Skinhedi

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

swanfilter

#76 Re: Skinhedi

Post by swanfilter »

Mi kao Slaveni ne mozemo nit furati tu furku. Ili ipak nismo Slaveni? Nekada davno, slovenski Skinhedi su otisli na zborovanje u Njemacku, slaviti Hitlerov rođendan. Arijci ih najurili kao Cigane i Jevreje ...
desni

#77 Re: Skinhedi

Post by desni »

japin_mutapi wrote:šta je to skinhed
Ćelo u prevodu . Mrzi one koji su malo garaviji i misli da je njegova rasa samom bojom kože superiorna.Pogledati američki film Generacija X,najbolji na datu temu.
Skream

#78 Re: Skinhedi

Post by Skream »

Niko iole normalan ne fura ta nacistička sranja ba
Gledam ove novopečene fašiste stavljaju onog naci orla iznad ljiljana, tačno čoj'k da ih naklofa ko tepih!
ma bjaaaži ba
desni

#79 Re: Skinhedi

Post by desni »

swanfilter wrote:Mi kao Slaveni ne mozemo nit furati tu furku. Ili ipak nismo Slaveni? Nekada davno, slovenski Skinhedi su otisli na zborovanje u Njemacku, slaviti Hitlerov rođendan. Arijci ih najurili kao Cigane i Jevreje ...
Sloveni to ne mogu furati u Njemačkoj,al zato u Rusiji Skinsi hladno ubijaju doseljenike s Kavkaza i centralne Azije,u Beogradu su ubili dječaka romske nacionalnosti,itd,itd.
_Gea_

#80 Re: Skinhedi

Post by _Gea_ »

mrza wrote:Zanima me vase misljenje o tome kako vi reagujete kad vidite nekoga obucenog kao skinhead.
zaljubim se. to mi je uber sexy :mrgreen:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#81 Re: Skinhedi

Post by -LIBERO- »

desni wrote:
japin_mutapi wrote:šta je to skinhed
Ćelo u prevodu . Mrzi one koji su malo garaviji i misli da je njegova rasa samom bojom kože superiorna.Pogledati američki film Generacija X,najbolji na datu temu.
Stim, da statisticki gledao, u svijetu ima puno vise antifa i red skinera, nego ovih naci...samo sto eto vlada rasprostranjena predrasuda da su svi skinhedi naci.

Pomnom posmatracu, i onome ko zna sta treba gledati, ne treba vise od 5 do 10 sekundi da skonta kojoj podskupini pripada neki skinhed. :D
HARIS96

#82 Re: Skinhedi

Post by HARIS96 »

Ogromna je razlika...

Antifašista:
Image

Neonazi:
Image
crnivuk

#83 Re: Skinhedi

Post by crnivuk »

Ti si zamijenio metalce i skinse procitaj malo vise o tome na netu pa onda nesto pisi nemoj da se ovako prosipas. :D
Post Reply