Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kad su već naši zaslužni građani (koji su postali poslanici, predsjednici udruženja poslodavaca, najmenadžeri i druge važne funkcije) upropastili sav sport kod nas Bošnjaka, da i ostali propadnu a?
Vidis majstore, ja to tebi/vama nikad ne bih pozelio, ali sta ces, svakavih nas ima.
KK Siroki je malo-veliko cudo i znam da ga medju Bosnjacima prate mnogi i pravo mi je drago da imamo bar jedan klub kojem odlicno ide na radost svih nas.
Sarajevo_Grad wrote:Slažem se da vas ima svakakvih, vidjelo se 04.10.2009. Nema mi odvratnijih ljudi od vas tamo.
Vidis momak, nocas je u Mostaru frajer iz Sarajeva ubio curu pistoljem, pa ja opet necu reci da si mi ti zbog tog odvratan. Ali hebiga da ponovim, nismo svi isti.
a ti slobodno mrzuj i dalje, ali ne ukljucuj KK u tu pricu, jer su miljama daleko od toga i zato i uzivaju postovanje mnogih kojih srecom ovdje ima kako vidim. pa nas makar pusti o kosarci da prozborimo koju.
@ ero:pero
Pojedinac nikad ne može biti jednak čitavim stanovništvom ili ti primitivcima jednog mjesta, u ovom slučaju sela. Tako da, tu svoju teoriju okači mačku o rep. Vi ste onda svima dokazali ko ste i šta ste, a to ste potvrdili onim protestima par dana poslije. Ni ti, ni bilo ko drugi mi neće promijeniti sliku od onog dana, niti općenito sliku o vama . Uživajte u vašim danima ''velikog kluba'', jadno je da se dižete u visine zbog pišljive regionalne lige u koju niko ne ulaže i koja se raspada. Bila je u fazonu prve dvije godine, kad su svi ulagali i nadali se nekom profitu i plusu, sad je to nadmetanje onih klubova koji su pušili svima kad je liga bila popularna. KK Bosna je popularnija i veća uvijek od vas (pa i sad u ovoj krizi ), mi smo prvaci Europe, a vi ste prvaci samom sebi zbog ničega. Doviđenja i prijatno.
Sarajevo_Grad wrote:@ ero:pero
Pojedinac nikad ne može biti jednak čitavim stanovništvom ili ti primitivcima jednog mjesta, u ovom slučaju sela. Tako da, tu svoju teoriju okači mačku o rep. Vi ste onda svima dokazali ko ste i šta ste, a to ste potvrdili onim protestima par dana poslije. Ni ti, ni bilo ko drugi mi neće promijeniti sliku od onog dana, niti općenito sliku o vama . Uživajte u vašim danima ''velikog kluba'', jadno je da se dižete u visine zbog pišljive regionalne lige u koju niko ne ulaže i koja se raspada. Bila je u fazonu prve dvije godine, kad su svi ulagali i nadali se nekom profitu i plusu, sad je to nadmetanje onih klubova koji su pušili svima kad je liga bila popularna. KK Bosna je popularnija i veća uvijek od vas (pa i sad u ovoj krizi ), mi smo prvaci Europe, a vi ste prvaci samom sebi zbog ničega. Doviđenja i prijatno.
KK Bosna je popularnija i veća uvijek od vas (pa i sad u ovoj krizi ), mi smo prvaci Europe, a vi ste prvaci samom sebi zbog ničega. Doviđenja i prijatno.
Ne zivi se od stare slave!!! Bosna je moj klub, ali je trenutno zesce sranje!!!! Svi smo mi krivi za to Zato nemoj da prosipas praznu pricu, urazumi se malo!
Za Siroki navijam sve dok ne pocnu iskazivait mrznju prema Bosni..onda fino prebacim kanal i nastavim dalje!
Sarajevo_Grad wrote: Uživajte u vašim danima ''velikog kluba'', jadno je da se dižete u visine zbog pišljive regionalne lige u koju niko ne ulaže i koja se raspada. Bila je u fazonu prve dvije godine, kad su svi ulagali i nadali se nekom profitu i plusu, sad je to nadmetanje onih klubova koji su pušili svima kad je liga bila popularna. KK Bosna je popularnija i veća uvijek od vas (pa i sad u ovoj krizi ), mi smo prvaci Europe, a vi ste prvaci samom sebi zbog ničega. Doviđenja i prijatno.
Samo da se pribiljezim, nas mali bezvezni tim, koji sudjeluje u nepopularnim i nevaznim ligama, sinoc je skinuo Igokeu.
Sretan mi Uskrs. Dosta da se danas malo uzdizemo, mi prvaci sebi zbog nicega. Pozdrav normalnoj raji koja je ispratila tekmu.
Sarajevo_Grad wrote:KK Bosna je popularnija i veća uvijek od vas (pa i sad u ovoj krizi ), mi smo prvaci Europe, a vi ste prvaci samom sebi zbog ničega. Doviđenja i prijatno.
kk bosni i gradu sarajevu niko nije kriv što je kk bosna u hali osim njih samih. i uspjeh širokog i neuspjeh bosne su produkt minulog (ne)rada. tako da...pustite šuplju.
Sarajevo_Grad wrote:KK Bosna je popularnija i veća uvijek od vas (pa i sad u ovoj krizi ), mi smo prvaci Europe, a vi ste prvaci samom sebi zbog ničega. Doviđenja i prijatno.
Bosna - Siroki 63:84
Dovidjenja i prijatno.
Gledao live...Siroki jaci za 4 klase
Trenutno 90% igraca Bosne nema pojma o osnovnim kosarkaskim stvarima
JThomas wrote:kk bosni i gradu sarajevu niko nije kriv što je kk bosna u hali osim njih samih. i uspjeh širokog i neuspjeh bosne su produkt minulog (ne)rada. tako da...pustite šuplju.
Hoce to tako kad se upali svjetlo.
S mindera se ne zakucava... a, vidim, ni trice nas ne idu.
Od evropskog sampiona i ponosa grada, "u doba mraka", pa sve do kante za napucavanje nebitnim, vjestackim klubovima iz nekakvih selendri, poput Listice i Laktasa, za koje do prije neki dan niko nigdje ni cuo nije...
Elem, jos jedan u nizu unistenih simbola grada i jednog vremena.
Nema veze, slavićemo godišnjice nekog rezultata iz davne prošlosti narednih ko zna koliko godina. 100 godina od osvajanja titule...150 godina...200 godina...
Isto kao sa olimpijadom. 100 godina od olimpijade...150..200...
Gledam na tv neku noć direktora bosne i skenderije, i pored insistiranja voditelja da kažu ko je odgovoran za stvaranje milionskih dugova, ne smiju da kažu ko je bio direktor i upravni odbor u tom periodu. Sada su zaslužni građani jel.
E pa bolje nismo ni zaslužili. Ne ide to tako brale. Naša posla.