Ovako
sizofrenija na forumu i kako se boriti protiv nje?
- manijak1
Da je s Đulom - ne bih replicirao
Ovako
pitam zašto je bosankahercegovka Đula izostavljena ?
Ovako
- manijak1
Dobro
, Škljoco - objasni mi svrhu radnje ?
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Da se vratimo na temu, shizofrenija je neizljeciva koliko znam. Nego, mene zanima je l' to bolest ili stanje uma

- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Janovalic wrote:ko bi meni najbolje pasao ?
-
no sikiriki
To su oni koji ne karaju redovno ili sto se ne prce redovno.
-
idic
SP.
bilo je takvih kao ti
pocelo je sa brinetom
pa malenom
onda je dosla hanica
pa principijelna usa
itd
sve su bile posebne na svoj nacin....
ali..
jedino zajednicko svima njima je da vise nisu na forumu...
da citiram gospođicu kravu...
Ja na ove ljude gledam kao na prolaznu vremensku nepogodu. Dođu naprave haos i nestanu. Nije vrijedno uzbuđivanja........
a provokatora ovdje na pretek jedva čekaju da naprave ovakvu provokaciju

bilo je takvih kao ti
pocelo je sa brinetom
pa malenom
onda je dosla hanica
pa principijelna usa
itd
sve su bile posebne na svoj nacin....
ali..
jedino zajednicko svima njima je da vise nisu na forumu...
da citiram gospođicu kravu...
Ja na ove ljude gledam kao na prolaznu vremensku nepogodu. Dođu naprave haos i nestanu. Nije vrijedno uzbuđivanja........
a provokatora ovdje na pretek jedva čekaju da naprave ovakvu provokaciju
-
Sarajevska Princeza
#42 Re: sizofrenija na forumu i kako se boriti protiv nje?
Kad smo kod sizofrenije ti po svim standardima padas u onu tesku kategoriju. Steta sto se nisi javila na jednu od onih tema gdje se postavljala pitanja rado bih ti dala detaljniji odgovor ali za sizo- maniju moraces ipak da se obratis AGlumica wrote:umjesto uvoda, dovoljno je da pogledate one teme na podforumu sarajevo-x...
-
Sarajevska Princeza
Hm mozda da uzmes par terapija i ovaj forum bi funkcionisao manje manicno. 
-
Sarajevska Princeza
#44 Re: sizofrenija na forumu i kako se boriti protiv nje?
sizofrenija i perverzija - nije ti laHkostavrogin wrote:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=5232Glumica wrote:umjesto uvoda, dovoljno je da pogledate one teme na podforumu sarajevo-x...
ova tema je pravo sizofrenicna.
-
Sarajevska Princeza
Jedino sto ti mogu reci jeste da ima puno naroda sa poslijeratnim dijagnozama po sarajevo-x. To su 'oni'.manijak1 wrote:Meni je potreban uvod![]()
ko protiv koga, za¹to i
kako
?
-
LudoALudjiJA
#46 Re: sizofrenija na forumu i kako se boriti protiv nje?
citao sam temu o kojoj pricate na Sarajevo-X i taman kad sam htio da odgovorim, moderator ju je zatvorio...otprilike sam htio napisati da mi je, nevezano za moje licno misljenje o sadrzaj(nosti)u postova Sarajevske Princeze, muka bila od vas koji ste je tamo lincovali...najcrnja psihologija mase i osjecaj nekaznjenog divljanja pod okriljem grupe...upravo isti ti niski porivi vas koji ste se toliko sprdali sa njom su isti oni koji su ucinili da ljudi koji su "normalni", nenasilni, obicni, "dobri i usluzni komsije" postanu koljaci, silovatelji, mucitelji...ne kazem da ste to...vec samo da je psiholoski model njihov i vas identican...podsjetili ste me na one "hrabre" "mangupe" sto se ne smiju nikad potuci jedan na jedan, nego jedino u grupi ne manjoj od pet nekog zgaze, tj. puste da cetvorica njihovih pajdasa urade posao i onda kad je zrtva na zemlji, hrabro se zalete da je opale nogom u stomak...da se zna ko je hrabar i zaheban...bas ste mi se smucili...naravno, ne ocekujem da se osvrcete na moje skromno misljenje, ono je nadasve subjektivno, al' nejseSarajevska Princeza wrote:Kad smo kod sizofrenije ti po svim standardima padas u onu tesku kategoriju. Steta sto se nisi javila na jednu od onih tema gdje se postavljala pitanja rado bih ti dala detaljniji odgovor ali za sizo- maniju moraces ipak da se obratis AGlumica wrote:umjesto uvoda, dovoljno je da pogledate one teme na podforumu sarajevo-x...Tu ste negdje.
-
Sarajevska Princeza
mmm pocinjes da dozivljavas krizu identitetaA wrote:Dobro, mozda je vrijeme da priznam da sam ja Sarajevska Princeza
-
Sarajevska Princeza
#48 Re: sizofrenija na forumu i kako se boriti protiv nje?
UPRAVO TAKO.LudoALudjiJA wrote:citao sam temu o kojoj pricate na Sarajevo-X i taman kad sam htio da odgovorim, moderator ju je zatvorio...otprilike sam htio napisati da mi je, nevezano za moje licno misljenje o sadrzaj(nosti)u postova Sarajevske Princeze, muka bila od vas koji ste je tamo lincovali...najcrnja psihologija mase i osjecaj nekaznjenog divljanja pod okriljem grupe...upravo isti ti niski porivi vas koji ste se toliko sprdali sa njom su isti oni koji su ucinili da ljudi koji su "normalni", nenasilni, obicni, "dobri i usluzni komsije" postanu koljaci, silovatelji, mucitelji...ne kazem da ste to...vec samo da je psiholoski model njihov i vas identican...podsjetili ste me na one "hrabre" "mangupe" sto se ne smiju nikad potuci jedan na jedan, nego jedino u grupi ne manjoj od pet nekog zgaze, tj. puste da cetvorica njihovih pajdasa urade posao i onda kad je zrtva na zemlji, hrabro se zalete da je opale nogom u stomak...da se zna ko je hrabar i zaheban...bas ste mi se smucili...naravno, ne ocekujem da se osvrcete na moje skromno misljenje, ono je nadasve subjektivno, al' nejseSarajevska Princeza wrote:Kad smo kod sizofrenije ti po svim standardima padas u onu tesku kategoriju. Steta sto se nisi javila na jednu od onih tema gdje se postavljala pitanja rado bih ti dala detaljniji odgovor ali za sizo- maniju moraces ipak da se obratis AGlumica wrote:umjesto uvoda, dovoljno je da pogledate one teme na podforumu sarajevo-x...Tu ste negdje.
Medjutim to samo kaze u kakvom su oni mentalnom stanju, znaci sizofrenija vlada i u vrhu. Vjerovatno su zato i tu - da lijece zivce na drugima.
Last edited by Sarajevska Princeza on 17/09/2004 03:55, edited 2 times in total.
-
Sarajevska Princeza
LudoALudjiJA hvala na komentaru - cijenim tvoj stav i apsolutno se slazem s istim.
Dobra procjena cista 10.