sizofrenija na forumu i kako se boriti protiv nje?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

manijak1

Post by manijak1 »

Da je s Đulom - ne bih replicirao :D
Ovako :D pitam zašto je bosankahercegovka Đula izostavljena ?
novalic

Post by novalic »

upitaj drugo tvoje ja.... skljocu..

komi=teta margareta
manijak1

Post by manijak1 »

Dobro :D , Škljoco - objasni mi svrhu radnje ?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

novalic wrote:upitaj drugo tvoje ja.... skljocu..

komi=teta margareta
ne znam za vas ali margarita mi je sexi
novalic

Post by novalic »

voli te, ne voli te, voli te, ne voli te 8-)
Glumica

Post by Glumica »

Image
pitt

Post by pitt »

Meni je Princeza zakletva :D Kud je ne nadjoh u Cikagu prosle sedmice :D :D
zili

Post by zili »

hej, raja, hajd ovako, hajd nek svako sebi nađe neko svoje drugo ja :-)
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Da se vratimo na temu, shizofrenija je neizljeciva koliko znam. Nego, mene zanima je l' to bolest ili stanje uma :-D :-) :-)
novalic

Post by novalic »

ko bi meni najbolje pasao ? :shock:
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

novalic wrote:ko bi meni najbolje pasao ? :shock:
Ja :-) :-) , a ja Angeli, ona Mladji, Mladjo komiju, komi glumici... :D :D
Glumica

Post by Glumica »

hooorns, vidi sta sam nasla za tebe :D
Image
no sikiriki

Post by no sikiriki »

To su oni koji ne karaju redovno ili sto se ne prce redovno.
WangBing

Post by WangBing »

horns&drums wrote:Da se vratimo na temu, shizofrenija je neizljeciva koliko znam. Nego, mene zanima je l' to bolest ili stanje uma :-D :-) :-)
Sizofrenija je izljeciva.
idic

Post by idic »

SP.
bilo je takvih kao ti
pocelo je sa brinetom
pa malenom
onda je dosla hanica
pa principijelna usa
itd
sve su bile posebne na svoj nacin....
ali..
jedino zajednicko svima njima je da vise nisu na forumu...

da citiram gospođicu kravu...

Ja na ove ljude gledam kao na prolaznu vremensku nepogodu. Dođu naprave haos i nestanu. Nije vrijedno uzbuđivanja........

a provokatora ovdje na pretek jedva čekaju da naprave ovakvu provokaciju

:D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :)

:lol:
nikita

Post by nikita »

E djabe nam se zaliti vec smo se rodili :D
Sarajevska Princeza

#42 Re: sizofrenija na forumu i kako se boriti protiv nje?

Post by Sarajevska Princeza »

Glumica wrote:umjesto uvoda, dovoljno je da pogledate one teme na podforumu sarajevo-x... :-)
Kad smo kod sizofrenije ti po svim standardima padas u onu tesku kategoriju. Steta sto se nisi javila na jednu od onih tema gdje se postavljala pitanja rado bih ti dala detaljniji odgovor ali za sizo- maniju moraces ipak da se obratis A :lol: Tu ste negdje. :lol:
Sarajevska Princeza

Hm mozda da uzmes par terapija i ovaj forum bi funkcionisao manje manicno. ;)
Sarajevska Princeza

#44 Re: sizofrenija na forumu i kako se boriti protiv nje?

stavrogin wrote:
Glumica wrote:umjesto uvoda, dovoljno je da pogledate one teme na podforumu sarajevo-x... :-)
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=5232
ova tema je pravo sizofrenicna.
sizofrenija i perverzija - nije ti laHko :lol:
Sarajevska Princeza

manijak1 wrote:Meni je potreban uvod :D :D ko protiv koga, za¹to i :D kako :D ?
Jedino sto ti mogu reci jeste da ima puno naroda sa poslijeratnim dijagnozama po sarajevo-x. To su 'oni'. ;)
LudoALudjiJA

#46 Re: sizofrenija na forumu i kako se boriti protiv nje?

Post by LudoALudjiJA »

Sarajevska Princeza wrote:
Kad smo kod sizofrenije ti po svim standardima padas u onu tesku kategoriju. Steta sto se nisi javila na jednu od onih tema gdje se postavljala pitanja rado bih ti dala detaljniji odgovor ali za sizo- maniju moraces ipak da se obratis A :lol: Tu ste negdje. :lol:
citao sam temu o kojoj pricate na Sarajevo-X i taman kad sam htio da odgovorim, moderator ju je zatvorio...otprilike sam htio napisati da mi je, nevezano za moje licno misljenje o sadrzaj(nosti)u postova Sarajevske Princeze, muka bila od vas koji ste je tamo lincovali...najcrnja psihologija mase i osjecaj nekaznjenog divljanja pod okriljem grupe...upravo isti ti niski porivi vas koji ste se toliko sprdali sa njom su isti oni koji su ucinili da ljudi koji su "normalni", nenasilni, obicni, "dobri i usluzni komsije" postanu koljaci, silovatelji, mucitelji...ne kazem da ste to...vec samo da je psiholoski model njihov i vas identican...podsjetili ste me na one "hrabre" "mangupe" sto se ne smiju nikad potuci jedan na jedan, nego jedino u grupi ne manjoj od pet nekog zgaze, tj. puste da cetvorica njihovih pajdasa urade posao i onda kad je zrtva na zemlji, hrabro se zalete da je opale nogom u stomak...da se zna ko je hrabar i zaheban...bas ste mi se smucili...naravno, ne ocekujem da se osvrcete na moje skromno misljenje, ono je nadasve subjektivno, al' nejse
Sarajevska Princeza

A wrote:Dobro, mozda je vrijeme da priznam da sam ja Sarajevska Princeza :roll:
mmm pocinjes da dozivljavas krizu identiteta :lol: Znala sam da ti nedostaje paznje ali macko sta ces nema svaka macka karizmu koja te dovodi ocigledno do ocajanja. :D Ima lijeka i zato, ja nisam TAKO HOT, vjeruj mi... ti si ipak nesto posebno. :lol: Jel ti sad lakse?
Sarajevska Princeza

#48 Re: sizofrenija na forumu i kako se boriti protiv nje?

LudoALudjiJA wrote:
Sarajevska Princeza wrote:
citao sam temu o kojoj pricate na Sarajevo-X i taman kad sam htio da odgovorim, moderator ju je zatvorio...otprilike sam htio napisati da mi je, nevezano za moje licno misljenje o sadrzaj(nosti)u postova Sarajevske Princeze, muka bila od vas koji ste je tamo lincovali...najcrnja psihologija mase i osjecaj nekaznjenog divljanja pod okriljem grupe...upravo isti ti niski porivi vas koji ste se toliko sprdali sa njom su isti oni koji su ucinili da ljudi koji su "normalni", nenasilni, obicni, "dobri i usluzni komsije" postanu koljaci, silovatelji, mucitelji...ne kazem da ste to...vec samo da je psiholoski model njihov i vas identican...podsjetili ste me na one "hrabre" "mangupe" sto se ne smiju nikad potuci jedan na jedan, nego jedino u grupi ne manjoj od pet nekog zgaze, tj. puste da cetvorica njihovih pajdasa urade posao i onda kad je zrtva na zemlji, hrabro se zalete da je opale nogom u stomak...da se zna ko je hrabar i zaheban...bas ste mi se smucili...naravno, ne ocekujem da se osvrcete na moje skromno misljenje, ono je nadasve subjektivno, al' nejse
UPRAVO TAKO. :D Kad oni nalete na nekoga ko nije kao oni, recimo na nekoga kao ja :D Princeza pa jos Sarajevska :D obicno to predstavlja opasnost za njih jer u njihovim glavam misle kako cu im ja oduzeti svu njihovu dosadasnju paznu i moc, i onda da bi se oni osjecali bolje jedini nacin koji imaju s obizorm na njihov labilan karakter jeste da napadnu i izivljavaju se na drugome, ukljucujuci moderatore koji su kao HITLEROVCI ismijavali se i podrzavali takve. Ili navedu tonu nekih nikova i prezivljavaju paranoje ponovo i ponovo jer ne mogu da vjeruju da je realnost takva. Onda pronalaze nacina da to objasne sa raznim fenomenima i kad im nista ne upali onda napadaju ko krvolocni vukovi i vucice zeljni za PAZNJOM koja im fali, a koju nikako da dobiju. :D Sve je jasno kao dan.

Medjutim to samo kaze u kakvom su oni mentalnom stanju, znaci sizofrenija vlada i u vrhu. Vjerovatno su zato i tu - da lijece zivce na drugima. ;) Znaju oni koji su - a bolje je da se zna nego da se ne zna. Cist racun - duga ljubav. Da ne pominjem moderatore koji su ucestvovali u svemu onome pod drugim nikovima. Pish zivi - kompleski svih oblika. :lol:
Last edited by Sarajevska Princeza on 17/09/2004 03:55, edited 2 times in total.
pitt

Post by pitt »

ja nisam TAKO HOT, vjeruj mi...
Sad si me rasplakala :(
Sarajevska Princeza

LudoALudjiJA hvala na komentaru - cijenim tvoj stav i apsolutno se slazem s istim. :D Dobra procjena cista 10.
Post Reply