Skinhedi
-
swanfilter
#76 Re: Skinhedi
Mi kao Slaveni ne mozemo nit furati tu furku. Ili ipak nismo Slaveni? Nekada davno, slovenski Skinhedi su otisli na zborovanje u Njemacku, slaviti Hitlerov rođendan. Arijci ih najurili kao Cigane i Jevreje ...
- desni
#77 Re: Skinhedi
Ćelo u prevodu . Mrzi one koji su malo garaviji i misli da je njegova rasa samom bojom kože superiorna.Pogledati američki film Generacija X,najbolji na datu temu.japin_mutapi wrote:šta je to skinhed
- Skream
#78 Re: Skinhedi
Niko iole normalan ne fura ta nacistička sranja ba
Gledam ove novopečene fašiste stavljaju onog naci orla iznad ljiljana, tačno čoj'k da ih naklofa ko tepih!
ma bjaaaži ba
Gledam ove novopečene fašiste stavljaju onog naci orla iznad ljiljana, tačno čoj'k da ih naklofa ko tepih!
ma bjaaaži ba
- desni
#79 Re: Skinhedi
Sloveni to ne mogu furati u Njemačkoj,al zato u Rusiji Skinsi hladno ubijaju doseljenike s Kavkaza i centralne Azije,u Beogradu su ubili dječaka romske nacionalnosti,itd,itd.swanfilter wrote:Mi kao Slaveni ne mozemo nit furati tu furku. Ili ipak nismo Slaveni? Nekada davno, slovenski Skinhedi su otisli na zborovanje u Njemacku, slaviti Hitlerov rođendan. Arijci ih najurili kao Cigane i Jevreje ...
- _Gea_
#80 Re: Skinhedi
zaljubim se. to mi je uber sexymrza wrote:Zanima me vase misljenje o tome kako vi reagujete kad vidite nekoga obucenog kao skinhead.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#81 Re: Skinhedi
Stim, da statisticki gledao, u svijetu ima puno vise antifa i red skinera, nego ovih naci...samo sto eto vlada rasprostranjena predrasuda da su svi skinhedi naci.desni wrote:Ćelo u prevodu . Mrzi one koji su malo garaviji i misli da je njegova rasa samom bojom kože superiorna.Pogledati američki film Generacija X,najbolji na datu temu.japin_mutapi wrote:šta je to skinhed
Pomnom posmatracu, i onome ko zna sta treba gledati, ne treba vise od 5 do 10 sekundi da skonta kojoj podskupini pripada neki skinhed.
-
HARIS96
#82 Re: Skinhedi
Ogromna je razlika...
Antifašista:

Neonazi:

Antifašista:

Neonazi:

-
crnivuk
#83 Re: Skinhedi
Ti si zamijenio metalce i skinse procitaj malo vise o tome na netu pa onda nesto pisi nemoj da se ovako prosipas.