Nije valjda da nekima niko ne valja i da će sa svakim biti, nesretni brak. To su zapravo kriteriji koji su visoki i onda misle da će biti nesretni jer to nije njihov nivo. Tu mora biti nekog kompromisa i popustiti, jer nismo savršeni kao ni ti sa visokim kriterijima (i sam sam nekad bio takav). Nego, otkud vi znate da nećete biti sretni!!!.Muškarci i žene su takvi, da imaju potrebu za brakom.Neko prije, neko kasnije, i džaba mu sve titule i novac koje ima.pearlica wrote:Razloga zasto se neka od 30+ nije udala ima milijardu, svako zna svoje. Bolje se nikada ne udati nego provesti zivot u nesretnom braku. Ma ljudi opcenito ne mogu podnijeti da su drugi ljudi drugaciji i jos sebi uzimaju za pravo da budu sretni. Vidi nje 35+ neudata i jos sretnaotkud joj samo pravo? Kako li se samo usuduje
Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
-
colt
#1301 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
-
Edin25
#1302 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
citam, citam vjeruj a bolje da ne citamCherry-Cherry wrote:Čitaj malo bolje.Edin25 wrote:
Buraz puna podrska![]()
Nasle se pojedine forumske koke pa zato ovako i reaguju.
Tipican primjer ove zderi-zderi, na ovoj temi glumi neku klasu, finocu, moralu a tamo na onoj temi nesto tipa "neka kcerke za usranih gaca" da se tacno zapitas u kakvom drustvu zivimo.
- spreca
#1303 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
Ma neznam jarane sta da ti kazem.......ja kad ovo citam sve mi cesce na pamet pada ona rijec kijametski dan.......i mislim da smo ga i zasluzili.........ima jos jedna slicna tema, eh tamo mozes da procitas svastamuha_sa wrote:o cem se ovdje razglaba![]()
sad ce meni spreca u kratkim crtama..šta sindrom-ko neudat, šta 30-35![]()
samo jedna molba za sprecolinija---piši polako jer ne znam brzo čitat.
http://www.klix.ba/forum/neka-kcerki-za ... 20904.html
-
Edin25
#1304 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
sa tvoje tastature u bozije usi 
-
pearlica
#1305 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
Ja sam sretno udataDr.medicine wrote:koji je tvojpearlica wrote:Razloga zasto se neka od 30+ nije udala ima milijardu, svako zna svoje. Bolje se nikada ne udati nego provesti zivot u nesretnom braku. Ma ljudi opcenito ne mogu podnijeti da su drugi ljudi drugaciji i jos sebi uzimaju za pravo da budu sretni. Vidi nje 35+ neudata i jos sretnaotkud joj samo pravo? Kako li se samo usuduje
-
pearlica
#1306 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
Ne vec sam mislila da ako vec ne nades nekoga ko ti pase, koga volis i ko tebe voli onda se ni ne treba udavati/zeniti samo zato sto to svi ostali rade. Jer ces u takvom slucaju biti nesretancolt wrote:Nije valjda da nekima niko ne valja i da će sa svakim biti, nesretni brak. To su zapravo kriteriji koji su visoki i onda misle da će biti nesretni jer to nije njihov nivo. Tu mora biti nekog kompromisa i popustiti, jer nismo savršeni kao ni ti sa visokim kriterijima (i sam sam nekad bio takav). Nego, otkud vi znate da nećete biti sretni!!!.Muškarci i žene su takvi, da imaju potrebu za brakom.Neko prije, neko kasnije, i džaba mu sve titule i novac koje ima.pearlica wrote:Razloga zasto se neka od 30+ nije udala ima milijardu, svako zna svoje. Bolje se nikada ne udati nego provesti zivot u nesretnom braku. Ma ljudi opcenito ne mogu podnijeti da su drugi ljudi drugaciji i jos sebi uzimaju za pravo da budu sretni. Vidi nje 35+ neudata i jos sretnaotkud joj samo pravo? Kako li se samo usuduje
- tendzera
#1307 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
Ču bolje bit' sam
Treba se oženit' ma kakva god da je žena, pa sebi rodit' kćerku da ti može gaće prat' kad ostariš
Treba se oženit' ma kakva god da je žena, pa sebi rodit' kćerku da ti može gaće prat' kad ostariš
-
Edin25
#1308 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
Nije ovo nikakav sindrom, nego vise problem i to psihicke prirode djah muskaraca djah zena.
Ovo su godine kad se manje-vise sve normalne osobe ostvare i fizicki i materijalno, sto znaci manje-vise ne zavise ni od koga.
Sjednem cesto sa rodicama i njihovim prijateljicama tako te zivotne dobi, prica je kako nema normalnih momaka.
Realno imaju previsoke kriterijume, a posto sve imaju dobro placene poslove ne pada im na pamet da dadnu nekom normala momku sansu.
Cak i kad takav naleti, nesto mu fali, ili nema dovoljno placen posao pa je to njima ispod ponizenja ili ne odgovara im fizicki, kao eto nije ultra, giga , mega, sega zgodan, lijep, visok, nije to ta boja ociju koja se njima svidja.....
Inace, pritisak drustva je jako jeben, polazim od sebe, ne punih 28 banki, a vec pitanja kad ces zenit ?
Da skratim, jeben vakat dosao, bolje nemat nego imat.
Ovo su godine kad se manje-vise sve normalne osobe ostvare i fizicki i materijalno, sto znaci manje-vise ne zavise ni od koga.
Sjednem cesto sa rodicama i njihovim prijateljicama tako te zivotne dobi, prica je kako nema normalnih momaka.
Realno imaju previsoke kriterijume, a posto sve imaju dobro placene poslove ne pada im na pamet da dadnu nekom normala momku sansu.
Cak i kad takav naleti, nesto mu fali, ili nema dovoljno placen posao pa je to njima ispod ponizenja ili ne odgovara im fizicki, kao eto nije ultra, giga , mega, sega zgodan, lijep, visok, nije to ta boja ociju koja se njima svidja.....
Inace, pritisak drustva je jako jeben, polazim od sebe, ne punih 28 banki, a vec pitanja kad ces zenit ?
Da skratim, jeben vakat dosao, bolje nemat nego imat.
- ultima_palabra
#1309 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
Sva ta zajebancija zbog gaća? Bolje kupiti kakvu zajebanu mašinu za veštendzera wrote:Ču bolje bit' sam![]()
- tendzera
#1310 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
Jašta, al' ne mo'š tu mašinu koristit' u druge svrhe, dok su ti ženska đeca univerzalna, mo'š ih koristit' u više svrhaultima_palabra wrote:Sva ta zajebancija zbog gaća? Bolje kupiti kakvu zajebanu mašinu za veštendzera wrote:Ču bolje bit' sam![]()
- mO k3
#1311 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
???tendzera wrote:Jašta, al' ne mo'š tu mašinu koristit' u druge svrhe, dok su ti ženska đeca univerzalna, mo'š ih koristit' u više svrhaultima_palabra wrote:Sva ta zajebancija zbog gaća? Bolje kupiti kakvu zajebanu mašinu za veštendzera wrote:Ču bolje bit' sam![]()
O čemu ti majketi ???
- ultima_palabra
#1312 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
Zavisi kakva te zapadne... žene ti mogu prati gaće, ali te mogu i ostaviti bez gaćatendzera wrote:Jašta, al' ne mo'š tu mašinu koristit' u druge svrhe, dok su ti ženska đeca univerzalna, mo'š ih koristit' u više svrhaultima_palabra wrote:Sva ta zajebancija zbog gaća? Bolje kupiti kakvu zajebanu mašinu za veštendzera wrote:Ču bolje bit' sam![]()
- tendzera
#1313 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
Jes' ti bio na onoj anam' temi? o ćerkama i usranim gaćama?mO k3 wrote:???tendzera wrote:Jašta, al' ne mo'š tu mašinu koristit' u druge svrhe, dok su ti ženska đeca univerzalna, mo'š ih koristit' u više svrhaultima_palabra wrote: Sva ta zajebancija zbog gaća? Bolje kupiti kakvu zajebanu mašinu za veš![]()
![]()
O čemu ti majketi ???
- tendzera
#1314 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
Dabome, nisu ni sve žene melemi, štavišeultima_palabra wrote:Zavisi kakva te zapadne... žene ti mogu prati gaće, ali te mogu i ostaviti bez gaćatendzera wrote:Jašta, al' ne mo'š tu mašinu koristit' u druge svrhe, dok su ti ženska đeca univerzalna, mo'š ih koristit' u više svrhaultima_palabra wrote: Sva ta zajebancija zbog gaća? Bolje kupiti kakvu zajebanu mašinu za veš
- mO k3
#1315 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
Ev upravo listam ...anamo 
- tendzera
#1316 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
Jes' vidio jes' zanimljiva tema? i poučna, dakakomO k3 wrote:Ev upravo listam ...anamo
- madner
#1317 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
Evo mene, evo mene i zovem se Kemo,veze s vezom wrote:Gdje je madner sad
imal koga, imal koga da ga izlemamo
- Bloo
- Globalna šefica
#1318 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
madner wrote:Evo mene, evo mene i zovem se Kemo,veze s vezom wrote:Gdje je madner sad
imal koga, imal koga da ga izlemamo
mrsko mi listat', ali pretpostavljam da si dao nemjerljivi obol ovoj temi
- madner
#1319 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
Ljudi i zene su pocele da se pale, bacaju sihre i govore mi stas ti ovdje.
Nije da se hvalim, ali ovo igram sa hendikepom i opet prodjem.
- Bloo
- Globalna šefica
#1320 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
madner wrote:Ljudi i zene su pocele da se pale, bacaju sihre i govore mi stas ti ovdje.
znaš da smo mi slabe na nemoćne, invalidne i potrebite
- ultima_palabra
#1321 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
Ja u ovo ne vjerujem, tebe forumašice vole i kad ih vrijeđašmadner wrote:Ljudi i zene su pocele da se pale, bacaju sihre i govore mi stas ti ovdje.
- madner
#1322 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
Narocito tada.
One osjete da ja to za njihovo dobro kazem, a one to misle.
One osjete da ja to za njihovo dobro kazem, a one to misle.
- Bloo
- Globalna šefica
#1323 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
ultima_palabra wrote:Ja u ovo ne vjerujem, tebe forumašice vole i kad ih vrijeđašmadner wrote:Ljudi i zene su pocele da se pale, bacaju sihre i govore mi stas ti ovdje.
šta vole..imaju S&M snove o madneru
- ultima_palabra
#1324 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
Važno je zvati se madner 
- Ramzess Veliki
#1325 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..
Drug moj ufati ženu u kurvaluku i razvede se. Sa njom ima sina.
I nešto ga opalila neka tuga, sjeb'o se ... ja ga gledam i drugarski mu posložim situaciju:
- "Nisi normalan ... nije bila dobra i šta sad ... riješio se nje, imaš svoju slobodu, imaš dijete koje možeš viđati kad hoćeš, voliš motore i bajkerski život - idi jaro, vozi, putuj i uživaj u životu i nikad se više ne ženi ako si pametan, nikad brak nije bio za tebe."
... i hajvan se opet oženi, ovaj put još gore prošao ...
Curama jedan nauk ... muškarac može sam sa sobom vrlo dobro živjeti. Ko misli da je muškarcu teško da ostane sam vara se. Bitno je samo da imaš djecu, bilo gdje jer ona i tako nakon nekog vremena odu svojim putem.
Ako želite vezu, ljubav ... nekoga sa kim ćete provesti sretne dane i dočekati sretnu i ispunjenu starost, koliko uložite toliko će vam se i vratiti, a osnova je iskrenost i povjerenje. Laž se lako prepozna, muškarca koji je prešao 35-tu teško možete lagati i manipulisati, budite iskrene i ulažite u međusobni odnos i vratit će vam se jednako.
I nešto ga opalila neka tuga, sjeb'o se ... ja ga gledam i drugarski mu posložim situaciju:
- "Nisi normalan ... nije bila dobra i šta sad ... riješio se nje, imaš svoju slobodu, imaš dijete koje možeš viđati kad hoćeš, voliš motore i bajkerski život - idi jaro, vozi, putuj i uživaj u životu i nikad se više ne ženi ako si pametan, nikad brak nije bio za tebe."
... i hajvan se opet oženi, ovaj put još gore prošao ...
Curama jedan nauk ... muškarac može sam sa sobom vrlo dobro živjeti. Ko misli da je muškarcu teško da ostane sam vara se. Bitno je samo da imaš djecu, bilo gdje jer ona i tako nakon nekog vremena odu svojim putem.
Ako želite vezu, ljubav ... nekoga sa kim ćete provesti sretne dane i dočekati sretnu i ispunjenu starost, koliko uložite toliko će vam se i vratiti, a osnova je iskrenost i povjerenje. Laž se lako prepozna, muškarca koji je prešao 35-tu teško možete lagati i manipulisati, budite iskrene i ulažite u međusobni odnos i vratit će vam se jednako.