Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Šveđanin

#1251 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Šveđanin »

Šta tebe briga za slike iz nekog noćnog kluba? :shock:

Bilo je u ovoj temi zanimljivih postova (Hazandar, Alfons, Alhemicarka, Kastanienallee, Partizzanka).. mhm, tema u naslovu ima negativan kontekst, ali bilo je dobrih odgovora..

Onda dođoše ovi što bi ženili maloljetnice, pa onda onaj što bi pravio male Bošnjake i nekoliko kompleksaša i ode tema u propast.
Gretta

#1252 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Gretta »

Šveđanin wrote:

Onda dođoše ovi što bi ženili maloljetnice, pa onda onaj što bi pravio male Bošnjake i nekoliko kompleksaša i ode tema u propast.
:thumbup: hahahahahahahaah
Saurman

#1253 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Saurman »

Šveđanin wrote:Šta tebe briga za slike iz nekog noćnog kluba? :shock:

Bilo je u ovoj temi zanimljivih postova (Hazandar, Alfons, Alhemicarka, Kastanienallee, Partizzanka).. mhm, tema u naslovu ima negativan kontekst, ali bilo je dobrih odgovora..

Ovo se odnosi na mene, pretpostavljam. Da, ja bi pravio male Bosnjake i Bosnjakinje, sta je u tome krivo? Ja na to gledam malo dugorocnije i ne toliko egoisticno!

Zdravo drustvo se temelji na zdravoj porodici! Lahko je djete napraviti. No ja ne bi pravio djecicu bosnjacku samo radi reda, jer to nije svrha sama sebi. Osim sto cu nastaviti svoje ime i svoju lozu, pridonjeti cu opstanku bosnjackog naroda. Ti si mozda anacionalan Bosanac pa te to mnogo ne kopka, ali hvala Bogu ima onijeh koji misle na duze staze.

A i ove sto govore o nekim "glupim Bosnjama" su mrziteljke vlastitog naroda. Najbolje je da se udaju za nekog tamo Hansa Hochenzollerna.
Jokericious

#1254 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Jokericious »

Matijevic_Vlado wrote:ma de ba upalile se ove 35+ a pola ih u Sarajevu samo njihov ginekolog dole dira :mrgreen: :mrgreen:
:lol:

dr. medicine :thumbup:
Googlerica

#1255 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Googlerica »

Black swan wrote:
insomnia78 wrote:Al karijera
Koja kurceva karijera?
Koliko zena u Bosni stvarno ima tu famoznu karijeru?
Guzeljanje u kancelariji od 7-15 od kojih efektivno radis tri sata a ostatak provodis na forumu i FB ne moze se nazvati karijerom

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
to sam već pričao
većina misli da imaju karijeru ako rade što im direktor kaže
i to svakodnevno
to nije karijera pogotvo ne ako je u državnoj firmi ili još nekoj mrtvačkoj organizaciji
za 1500 ili više... nebitna je para...koliko dobiva...

karijera je u nekom istraživačkom laboratoriju, biti pionir u nekom istraživanju, pomoći čovječanstvu...naći lijek za neku smrtnu bolest...pojeftiniti izradu proteza... :D da ne idemo u raketna goriva
dva posta sa kojim se definitvno slazem,i takve osobe imaju brak i djecu,eh eto,ni karijera im nije bila kocnica,a puno ih na temi pise kako su osobe radi faksa odustali od ostatka zivota,koja glupost !
Last edited by Googlerica on 03/02/2014 20:51, edited 1 time in total.
dobojlija81

#1256 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by dobojlija81 »

sjeb teme je krenuo sa onim pasatom i pravljenjem sinova :)
ultima_palabra

#1257 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by ultima_palabra »

Saurman wrote:

Ovo se odnosi na mene, pretpostavljam. Da, ja bi pravio male Bosnjake i Bosnjakinje, sta je u tome krivo? Ja na to gledam malo dugorocnije i ne toliko egoisticno!

Zdravo drustvo se temelji na zdravoj porodici! Lahko je djete napraviti. No ja ne bi pravio djecicu bosnjacku samo radi reda, jer to nije svrha sama sebi. Osim sto cu nastaviti svoje ime i svoju lozu, pridonjeti cu opstanku bosnjackog naroda. Ti si mozda anacionalan Bosanac pa te to mnogo ne kopka, ali hvala Bogu ima onijeh koji misle na duze staze.

A i ove sto govore o nekim "glupim Bosnjama" su mrziteljke vlastitog naroda. Najbolje je da se udaju za nekog tamo Hansa Hochenzollerna.
Pa pravi ih vala, makar za to ne treba certifikat :mrgreen:
Jokericious

#1258 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Jokericious »

Bez zezancije, idalne cure sada su mi od 17-23. A i za deset godina ce mi one biti idealne. :izet:
Secer_033

#1259 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Secer_033 »

Jokericious wrote:Bez zezancije, idalne cure sada su mi od 17-23. A i za deset godina ce mi one biti idealne. :izet:
Za udavati? Pa to su jos curice? Iz tatinog zagrljaja u tvoj... nidje veze. Nisu u tom momentu mnoge spremne za braka. Treba da postane stabilna i samostalna osoba prvo. Ako ne, muz ce nju moci gnjeciti na svoj nacin, jer ona nece znati za bolje.

A ako je za jednu noc, ne bih o tome nista. To su muske zelje koje ja nikad necu skontati.
Gretta

#1260 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Gretta »

Secer_033 wrote:
Jokericious wrote:Bez zezancije, idalne cure sada su mi od 17-23. A i za deset godina ce mi one biti idealne. :izet:
Za udavati? Pa to su jos curice? Iz tatinog zagrljaja u tvoj... nidje veze. Nisu u tom momentu mnoge spremne za braka. Treba da postane stabilna i samostalna osoba prvo. Ako ne, muz ce nju moci gnjeciti na svoj nacin, jer ona nece znati za bolje.

A ako je za jednu noc, ne bih o tome nista. To su muske zelje koje ja nikad necu skontati.
E Secerko, na ovoj temi neki izgleda misle drugačije. Najjači mi je komentar
Cure preko 20 su dobre za nesta neozbiljno, ali kad je brak u pitanju neka hvala.
Mada još uvijek vjerujem u mogućnost da se autor citirane misli šali :lol:

:run:
MedenoSrce

#1261 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by MedenoSrce »

Pa za 10g ce imati 27 - 33 :D
Gretta

#1262 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Gretta »

MedenoSrce wrote:
Pa za 10g ce imati 27 - 33 :D
ahahahah svaka čast za komentar :lol:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#1263 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Matijevic_Vlado »

Secer_033 wrote:

pa zbog toga ih i simpatise :mrgreen: :mrgreen:
Jokericious

#1264 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Jokericious »

Niste me shvatili. Ja sam mlad, a za desetak godina cu tek krenuti u tridesete. Znaci i sada, a i kad malo ostarim ista meta-isto odstojanje. :izet:

Medena. :lol: :thumbup:
topcam
Vozim: uzbrdo

#1265 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by topcam »

Secer_033 wrote:

Previse jednostavno mislis. Moj brat je ozenio djevojku od dvadeset godina. Toliko je i njemu bilo! .. . Sad nakon 14 godina braka (prvih 5 godina uzivao je sa zenom bez djece, valjda je poslusao mene
kao starijeg "pametnijeg" :oops: :mrgreen: ) i troje djece vidim da su se bas nasli i funkcionisu k´o svicarski sat,
pogotovu kad spomenem da su se upoznali sa 12 i "krenuli sa 14 kao par.

Cak i neke zrelije veze ne traju toliko dugo,ili brakovi svejedno.. (kad kazem zrelije mislim na veze ili brakove koje/i
krenu krajem 20 tih ili pocetkom/sredinom 30 tih godina zivota.. po tvojoj definiciji "stabilnih i izgradenih osoba"). :run: :kravata:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#1266 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Matijevic_Vlado »

svaka cast tvom bratu, al jarane priznaj da to malo tuzno izgleda ovako iz muske perspektive :mrgreen: ?
topcam
Vozim: uzbrdo

#1267 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by topcam »

Matijevic_Vlado wrote:svaka cast tvom bratu, al jarane priznaj da to malo tuzno izgleda ovako iz muske perspektive :mrgreen: ?
Samo na prvi pogled.. :wink:
Ramzess Veliki

#1268 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Ramzess Veliki »

Kontam ... imaš 15 ... :D

:twisted: A sad sam pročitao post ispod ... :lol:
Last edited by Ramzess Veliki on 03/02/2014 23:24, edited 1 time in total.
Ramzess Veliki

#1269 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Ramzess Veliki »

topcam wrote:
Matijevic_Vlado wrote:svaka cast tvom bratu, al jarane priznaj da to malo tuzno izgleda ovako iz muske perspektive :mrgreen: ?
Samo na prvi pogled.. :wink:
Da, ima logike i mogao bih se sa time složiti.

... ma šalim se ... :lol: :lol: :lol:
Dr.medicine

#1270 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Dr.medicine »

Matijevic_Vlado wrote:ma de ba upalile se ove 35+ a pola ih u Sarajevu samo njihov ginekolog dole dira :mrgreen: :mrgreen:

bice posla :lol:
Dr.medicine

#1271 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Dr.medicine »

Cherry-Cherry wrote: Dr. seljakluka i primitivizma.
Zahvaljujem gospođice iz Pariza :D
Woole Triwunovich wrote:dr. medicine je samo iskren čovjek i ne glumi nekakvu kulturu po forumu.
Mislim da sam rekao što vecina misli:)
Ev nekako se par dana kanim napisati post vezan za temu, al nikako mi se ne da:)
Mislim da bi mi to kraj bio, al eto ovih dana cu napisati pa kud puklo da puklo :lol:
Dr.medicine

#1272 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Dr.medicine »

LosaKopija wrote:
Gospodjo molim vas prdnite radi lakse orijentacije :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
legendo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: placem
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1273 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Velkoski »

Pa i jesi, samo što su svi forumaši savršeni i bez mana, zato nek' te ne iznenade ovi urbani, gospoda i tako to.. :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1274 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Velkoski »

Ni tebe niko ne čeka u redu za ženidbu :P :lol:
Vidal89

#1275 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Vidal89 »

Glupost je zivot provesti sam i bez ikoga jer ovdje smo da bi nekoga usrecili i taj neko nas, da ostavimo trag iza sebe.

Bas me zanima kako ce ovi samci/ce kada dodju u 50+ i duboku starost razmisljati i kome ce ostaviti to silno bogatstvo sto su zaradili i sagradili, kakav smisao je onda imao njihov zivot?? :-) :-)

Djevojke treba malo vise kritikovati jer imaju obicno vece kriterije nego muskarci, sve zele da su im muzevi neki likovi iz serija, filmova poput Don Juan De marca, a s druge strane muskarci se sisa i guzova nagledaju i opale dok mogu i onda kad se treba zeniti traze finu ne mora biti sex bomba i ulickana ko paris hilton, ma da je pametna neku koja ce djecu s njim odgajati kako treba i biti mu moralna podrska u zivotu itd
Locked