Sjaj i bijeda jednog grada...

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

StLouis

Post by StLouis »

adisio wrote:Bezveze tu gluposti pricate... zao vam grada? Znate sta nece drzava nikada pokrenuti nesto, dok se ne stvori neka svijest gradzana... treba poceti mijenjati cijeli mentalitet naroda da bi mi imali uredan i cist grad.

Jeli ikom naumpalo umjesto sto ovdje kakite po forumu da odete i pocistite ovo. OVO JE 15 MINUTA POSLA za jednu osobu. Svi neka gospoda znaju kritikovati a niko nije u stanju otici pokupiti i pocupati ove papire strpati u kesu i spaliti.

Nisam u BiH, a da Bogdo jesam sam bi otisao taj posao odradio. NO SRAT NO MORE PLIZ!

To im i ja govorim, ali niko ne slusa :D My dear Sain Louis na Missisipi rijeci :D
bpsang

Post by bpsang »

papir se ne spaljuje nego se reciklira kao otpad i u proizvodnju drugog papira, koliko ima onih koji skupljaju taj papir tako mogu i to grad bi bio cistiji a i oni zadovoljni mislim da im niko ne bi zabranio da to rade
digger

Post by digger »

100_KA wrote:@: digger

Jah, a gdje je "sjaj?"

Evo iz prosle godine. Nikad nisu skinuli ni jedan predhodni plakat sa ovog stuba u drugom stanju. Na dnu se vide slojevi

Sjaj je malo lijevo ono plavo cudo i desno zuto Holidey inn a u sredini kadra bas to BIJEDA i ruglo jednog grada
Ooops....

Image
leech

Post by leech »

alek wrote:evo sjaja :D jebote ko da smo planet aktivnih vulkana 8-)

Image
E na takve se hvataju turisti. :D
http://www.lastminute.hr/default.asp?k= ... pID=145767
Post Reply