Sinoc ispred stadina kosevo..
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Qler
#1 Sinoc ispred stadina kosevo..
jel ko bio?? Kaze mi buraz da je bilo extra, ja nisam mogao ici, hebi ga, radio! Prica mi, to se palile gume, muzika tresla, zezancija sa autima, ma kaze extra bilo!
-
JD
@Qler Pa to je vec drugi put da se sastajemo, prvi put smo se sastali na parkingu kod VF Korea pretprosle subote.
Inace gore kod stadiona je bilo super, bilo je jedno 45-50 auta, jedino nas je kisa malo zeznula kad je pocela padati al' eto heh.
Evo ja upravo stavljam slike pa cu postaviti link kasnije da vidite malo heh.
P.S. bice sad opet u subotu okupljanje, pa bujrum dodji, ako hoces poslacu ti ja PM kad se tacno dogovori mjesto i vrijeme sastanka.
Inace gore kod stadiona je bilo super, bilo je jedno 45-50 auta, jedino nas je kisa malo zeznula kad je pocela padati al' eto heh.
Evo ja upravo stavljam slike pa cu postaviti link kasnije da vidite malo heh.
P.S. bice sad opet u subotu okupljanje, pa bujrum dodji, ako hoces poslacu ti ja PM kad se tacno dogovori mjesto i vrijeme sastanka.
-
zgembo adislić
otkud 40 auta ba JD..ne bih ja reko da je toliko..najkrvaviji mi je bio onaj sa crvenim golfom mkII koji je u stanju raspada..a muzika mu 4 puta skuplja od auta..kad pojaca zadnja karambolka ima tendenciju da otpadne
-
JD
Bilo je najmanje 40 vjeruj mi, bas jucer nesto kontam ko je sve bio i samo ja znam 35 auta a bilo je jos ljudi nisam ih ni vidio sviju heh.zgembo adislić wrote:otkud 40 auta ba JD..ne bih ja reko da je toliko..najkrvaviji mi je bio onaj sa crvenim golfom mkII koji je u stanju raspada..a muzika mu 4 puta skuplja od auta..kad pojaca zadnja karambolka ima tendenciju da otpadne
Nego, ako nekoga zanimaju slike, evo
http://www.pungas.com/forum/viewtopic.php?t=4365
pogledajte tu da sad ne kopiram sve linkove.
- DaysleepeR
Jesul to "Meleci Dzehennema" mozda imali osnivacko okupljanje 
- Qler
tog sa golfom ja znam dobro pravozgembo adislić wrote:otkud 40 auta ba JD..ne bih ja reko da je toliko..najkrvaviji mi je bio onaj sa crvenim golfom mkII koji je u stanju raspada..a muzika mu 4 puta skuplja od auta..kad pojaca zadnja karambolka ima tendenciju da otpadne
pa poslije grizelja on ima najjacu muziku u gradu
ja sam cuo da ce opet biti u subotu ispred koseva! Ako ne budem radio, dolazim 100%
-
JD
Bakirov Golf je sasvim ok, danas sam ga vidio stavio je felge, sad jos bolje izgleda. Muzika mu je odlicna naravno.Qler wrote: tog sa golfom ja znam dobro pravo:D golf nije bas u stanju raspada. nego su jednostavnoi svi sarafi na autu malo popustili od basa
:D:D:D
pa poslije grizelja on ima najjacu muziku u gradu
ja sam cuo da ce opet biti u subotu ispred koseva! Ako ne budem radio, dolazim 100%
A sad u subotu ce najvjerovatnije biti u 16.00 kod stadiona pa bujrum dodji