Sito štampa

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
Poglavicaa

#1 Sito štampa

Post by Poglavicaa »

Pozdrav, unaprijed se izvinjavam adminima ako postoji slična ili ista tema...mada je ja nisam uspio nać :)
Sito štampa mi se čini kao dobar izbor kada je u pitanju biznis jer u mome gradu ne postoji radnja koja se bavi s.štampom...
Pošto sam potpuni početnik što se s.štampe tiče.i pošto mi je forum jedini dodir sa s.štampom bio bih zahvalan za par informacija...
Prvo i naravno najbitnije...koliko novca mi je potrebno za pokretanje ovog posla...i šta je prvo na šta trebam obratit pažnju...mašina i materijal koji trebam kupit..?znači, zanima me sve što je vezano za ovaj pos'o...ne znam ništa :D
Svaki savjet je dobro doš'o...unaprijed se zahvaljujem...lijep pozdrav.
djulba

#2 Re: Sito štampa

Post by djulba »

Ti ako ne znaš koja ti mašina i materijal treba za sito štampu bolje da prestaneš razmišljat o sito štampi. A druga stvar to je prevaziđeno sada svi traže digitalnu štampu.
Poglavicaa

#3 Re: Sito štampa

Post by Poglavicaa »

Sve to stoji, ali kakva digitalna štampa (kod nas) kad ni ovog nema...a ne vjerujem da je to neka prevelika mudrost, savlad'o bih ja to :))
medeni_74

#4 Re: Sito štampa

Post by medeni_74 »

Postavi pitanje na sitostampa.org ,i bice ti sve odgovorteno tamo(nadam se da se admistrator nece buniti radi eksternog linka
In love with Bosnia

#5 Re: Sito štampa

Post by In love with Bosnia »

djulba wrote:Ti ako ne znaš koja ti mašina i materijal treba za sito štampu bolje da prestaneš razmišljat o sito štampi. A druga stvar to je prevaziđeno sada svi traže digitalnu štampu.

uopšte nije prevazidjeno, nemaš pojma koliko ljudi traži baš sito ili tampon štampu.
medeni74

#6 Re: Sito štampa

Post by medeni74 »

ma kakvi prevazidjeno pa ja radim stalno sa sitom.Ssigurno da je lakse i bolje direktnom stampom stampati upaljace ,olovke ,majice ali ko od nas sad moze u ovim uslovima dati 10-15000KM za stampac i koliko mu treba da ga samo isplati,a zaradu da nespominjemo....
Post Reply