptimus_Prime wrote:Pa mora se znati tko ga je izgradio,a i većinom je za Hrvate,ali nigdje ne piše da i drugi ljudi ne smiju stanovati,ali vama smeta što će se Hrvatska populacija povećati u Sarajevu,to je stvarni problem.
-
luciferino
Jeste, bravo, odličan ekonomsko propagandni program. NAMA u Sarajevu svašta nešto smeta. Mi smo jedni odvratni, licemjerni snobovi koji zloupotrebljavaju druge gradove BiH i ne odazivamo se na proteste dok cijela BiH demonstrira. Mi u Sarajevu ništa nikad ne radimo, samo priređujemo koncerte i pjevamo, ali ipak jadnom velikanu Thompsonu ni primirisat ne damo.Optimus_Prime wrote:Pa mora se znati tko ga je izgradio,a i većinom je za Hrvate,ali nigdje ne piše da i drugi ljudi ne smiju stanovati,ali vama smeta što će se Hrvatska populacija povećati u Sarajevu,to je stvarni problem.
Nego, oćete li više sjahat sa Sarajeva?
- BHG
nevezano za temu al bas maloprije naletih na anketu na portalu monitor.hr.....pitanje je trebaju li Hrvati u BiH sudjelovati u izboru vlasti u Hrvatskoj?...pa ako neko od bosanskih hrvata i dalje smatra hrvatsku svojom drzavom nek pogleda rezultate i komentare ispod...isto je i sa srbima iz bosne i srbima iz srbije...boli njih kita za vas...svi smo mi za njih bosanci i to po mogucnosti glupi....neznam o kojoj ugrozenosti vi pricate...ovdje vam je dom i tako se ponasajte...dosta mi je vise price o ugrozenosti cetnika, ustasa i balija...crkajete od gladi i bjede a nebi nista uradili da bude bolje ekonomski...samo nek su "moji" "tvoji" i "njihovi" na vlasti jebali vas oni....a ostalo nije toliko ni bitno....nek je bitno koji predznak ce skola imati....bosnjacka, srpska i hrvatska...a faktor kvaliteta obrazovanja u tim ustanovama je zanemarljiv.....sunce li vam jebem glupo vise 
-
Optimus_Prime
Prvo 23 godine su mi,a druga stvar je imam tetku u Sarajevu,idem često tamo,ne živim ni ja daleko od Rajvosa,Sarajevo je nekad grad bio,a sad pun nekih došljaka iz kojekakvih dijaspora,momak znaš li koliko je po zadnjem popisu stanovništva prije rata živjelo Hrvata u Sarajevu?18%,a sad ih je manje od 2%,neću rećida ste vi krivi samo zato,kriva su i naša govna iz Zapadne Hercegovine koje boli k za nas tamo.
- Zavatoni
Stroga nacionalistička šuplja retorika koju slušamo već godinama bez i jednog jedinog iznesenog argumenta na osnovu čega se daju takvi zaključci.Optimus_Prime wrote:Ljudi, vi meni pričate o segragaciji i aparthejdu,a nedate da se u Sarajevu otvori Hrvatski katolički dom za studente,ne samo Hrvatske nacionalnosti,uzimate kao opravdanje koncert Thompsona,a u daljini se nazire stvarni problem,nije problem u Thompsonu, nego u tom domu.Nemojte mi pričati lijepo vas molim.
-
B-Baller
Plavac wrote:http://www.index.hr/xmag/clanak/timbala ... 50781.aspx
Evo i po Evropi se širi talas nacionalizma protiv hrvata![]()
''u jednom trenutku poslužio izrazom koji počinje sa slovom "n", a koji se u SAD i drugdje ponekad shvaća kao pogrdan opis osoba tamne boje kože.''
Ovo je samo jedan isjecak iz ovog clanka Timbaland pretukao hrvata. Pazite relativacije 'ponekad' se nigger smatra uvrijedom. To je jedan rasisticki izraz svugdje na svijetu i to uvijek, sem kad crnci to jedni drugima govore sto je takodje glupo. Al kako se Timbaland mogao samo naljutiti sto mu je ovaj hrvat rekao nigger, kakva Hrvatska objektivnost!! Nema sta.
I jos jedno pitanje za ovog Optimus_Prime, sta misli da se u Zagrebu treba da izgradi Bosanski muslimasnki dom za studente, kakva bi reakcija u ZG bila?? Sigurno bi nas docekali otvorenih ruku a mozda i nogu.
Haj prestani sa supljom boga ti! I manite se svi vise Sarajeva, pa vidjeli smo sad u subotu koliki smo mi nacionalisti, primitivci i seljaci za razliku od onih obrazovanih, svjetski-otvorenih intelektualaca u Sirokom
- uvjek dobar gost
Joj ljudi imate li kakvih argumenata.... nemojte onako pisati da bi samo napisali... stoji li iko iza svog posta...???
I meni se Sarajevo nekako odaljilo ali zbog provincijalaca silnih... a šta sa križevima iznad svakog grada gdje su Hrvati kao većina... iili šta je sa zločincima koji još špartaju RS-om.... šta je sa nama kakvi smo to postali....
Ja fakata ne znam kako i zašto.... ali sve smo manje ljudi....
I meni se Sarajevo nekako odaljilo ali zbog provincijalaca silnih... a šta sa križevima iznad svakog grada gdje su Hrvati kao većina... iili šta je sa zločincima koji još špartaju RS-om.... šta je sa nama kakvi smo to postali....
Ja fakata ne znam kako i zašto.... ali sve smo manje ljudi....
-
Optimus_Prime
Više Kineza ima u Sarajevu nego nas Hrvata.
-
luciferino
How yes no Mr. UgroženiOptimus_Prime wrote:Više Kineza ima u Sarajevu nego nas Hrvata.
-
Optimus_Prime
#45 Za B-Ballera
Da ima Muslimana u Zagrebu dovoljno za studentski centar,nitko ne bi imao ništa protiv,ali pošto vas nema dovoljno za to nema ni potrebe,ali zato postoji takav jedan centar u Rijeci,prema tome.
- Kurt_Kombajn
nije tacno. ne moze da ubijedi ni samog sebe. onaj ko je ubijedjen u nesto, on ne trubi o tome kao papagaj naokolo. on ZNA.BSn wrote: Eto ubijedio si sebe u to, jos samo da i nas ubijedis i gotovo posao!![]()
...a ta zemlja bi onda bila Hrvatska iz BiH...ili sam samo ja paranoican i vidim hodajuce kontradikcije...Optimus_Prime wrote:Ja sam Hrvat iz BiHi volim svoju zemlju kakav bi ja bio čovjek kad je ne bi volio...
ne postoji ova ili ona istorija. postoje cinjenice. taj i taj je tada i tada uradio ili rekao to i to. ne treba vise. za sta se borio hvo i koga odnosno sta je branio, o tome bi trebalo svi da uce. kao i o ostalim vojnim i paravojnim formacijama, uostalom.Optimus_Prime wrote:...pa Bošnjak koji je izgubio oca ili nekog drugog u ratu od strane Hrvata ne želi učiti o HVO-u,ili obrnuto,samo će dolaziti do neizbježnih sukoba,ja kao Hrvat ne želim u školi učiti kako je samo jedna strana dobra,a ove druge su samo protiv BiH...
e stvarno se ljudi supcine i to one zestoke, pricate o aparthejdu i segregaciji, a ne kontate da je sasvim normalno da studentski domovi nisu samo najobicniji jebeni studentski domovi, to obavezno moraju biti hrvatski katolicki domovi, ili muslimansko mudzahedinski domovi sa balinskim aneksom, ili srpsko najzdravopravoslavniji domovi, ili...Optimus_Prime wrote:Ljudi, vi meni pričate o segragaciji i aparthejdu,a nedate da se u Sarajevu otvori Hrvatski katolički dom za studente.
pa kako bi se jedan studenAt inace osjecao svoj na svome i branio to svoje na svome koje mu svi napadaju, a ti svi okolo moga, to jest okolo svoga brane to svoje na svojem. ako ne u svom studentskom. katolickom. hrvatskom. da se zna.
i kako cemo mi sad svi pricati laHko i meHko i probijati glave svojim susjedima koji samo, eto, brane svoje na svome, kada se vo vjeki vjekov po kiseljaku, doboju, banjaluci, orasju itd. govorilo tko i netko i cetkati, i tisuca, i hlace, itd.
pa zar ne vidite da su pedeset godina unazad djeca pohadjala iste skole, i u kakve su se debile razvili? ne znaju braniti svog na svojoj. u svojoj. na svome.
-
klixober
Pun mi je k vise takvih izjava da nema Hrvata ili Srba u Sarajevu.Znas zasto nema puno Hrvata i Srba? Zato sto se vecina sarajevskih pravoslavaca i katolika izjasnjava Bosancima/Hercegovcima,a ne Hrvatima,Srbima.Optimus_Prime wrote:Više Kineza ima u Sarajevu nego nas Hrvata.
Last edited by klixober on 12/06/2007 16:34, edited 1 time in total.
-
B-Baller
Svaka cast najjaci post ubjedljivo! Ovo je apsolutno istina, ovako se zacepe usta svim nacionalistima sa svima dobro poznatom retorikom. Svaka cast majstore jos jednom.komeba wrote:Pun mi je k vise takvih izjava da nema Hrvata ili Srba u Sarajevu.Znas zasto nema puno Hrvata i Srba? Zato sto se vecina sarajevskih pravoslavac i katolika izjasnjava Bosancima/Hercegovcima,a ne Hrvatima,Srbima.Optimus_Prime wrote:Više Kineza ima u Sarajevu nego nas Hrvata.
-
Optimus_Prime
Koji se to matereti Hrvati izjašnjavaju kao Bosanci i Hercegovci?To su mješanci možda,pa ljudi ja i da kažem da sam Bosanac,a dodje neki lik i vidi moje Hrvatsko ime sve će mi živo sapsovat ustaško,zato ne serite.