Oh! Sorry.vatrogasac wrote:Nije tebi išla ta replika nego onima što nemaju antivirusne programe.
SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
- 68847
#51 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
- fatamorgana
#52 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
Zanimljivo pitanje, trebalo bi poći od toga da li koriste truHleks krpe za čišćenje,zlata wrote:
Jesu'l' zbilja SVE vjerske institucije truhle?
- vatrogasac
#53 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
Odličan primjer koji dokazuje da takve pojave nisu islam.fatamorgana wrote:A kad musliman baci sto kila tritola na džamiju i ubije sto braće muslimana dok mole, šta je to, vjera, Islam?covjekizsjene wrote: Ne podrzavam ih ,ali mislim da su te vehabije mnogo manje ljudi ubili nego li sekularni amerikanci.Kad "musliman" opali koji metak na ambasadu to je terorizam, a kad nemusliman ubije 80 ljudi jos u ispred parlamenta onda je psihicki bolesnik.
- fatamorgana
#54 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
To ti reci onima koji ubijaju a također i ubijenima,vatrogasac wrote:Odličan primjer koji dokazuje da takve pojave nisu islam.fatamorgana wrote:A kad musliman baci sto kila tritola na džamiju i ubije sto braće muslimana dok mole, šta je to, vjera, Islam?covjekizsjene wrote: Ne podrzavam ih ,ali mislim da su te vehabije mnogo manje ljudi ubili nego li sekularni amerikanci.Kad "musliman" opali koji metak na ambasadu to je terorizam, a kad nemusliman ubije 80 ljudi jos u ispred parlamenta onda je psihicki bolesnik.
-
biturbo
#55 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
vatrogasac wrote:Odličan primjer koji dokazuje da takve pojave nisu islam.fatamorgana wrote:A kad musliman baci sto kila tritola na džamiju i ubije sto braće muslimana dok mole, šta je to, vjera, Islam?covjekizsjene wrote: Ne podrzavam ih ,ali mislim da su te vehabije mnogo manje ljudi ubili nego li sekularni amerikanci.Kad "musliman" opali koji metak na ambasadu to je terorizam, a kad nemusliman ubije 80 ljudi jos u ispred parlamenta onda je psihicki bolesnik.
- fatamorgana
#56 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
Ma jok , to je kršćanstvo, budizam, jehovini svjedoci, ateizam ....biturbo wrote:vatrogasac wrote:Odličan primjer koji dokazuje da takve pojave nisu islam.fatamorgana wrote:
A kad musliman baci sto kila tritola na džamiju i ubije sto braće muslimana dok mole, šta je to, vjera, Islam?
- 68847
#57 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
Imaju divnih ljudi a takvi institucijama ne pašu.zlata wrote: Jesu'l' zbilja SVE vjerske institucije truhle?
Institucije bi ih najradije poslale na "Himalaje da meditiraju" il da donesu vjeru "Onjonjog plemenima" s nadom da će biti pojedeni.... a, bogme i rade tako. Pošalju ih pa proglase za svece.
- covjekizsjene
#58 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
fatamorgana wrote:A kad musliman baci sto kila tritola na džamiju i ubije sto braće muslimana dok mole, šta je to, vjera, Islam?covjekizsjene wrote: Ne podrzavam ih ,ali mislim da su te vehabije mnogo manje ljudi ubili nego li sekularni amerikanci.Kad "musliman" opali koji metak na ambasadu to je terorizam, a kad nemusliman ubije 80 ljudi jos u ispred parlamenta onda je psihicki bolesnik.
covjekizsjene wrote:Sta kome odgovara , najvise...fatamorgana wrote:Ma svašta se ovdje utrpava pod Islamom, i šta treba i šta ne treba ....insomnia78 wrote:
Ni sam nisam neki vjernik, vise naginjem ateizmu nego vjeri ali se kod nekih bas vidi da se kriju iza ateizma da bi pljuvali po islamu.
- vatrogasac
#59 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
Pisao im je otvoreno pismo šejh Selman el-Avdo pa ga nešto ne slušaju. Pisao je i efendija Zeid Šakir i opet ništa. Pisali su još njih desetak i opet ništa. Kao da su pisali ETA-i. Nikakve fajde.fatamorgana wrote:
To ti reci onima koji ubijaju a također i ubijenima,
- 68847
#60 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
Kao što rekoh:vatrogasac wrote:Pisao im je otvoreno pismo šejh Selman el-Avdo pa ga nešto ne slušaju. Pisao je i efendija Zeid Šakir i opet ništa. Pisali su još njih desetak i opet ništa. Kao da su pisali ETA-i. Nikakve fajde.fatamorgana wrote:
Respektabilni primjeri za koje se ne čuje ni tada ni sada.
Glas razuma uvijek nadjačaju urlici glupana.
- fatamorgana
#61 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
Ma garant zaboravili da prilijepe poštansku marku pa ta pisma nisu nikad ni stigla ....vatrogasac wrote:Pisao im je otvoreno pismo šejh Selman el-Avdo pa ga nešto ne slušaju. Pisao je i efendija Zeid Šakir i opet ništa. Pisali su još njih desetak i opet ništa. Kao da su pisali ETA-i. Nikakve fajde.fatamorgana wrote:
- vatrogasac
#62 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
Biće da je do toga jer na otvoreno pismo se ne lijepi markica. Možda su ipak trebali.fatamorgana wrote:Ma garant zaboravili da prilijepe poštansku marku pa ta pisma nisu nikad ni stigla ....vatrogasac wrote:Pisao im je otvoreno pismo šejh Selman el-Avdo pa ga nešto ne slušaju. Pisao je i efendija Zeid Šakir i opet ništa. Pisali su još njih desetak i opet ništa. Kao da su pisali ETA-i. Nikakve fajde.fatamorgana wrote:
- Kroksica
#63 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
Ma majke mi mile!biturbo wrote: Upravo tako ,to je zalosno . Od tebe, kao dokazanog islamofoba, me ne cudi sto ne zelis da znas za zlocine nad muslimanima ,ali od jedne "muslimanke" me cudi.
Rekoh ti, nisam ni otvorila link niti sam pratila o cemu ste polemisali. Bi mi smijesno sto je Fatin antivirus reagovao na rijeset.ba stranicu. Zar je to toliko tesko skontat?
- Kroksica
#64 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
fatamorgana wrote:Kroksice, postade ti "muslimanka", e nek sam i to doček'o,
Zamisli kako se ja sad lijepo osjecam.
-
zlata
#65 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
NAMJERNO sam uvalila to HHHHH.fatamorgana wrote:Zanimljivo pitanje, trebalo bi poći od toga da li koriste truHleks krpe za čišćenje,zlata wrote:
Jesu'l' zbilja SVE vjerske institucije truhle?
Ocekivala sam REAKCIJU.
-
biturbo
#66 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
Kroksice ,ovo ti je prilika da se dobro ismijes .vatrogasac wrote:Biće da je do toga jer na otvoreno pismo se ne lijepi markica. Možda su ipak trebali.fatamorgana wrote: Ma garant zaboravili da prilijepe poštansku marku pa ta pisma nisu nikad ni stigla ....
- fatamorgana
#67 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
Ma to je bilo jasno od početka, al' nemoj višezlata wrote:NAMJERNO sam uvalila to HHHHH.fatamorgana wrote:Zanimljivo pitanje, trebalo bi poći od toga da li koriste truHleks krpe za čišćenje,zlata wrote:
Jesu'l' zbilja SVE vjerske institucije truhle?![]()
Ocekivala sam REAKCIJU.
- fatamorgana
#68 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
Hebote, ti k'o da si ih ti pis'o,vatrogasac wrote:
Biće da je do toga jer na otvoreno pismo se ne lijepi markica. Možda su ipak trebali.
- fatamorgana
#69 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
K'o nova!Kroksica wrote:fatamorgana wrote:Kroksice, postade ti "muslimanka", e nek sam i to doček'o,![]()
- vatrogasac
#70 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
Pustite sad to...što nam nema misketa i nase?Kroksica wrote:fatamorgana wrote:Kroksice, postade ti "muslimanka", e nek sam i to doček'o,![]()
- fatamorgana
#71 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
Lijepe markice,vatrogasac wrote:
Pustite sad to...što nam nema misketa i nase?
-
zlata
#72 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
Znam. Znam.fatamorgana wrote:Ma to je bilo jasno od početka, al' nemoj višezlata wrote:NAMJERNO sam uvalila to HHHHH.fatamorgana wrote:
Zanimljivo pitanje, trebalo bi poći od toga da li koriste truHleks krpe za čišćenje,![]()
Ocekivala sam REAKCIJU.
Necu vise.
Mora bit HHrvat, al' ne'mere bit iz HHlivna?
Malo sad i ja off-topiciiiiiram...he..he.
- vatrogasac
#73 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
A šta ti radiš...ližeš? Ako oni samo lijepe.fatamorgana wrote:Lijepe markice,vatrogasac wrote:
- Kroksica
#74 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
Nemam pojam, evo i ja gledam. Nisu raja nikako.vatrogasac wrote:Pustite sad to...što nam nema misketa i nase?Kroksica wrote:fatamorgana wrote:Kroksice, postade ti "muslimanka", e nek sam i to doček'o,![]()
- Kroksica
#75 Re: SKANDALI: Popovi, Rabini, Fratri, Hodze
Hahahahha!vatrogasac wrote:A šta ti radiš...ližeš? Ako oni samo lijepe.fatamorgana wrote:Lijepe markice,vatrogasac wrote:
Sve kazu nema posla. Pff!