Evo za TuzluLace wrote:Ima li kakvih linkova, licnih preporuka?
![]()
taj pansion jeste u kazan mahali (manje-vise strogi centar, dok su hotel tuzla i bristol malo dalje.. o senadu od bosne da i ne govorimo)..neupucena wrote:Kada se na BH line imeniku ukuca taj broj dobije se sljedece:
Pretraživanje po telefonu
Ponisti pretragu
Ime i prezime: Kadro Norgalić
Broj telefona: +387 (035) 256-160
Adresa: KAZAN MAHALA 40
Naziv mjesta: Tuzla
Naziv opstine: Tuzla
ja sam par puta boravila u hotelu tuzla poslovno...i s obzirom da nisam zahtjevna meni je bilo ok...imala sam sama svoju sobu, svoje kupatilo, tv...zaista mi nije trebalo viseneupucena wrote:Kad imas auto svejedno ti je. Tuzla i Bristol su, sto se soba tice jadni. SoB je 20ak minuta voznje od grada ali je barem novo, uredno, hrana je prilicno ukusna a osoblje je ljubazno.
U Bristol kad udjes, kakva je siva atmosfera i zidovi, takvo je i osoblje.
naziv ti sve govori.. ali imaju prekrasnu bastu (skoro pa suma) gdje se ljeti moze pravo lijepo sjediti.. posebno predvece.. a i to je nekih 10-12 km od centra..Lace wrote:joj ovaj diskrecija je koma naziv
hvala na info
Ja jesam. Posebno ako dajem isti novac a razlika je nebo i zemlja.Lace wrote:ja sam par puta boravila u hotelu tuzla poslovno...i s obzirom da nisam zahtjevna meni je bilo ok...imala sam sama svoju sobu, svoje kupatilo, tv...zaista mi nije trebalo viseneupucena wrote:Kad imas auto svejedno ti je. Tuzla i Bristol su, sto se soba tice jadni. SoB je 20ak minuta voznje od grada ali je barem novo, uredno, hrana je prilicno ukusna a osoblje je ljubazno.
U Bristol kad udjes, kakva je siva atmosfera i zidovi, takvo je i osoblje.![]()
al sad gledam cijene...jer ako budem isla...bit ce po mom dzepu
SoB ima odlicnu salu za rad grupe od 30ak ljudi. U Bristolu imaju vise prostora ali imamo lose iskustvo kad su se ljudi smrzli kako je bilo slabo grijanje, a bez obzira na date instrukcije organizatora hrane za rucak je falilo.Lace wrote:jesi li zahtjevna i kada drugi placaju? tipa poslovni boravak?
npr. u tom boljem nema mjesta, ili nema salu za sastanke...ili nije dovoljno velika?
malo fleksibilnosti nikom nije odmoglo
Predlažem vam da se obratite turističkoj agenciji... oni mogu za takvu grupu da obezbjede posebne cijene... tako da vam se može desiti da za tridesetak maraka dobijete uslugu pansiona i u fantastično renoviranom hotelu Tuzla...evo broj jedne agencije koja zna dobro svoj posao ...crna lala wrote:e ovako dolazimo u tuzlu 26/27 03 2010...mi smo hotelijersko-turisticki tehnicari i u sklopu prakse treba nam pristojan smjestaj po povoljnoj cijeni...da ukljucuje nocenje veceru i dorucak...skupina od 50 ljudi...=)