Bolje biti mlad neg`black wrote:naravno da se sjecas pa nije to tako davno ni bilo![]()
![]()
Sjecam se prvog poljupca...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cHupjahalic@
-
ding-dong
#52 Re: Sjecam se prvog poljupca...
gdje se necu sjecati. bio je super i famozan, bas je obarao sa nogu. da je sve tako dobro kao prvi poljubac zivot bi bio prelijepanais_nin wrote:
Sjecate li se svog prvog poljupca? Kako? Kada? S kim? Je li bilo onako kako ste zamisljali da ce biti?Je li obarao s nogu? Je li bio smjesan, vlazan, nespretan?
Hajmo, price na sunce
![]()
- anais_nin
#54 Re: Sjecam se prvog poljupca...
hajmo, svjeziji kolaci, prve poljupce na sunce 
-
Kjajević Majko
#55 Re: Sjecam se prvog poljupca...
U ratu u podrumu, sjedili nas 4 i ovo dvoje starijih nas nagovaralo ajde poljubite se u usta i mi popustimo na kraju. Napućili usne u spojili ih na par sekundi.
Mislim da smo imali 6 ili 7 godina.
Baš nedavno pričam o prvim stvarima s jednom curom i oboje zaključimo da se bolje i ljepše sjećam prvog poljupca nego nekih drugih stvari.
To mi prije nije ni padalo na pamet. 
Baš nedavno pričam o prvim stvarima s jednom curom i oboje zaključimo da se bolje i ljepše sjećam prvog poljupca nego nekih drugih stvari.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#56 Re: Sjecam se prvog poljupca...
ja se sjecam da sam je gledao netremice u grudi i da me je ona iznenada poljubila,ja sam stao i nisam znao sta cu i ufatio je za grudi a ona meni pljusku,tako da je moj prvi poljubac bio iznenadan i bolan 
- Prozor
#57 Re: Sjecam se prvog poljupca...
prvi poljubac davno zaboravljen
- fantom slobode
#58 Re: Sjecam se prvog poljupca...
Davno, predavno.Ali je bio divan.Desio se u blizini Stojcevca, ljeto davne ....neki se forumasi nisu ni rodili
Ona je imala sivi, a ja zeleni pony, sjeli smo da odmorimo.Gledala me je plavim ocima, punih usana, divnih lijepih bijelih zuba, sa njenim djecijim osmijehom, koji nije ,nadam se, nikada izgubila.
Sjedeci na travi, jedno pored drugog poceli smo da se ljubimo i nismo prestajali, cekali smo nakon toga taj juni iduce tri godine uzastopno. Bili smo zajedno, divna djecija ljubav puna iskrenosti i lijepih trenutaka. Vracali smo se jedno drugom i rastajali se, cak i ne znam da smo se i razisli, naprosto je opet dosao septembar...

Sjedeci na travi, jedno pored drugog poceli smo da se ljubimo i nismo prestajali, cekali smo nakon toga taj juni iduce tri godine uzastopno. Bili smo zajedno, divna djecija ljubav puna iskrenosti i lijepih trenutaka. Vracali smo se jedno drugom i rastajali se, cak i ne znam da smo se i razisli, naprosto je opet dosao septembar...

-
RenaTTa
#59 Re: Sjecam se prvog poljupca...
Eh kako se nechu sjechati 
Bio je 22.08.1999
vruche uzas jedan.
Avi mi se josh u shkoli svidjao
uvijek sam koristila priliku da radim sa njim skupa referate, vjerovatno je bilo toliko ofirno to sto sam radila da je i on sam znao koliko je sati
ali ja nisam odustajala, a on nebi trazhio izgovore. Curu nije imao, jer sam ga pratila u stopu, kao pravi pravcati spijun
I te nochi 99'te sjedim ja ispred nashe kuce (kad smo josh svi skupa bili ovdje u ISR sa roditeljima) i citala sam neku knjigu, ne mogu se sjetiti naziva da me yebesh* 
Seka otisla sa momkom, starci izasli skupa na veceru, Renata po obicaju ostala kuci i gledala kud sunce zalazi
Kad eto ti ga, k'o andjeo da se spustio pred mene...ja zinula ko kljaka neka
i nemogu da sklonim pogleda sa njegovih ociju, a kamoli da sta promuhabetim sto nebi bio odron odrona 
Avi je imao zelene oci, ona zelena boja koju obicno cvijet fikusa ima kad mi se skine prashina koja se skupljala mjesecima po njemu
Kosa mu je bila kratka, na kec sto bi rekli, oshtra na dodir i crna
kao tinta crna, tinta prolivena na bijeli papir 
Stasa je imao, bio je povisok, dodushe nikad ga nisam mjerila ali dalo se pretpostaviti da je tada bio nekih solidnih 1,80
Tamnije puti, kao pijesak na plazi u Tel Avivu pri prvom zalasku sunca
I nakon tog dubokoumnog razmisljanja u samoj sebi vratim se back to reality. Pitao me zasto ovako lijepa cura (mora da je sharmirao) sjedi sama pred kucom, a petak veche
Kazem ja njemu, pripremam referat za skolu (sutradan je subota, zapamtite)
na sta se on grohotno nasmijao
skonto valjda je suplja
Sjeo je pored mene, ja se naravno pravila maca prve klase kao da ne begenishem njegove namjere pocela da mi citam citate iz knjige.
dodirnuo mi je ruku, lijepi uobliceni prsti i mekana kozha...imala sam osjecaj da se topim kao punomasni maslac na tavi livenog zeljeza
U tom trenutku sam ga pogledala
cisto nehoticno i on me poljubio
sastavili smo usne i najednom se u sekundi trgnuh...u nedoumici sta to ja radim i da li je ispravno 
On me njezno privukao k sebi i ponovo smo spojili usne, iz provila se moglo vidjeti sklapanje usana na sjenci zalazeceg sunca. Ja i Avi
Bili smo par, hodali smo skupa 4 godine, ujedno mi je bio i prva a i do sada jedina iskrena ljubav...vojska nas je rastavila
Avi je otisao na jednu, a ja na drugu stranu
Kada sam se vratila iz vojske (trajalo je 2 godine) on je imao josh 1 godinu da odsluzi
Iscekivala sam ga, kao supruga muza koji se vraca od nekud daleko-u meni ceznja za polupcima, nocima i trenucima provedenim skupa
Danas je 16.06.2008. godine i Avi je ozenjen, ne vidim ga. Znam da zivi u Jerusalemu i da ima dvije male curice
Ostala su samo sjecanja na jednu nedovrsenu ljubavnu pricu
Bio je 22.08.1999
Avi mi se josh u shkoli svidjao
Seka otisla sa momkom, starci izasli skupa na veceru, Renata po obicaju ostala kuci i gledala kud sunce zalazi
Kad eto ti ga, k'o andjeo da se spustio pred mene...ja zinula ko kljaka neka
Avi je imao zelene oci, ona zelena boja koju obicno cvijet fikusa ima kad mi se skine prashina koja se skupljala mjesecima po njemu
Kosa mu je bila kratka, na kec sto bi rekli, oshtra na dodir i crna
Stasa je imao, bio je povisok, dodushe nikad ga nisam mjerila ali dalo se pretpostaviti da je tada bio nekih solidnih 1,80
Tamnije puti, kao pijesak na plazi u Tel Avivu pri prvom zalasku sunca
I nakon tog dubokoumnog razmisljanja u samoj sebi vratim se back to reality. Pitao me zasto ovako lijepa cura (mora da je sharmirao) sjedi sama pred kucom, a petak veche
Kazem ja njemu, pripremam referat za skolu (sutradan je subota, zapamtite)
Sjeo je pored mene, ja se naravno pravila maca prve klase kao da ne begenishem njegove namjere pocela da mi citam citate iz knjige.
dodirnuo mi je ruku, lijepi uobliceni prsti i mekana kozha...imala sam osjecaj da se topim kao punomasni maslac na tavi livenog zeljeza
U tom trenutku sam ga pogledala
On me njezno privukao k sebi i ponovo smo spojili usne, iz provila se moglo vidjeti sklapanje usana na sjenci zalazeceg sunca. Ja i Avi
Bili smo par, hodali smo skupa 4 godine, ujedno mi je bio i prva a i do sada jedina iskrena ljubav...vojska nas je rastavila
Avi je otisao na jednu, a ja na drugu stranu
Kada sam se vratila iz vojske (trajalo je 2 godine) on je imao josh 1 godinu da odsluzi
Iscekivala sam ga, kao supruga muza koji se vraca od nekud daleko-u meni ceznja za polupcima, nocima i trenucima provedenim skupa
Danas je 16.06.2008. godine i Avi je ozenjen, ne vidim ga. Znam da zivi u Jerusalemu i da ima dvije male curice
Ostala su samo sjecanja na jednu nedovrsenu ljubavnu pricu
- shana_majka
#60 Re: Sjecam se prvog poljupca...
Jes' da je bilo davno, al se dobro sjecam i poljupca
, a bogami i ljubomore (ove shto sa strane gleda ,jedne nashe forumashice
)

- Phantea
#61 Re: Sjecam se prvog poljupca...
Pihh...sad se podsjetih.Ja prvi razred,gimnazijalka..
Sreca pa je proslo
Sreca pa je proslo
Last edited by Phantea on 02/03/2009 22:49, edited 1 time in total.
-
*mima*
#62 Re: Sjecam se prvog poljupca...
Wooow.....kakav je to prvi poljubac bio....8 razred...
....nas dvoje se sakrili iza skole....i sad pretrnem od tog poljupca... 
-
d2
#63 Re: Sjecam se prvog poljupca...
neka nova godina, tesko se sjetiti koja 
-
BRCAK27
#64 Re: Sjecam se prvog poljupca...
Prvi poljubac je nesto sto se nikada nezaboravlja, vjerujte bilo je to tacno prije 12 god , ja sam bio prvi srednje ona maturant, neznam ni sam zasto ali nikad nisam imao potrebu lagati da sam ljubio i da sam bio sa nekom trebom , kao moji vrsnjaci , kod mene se to znalo nisam i tacka... helem i tog dana na casu fizickog sjedimo nas 4 i tako ... muske price ...hvala ovo ono a ja kao zaliven ...
Pocela je zeza kako ja neznam nista ,nemam pojma , a ja ko mumija kao i uvjek ,sve je to slusala JEDNA MALA PJEGAVA PLAVA...
Navece se obreh na obali Drave po kozna koji put ,, neko mi priđe zagrli me i kaze " PA GJDE SI BOSANAC"( bio sam jedini u skoli iz Bosne)
Krenu ragovor ,ovo ono ...kontam ja valja sad opravdat epitet BOSANACA...
Kud cu , sta cu ,osjecam cemu razgovor vodi i ja bubnem kao iz vedra neba " mogul te poljubit " a ona " pa probaj"
I bi sta bi .... tu noc se ja vinu nebu pod oblake ...necu reci da je bilo nesto lijepo...bilo je to nesto najljepse sto cu pamtiti dok sam ziv...bili smo skupa dugo ..a naj smjesnije mi je bilo da smo kasnije ustanovili da nam je oboma bilo Prvi put... proslo je puno godina ,i dan danas se cujemo jer ipak poklonolili smo jedno drugom te snove, ta nadanja i tu ljepotu nevinosti ...
A od svega najvaznije pjevala je " ALI NIKO KO BOSANAC!

Pozdrav za jednu malu slatku Varazdinku ( CITACE ZNAM )
Pocela je zeza kako ja neznam nista ,nemam pojma , a ja ko mumija kao i uvjek ,sve je to slusala JEDNA MALA PJEGAVA PLAVA...
Navece se obreh na obali Drave po kozna koji put ,, neko mi priđe zagrli me i kaze " PA GJDE SI BOSANAC"( bio sam jedini u skoli iz Bosne)
Krenu ragovor ,ovo ono ...kontam ja valja sad opravdat epitet BOSANACA...
Kud cu , sta cu ,osjecam cemu razgovor vodi i ja bubnem kao iz vedra neba " mogul te poljubit " a ona " pa probaj"
I bi sta bi .... tu noc se ja vinu nebu pod oblake ...necu reci da je bilo nesto lijepo...bilo je to nesto najljepse sto cu pamtiti dok sam ziv...bili smo skupa dugo ..a naj smjesnije mi je bilo da smo kasnije ustanovili da nam je oboma bilo Prvi put... proslo je puno godina ,i dan danas se cujemo jer ipak poklonolili smo jedno drugom te snove, ta nadanja i tu ljepotu nevinosti ...
A od svega najvaznije pjevala je " ALI NIKO KO BOSANAC!
Pozdrav za jednu malu slatku Varazdinku ( CITACE ZNAM )
- sanjex
#65 Re: Sjecam se prvog poljupca...
Prvi poljubac u prvom srednje. On stariji od mene jedno cetri godine i ono ko on je glavni frajer (a nije vala bio),
i vidim da ce to biti bas to vece pa odugovalcila do posljednjeg trenutka. Usla ja u bus i stala na stepenice, tad se poljubili i samo sto smo se odvojili jedno od drugog vrata se zatvorise (valjda i vozac vidio da je katastrofa).
i vidim da ce to biti bas to vece pa odugovalcila do posljednjeg trenutka. Usla ja u bus i stala na stepenice, tad se poljubili i samo sto smo se odvojili jedno od drugog vrata se zatvorise (valjda i vozac vidio da je katastrofa).
- sojka
#66 Re: Sjecam se prvog poljupca...
Samo cu reci da ima nesto u tim augustima
..na ovoj stranici 4 prva poljupca..

- Dori
#67 Re: Sjecam se prvog poljupca...
Slicna situacija.....ja prvi srednje, on 4 godine stariji......poljubac sam po sebi katastrofa! Bar onaj prvisanjex wrote:Prvi poljubac u prvom srednje. On stariji od mene jedno cetri godine i ono ko on je glavni frajer (a nije vala bio),
- sanjex
#68 Re: Sjecam se prvog poljupca...
Ma mora biti lose kad nisi ispraksan 
- sojka
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#70 Re: Sjecam se prvog poljupca...
...
Last edited by ladyblue18 on 08/06/2009 01:49, edited 1 time in total.
- BarbaDue
#71 Re: Sjecam se prvog poljupca...
Imao sam ko mali srece da uzivam prelijepe slatke poljubce
u naselju su pravili put pa su u blizini bile one ogromne cijevi, u koje smo se kokanom krili igrajuci se partizana. Nas je bilo oko 5-6 djecaka i sa nama se igrala Dalila.
Bila je starija godinu dana od mene, ali uprkos tome uspio sam osvojiti njene prelijepe usnice
Jos uvjek se sjetim Dalilice mada je nisam vidio jedno 25 godina. To su bili moji prvi slatki djeciji poljubci
u naselju su pravili put pa su u blizini bile one ogromne cijevi, u koje smo se kokanom krili igrajuci se partizana. Nas je bilo oko 5-6 djecaka i sa nama se igrala Dalila.
Bila je starija godinu dana od mene, ali uprkos tome uspio sam osvojiti njene prelijepe usnice
Jos uvjek se sjetim Dalilice mada je nisam vidio jedno 25 godina. To su bili moji prvi slatki djeciji poljubci
-
kenanz
#72 Re: Sjecam se prvog poljupca...
prvog...tesko da se mogu sjetiti...
Last edited by kenanz on 18/06/2008 21:07, edited 1 time in total.
- Daphna
#73 Re: Sjecam se prvog poljupca...
kenanz wrote:prvog...tesko da se mogu sjetiti...
ali ima onih koji ostaju u sjecanju cijeli zivot....
recimo neki "svjeziji"------------- PRVI POLJUBAC...( DAVNO ZABORAVLJEN...):
6/7 04 2006 studentski dom Bjelave
21 04 2006 radijator medicinskog fakulteta u sarajevu.
10 09 2004 la Gitara Sarajevo...
imena....nevazno....
Meni ovo boldirano nešto poznato
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#74 Re: Sjecam se prvog poljupca...
ovdje sam vodio najzesce bitke...........kenanz wrote:prvog...tesko da se mogu sjetiti...
ali ima onih koji ostaju u sjecanju cijeli zivot....
recimo neki "svjeziji"------------- PRVI POLJUBAC...( DAVNO ZABORAVLJEN...):
6/7 04 2006 studentski dom Bjelave
21 04 2006 radijator medicinskog fakulteta u sarajevu.
10 09 2004 la Gitara Sarajevo...
imena....nevazno....
najljepsi poljubac sam dozivio na radnoj akciji jos daaaavne 1981 od jedne studentice iz Egipta,imala je velike zelene oci i bila je preljepa,a ljubila se je ko ....ma to se ne moze opisati...... eeeeeeee
- RIZVA
#75 Re: Sjecam se prvog poljupca...
ja se ne sjecam nicega