Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stvarno je pateticno citati ove ljubomorne jadikovke navijaca Zelje i Sarajeva, klubova cije uprave nisu mogle da urade banalne administrativne radnje na vrijeme.
Oni su vam najveci krivci, a ne Siroki.
Napred Siroki, BiH navija za te
(a valjda ce nekad i Siroki navijati za BiH, ali to je vec druga prica)
Pa kad ste vi sredili, kako kažeš administrativne papire na vrijeme, što ste NAŠTELILI utakmicu sa Zrinjskim? Viša sila? Hrvatski nacionalni interes? Glede športa?
Daj začepi...
Forza Bazel !
Prenj wrote:Stvarno je pateticno citati ove ljubomorne jadikovke navijaca Zelje i Sarajeva, klubova cije uprave nisu mogle da urade banalne administrativne radnje na vrijeme.
Oni su vam najveci krivci, a ne Siroki.
Banalne administrativne radnje kao npr. pogurati mafiju iz nogometnog saveza sa par desetina ili mozda stotina hiljada maraka. Pa jeste, stvarno smo nerazumni.
Ja gledam na HRT2......onaj ppk od voditelja, kako sam primjetio, nije ni jednom spomenuo Bosna i Hercegovina .Hrvatski klub, Hercegovina, bla...bla...
Bobi wrote:Ja gledam na HRT2......onaj ppk od voditelja, kako sam primjetio, nije ni jednom spomenuo Bosna i Hercegovina .Hrvatski klub, Hercegovina, bla...bla...
Bobi wrote:Ja gledam na HRT2......onaj ppk od voditelja, kako sam primjetio, nije ni jednom spomenuo Bosna i Hercegovina .Hrvatski klub, Hercegovina, bla...bla...
Utakmicu prenosi Ivica Blazicko zvani "Prasicko", jedan od najvecih stovatelja lika i djela F. Tudjmana na Hrvatskoj televiziji.
I navijaci Sirokog se trude opravdati simpatije koje su posljednjih dana nenadano stekli na portalu sarajevo-x pa su pred kraj prvog poluvremena nadglasali Svajcarce pjesmom "hajmo, hajmo, hajmo ustase, ustase..."
Jel neko primjetio na HRT2 prenos u kojem je Široki naveden kao Hrvatski klub??? Ali eto, nek onda i ovu petardu pišu Hrvatima, a ne BiH.
Što se tiče same tekme i rezultata, nemam šta komentarisat. Jedan amaterski klub iz hercegovačke provincije nema šta da traži protiv jednog Basela.
Postovani gledaoci, .... ovo je bio live prenos Kametove mentalne onanije, a od svih onanija ova ostavlja najvece posljedice po ljudski rod. Ne daj se Bosno.
pape wrote: Postovani gledaoci, .... ovo je bio live prenos Kametove mentalne onanije, a od svih onanija ova ostavlja najvece posljedice po ljudski rod. Ne daj se Bosno.
Rezultat po mjeri. Kad se uzme u obzir da su ove godine guzovace otisli u Evropu i ovo im je previse. Na putu kuci nek svrate do hrvatske (posto se tako deklarisu) i poklone svojoj braci barem 2 gola, puno je da peticu kuci ponesu