Skandalozni bezobrazluk bh. parlamentaraca u Australiji
-
RtrnOfSalisbury
#26 Re: Skandalozni bezobrazluk bh. parlamentaraca u Australiji
jbgaja, kakvi je to posjet bez ijednog pjevaca? okupilo bi se vise ljudi i sve bi bilo veselije i zvanicnije, onda vodja puta odrzi kratak govor: ko kaze nejma bosneee....kad vas vako vidim nek svi znadu imaaaa bosneeeee. i onda aplauzzzz
- Edin H.
#27 Re: Skandalozni bezobrazluk bh. parlamentaraca u Australiji
Ne mogu vjerovati da su se Igor Bunic i Mirsada Bukaric srozali na to da lete ekonomskom klasom
Pa kakav je to tretman?
Ipak su oni gromade bosanske politicke scene i oslonac i garant da ce nasa zemlja biti predstavljena u najboljem svijetlu
Sta reci, osim jadni ljudi
Pa kakav je to tretman?
Ipak su oni gromade bosanske politicke scene i oslonac i garant da ce nasa zemlja biti predstavljena u najboljem svijetlu
- Novi_Nick
#28 Re: Skandalozni bezobrazluk bh. parlamentaraca u Australiji
Jarane, znam da si ovo ironicno slozio ali nemoj ni u sali ni u ironiji zamjene teza, nisu oni jadni nego mi poreski obveznici i drugi slojevi drustva. Naprotiv oni su gospoda preko tudjih odnosno nasih ledja.Edin H. wrote:Ne mogu vjerovati da su se Igor Bunic i Mirsada Bukaric srozali na to da lete ekonomskom klasom![]()
Pa kakav je to tretman?
Ipak su oni gromade bosanske politicke scene i oslonac i garant da ce nasa zemlja biti predstavljena u najboljem svijetlu![]()
- Hantraga
#29 Re: Skandalozni bezobrazluk bh. parlamentaraca u Australiji
OTKAZE bi ja djelio svima koji trose na racun drzave, a nista za nju nerade.
Cak i ove parlamentarce sto samo sjede po cjeli dan i rade "nista"...
Cak i ove parlamentarce sto samo sjede po cjeli dan i rade "nista"...