Simo Krunic novi trener Zelje

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

elSaik

Post by elSaik »

boki071 wrote:
DonDavudes wrote:koji ste cirkus od kluba postali samo vam jos Braco fali da ga za trenera postavite :D
pa nije baš za porediti nekoga ko je igrao finale EP do 21 godinu i bio pomoćnik selektora reprezentacije kao sto je srbija sa bracom kojem je najveci domet trece mjesto na svom turniru i 2:2 96. godine u Visokom protiv Želje :D
Koji ime se kurac pravdaš? Njima je najveći domet ako im navijači s vremena na vrijeme brojčano nadjačaju igrače na utakmicama. Čovjeka niko i ne zna, ali se već uveliko pametuje oko njegovog dolaska.
LARAS

#27 SIMO KRUNIC JE ZAKON!!!!!!!!!!!!

Post by LARAS »

POSTOVANJE SVIMA PRISUTNIMA,

o SIMI KRUNICU SAMO PAR RIJECI.....PROFESIONALAC U SVOM POSLU....AMBICIOZAN.....ZGODAN....MUDAR.....PRAVEDAN.

SMATRAM DA JE NAVEDENI GOSPODIN NAJBOLJE STO JE NAS KLUB ZELJO UPRAVO SAD MOGAO I DOBITI.SVI ONI KOJI GA GLEDAJU DRUGACIJE KAO POD "NACIONALNOM LUPOM" hahahha, SMIJESNI STE I DOBRO SE ZAPITAJTE KAKVOG JE KALIBRA TAJ COVJEK,AKO DOLAZI U SVOJ GRAD KOJI GA JE TEK SAD POZVAO I ZELI DA SE POSVETI KLUBU U KOJEM JE BIO I KAPITEN MALO PRIJE RATA. ONI KOJI SU POVRSNI I KOJI NE ZNAJU GDJE JE ON SVE BIO I STO JE RADIO U SVOJOJ KARIJERI NEKA BAR PROCITAJU I SAZNAJU PRIJE NEGOLI STUPIDNOSTI NAPISU.
SIMKE SVE NAJBOLJE, PRATIT CEMO TVOJ RAD I DRZIMO TI FIGE!!!!!!
PODIGNI NASEG ZELJO NA VRH I OKIVAT CE TE SVI OSTALI LICEMJERI U ZLATO JER ZNAMO SVI KAKVA JE VECINA NASEG NARODA-CIM NEKO VALJA,GLAVU BI MU ODREZALI! LJUDI POMIRITE SE DA IMAMO KVALITETNIH LJUDI,A DOBILI SMO I JOS JEDNOG DIVNOG TRENERA I NEK GA BOG CUVA I DA MU NERAVA ZA NASE NEKE PAPKE! PUSA SVIMAAAA
elSaik

#28 Re: SIMO KRUNIC JE ZAKON!!!!!!!!!!!!

Post by elSaik »

LARAS wrote:POSTOVANJE SVIMA PRISUTNIMA,

o SIMI KRUNICU SAMO PAR RIJECI.....PROFESIONALAC U SVOM POSLU....AMBICIOZAN.....ZGODAN....MUDAR.....PRAVEDAN.

SMATRAM DA JE NAVEDENI GOSPODIN NAJBOLJE STO JE NAS KLUB ZELJO UPRAVO SAD MOGAO I DOBITI.SVI ONI KOJI GA GLEDAJU DRUGACIJE KAO POD "NACIONALNOM LUPOM" hahahha, SMIJESNI STE I DOBRO SE ZAPITAJTE KAKVOG JE KALIBRA TAJ COVJEK,AKO DOLAZI U SVOJ GRAD KOJI GA JE TEK SAD POZVAO I ZELI DA SE POSVETI KLUBU U KOJEM JE BIO I KAPITEN MALO PRIJE RATA. ONI KOJI SU POVRSNI I KOJI NE ZNAJU GDJE JE ON SVE BIO I STO JE RADIO U SVOJOJ KARIJERI NEKA BAR PROCITAJU I SAZNAJU PRIJE NEGOLI STUPIDNOSTI NAPISU.
PODIGNI NASEG ZELJO NA VRH I OKIVAT CE TE SVI OSTALI LICEMJERI U ZLATO JER ZNAMO SVI KAKVA JE VECINA NASEG NARODA-CIM NEKO VALJA,GLAVU BI MU ODREZALI! LJUDI POMIRITE SE DA IMAMO KVALITETNIH LJUDI,A DOBILI SMO I JOS JEDNOG DIVNOG TRENERA I NEK GA BOG CUVA I DA MU NERAVA ZA NASE NEKE PAPKE! PUSA SVIMAAAA
Poznat mi nešto način pisanja postova. :D
Santos

Post by Santos »

Simo je dingospo kad ga uporedis sa ostalim trenerima poput Husrefa i onog iz Jedinstva.Bar nece galamit i mahat ramenima ko poplasen.Sretno.
nesorta

Post by nesorta »

Dajem ruku da ja Husref veci strusnjak od Sime
adisio

Post by adisio »

Rijeci Husref. Stucnjak. Ne smiju biti u istoj recenici.
jasko_ja

#32 Re: SIMO KRUNIC JE ZAKON!!!!!!!!!!!!

Post by jasko_ja »

elSaik wrote:
LARAS wrote:POSTOVANJE SVIMA PRISUTNIMA,

Poznat mi nešto način pisanja postova. :D
Jedino mi nije jasno sto na sa-x nema pesimizma u njegovim postovima.
I fali mu nesto na kraju texta. :D :lol: :D :lol: :D :lol:
LSD

Post by LSD »

Dajem ruku da ja Husref veci strusnjak od Sime
Daj da je rezemo odmah :D ...ne znam zasto toliko impresioniran Husrefom i njegovim strucnim kvalitetima,ali covjek jos nije ni dosao u Sa a vec su pocela komparacije sa Husrefom...pa jel to tebi Husref mjera stvari sto se tice trenerskog posla??...ako tebi jest-mnogima nije...siguran budi.
Nisam ni ja vala neki optimista sto se tice Sime..ne zbog njegove (ne)strucnosti,vec zbog trenutnog igrackog kadra...taman da dodju kapelo i lipi u paketu nebi mogli nista posebno napraviti sa trenutnim igracima koje Zeljo ima...ali eto,vidim furka je da se poseravate po Simi,valjda je to neki fol sad :D
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

Post by since1921 »

http://www.youtube.com/watch?v=20CGzcN40yA

predstavljanje Sime Krunica
in33sa

Post by in33sa »

since1921 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=20CGzcN40yA

Pazi Sime, ko mladi Michael Korleone :D
bestseler

Post by bestseler »

SRETNO Simo ..... A ovi zlobnici mogu ti ga .. da izvines .....
tavijapi

Post by tavijapi »

samo je lafcina. dolazice puno zenskog svijeta na tekme.
saraydjecko

Post by saraydjecko »

Jao sta ce raje sad dolaziti na tekme pogotovo njegove...
testament

Post by testament »

tavijapi wrote:samo je lafcina. dolazice puno zenskog svijeta na tekme.

Dečko mog`o bi ti u nadrealiste,ovo je smiješno :lol:
LSD

Post by LSD »

Sto je neko ljubomoran na simin fizicki izgled koji mami uzdahe djevojaka :lol: :D ...mozda je i husref nekad bio lafac :lol: ,ako ce to biti utjeha :D
forza milan

Post by forza milan »

Neelix wrote:ma vama ni capello ne bi pomogao :D
normalno da ne bi pomogao kad sasadi svaku ekipu u koju dodje
Topla voda

Post by Topla voda »

evo cekate pojacanja iz srbije :lol:
kruno simic :D
testament

Post by testament »

LSD wrote:Sto je neko ljubomoran na simin fizicki izgled koji mami uzdahe djevojaka :lol: :D ...mozda je i husref nekad bio lafac :lol: ,ako ce to biti utjeha :D
Čkode ja sam ti već jedanput rekao skidaj se sa te hemije(ustvari skidajte se SVI VI) ŠKODI TI :D
LSD

Post by LSD »

Čkode ja sam ti već jedanput rekao skidaj se sa te hemije(ustvari skidajte se SVI VI) ŠKODI TI
:D :D
Nema ovaj nick veze sa hemijom,ali nebitno to... vec hocu da kazem da bi i ti bio na jos jacoj hemiji da ti situacija u klubu,kao sto je u mom...stoga,imaj malo razumjevanja za eventualne prenose 8-)
Sike_

Post by Sike_ »

Cujem da je bilo nekih trzavica izmedju Krunica s jedne i pojedinaca iz uprave te par iskusnijih igraca s druge strane. Navodno je i Kruniceva sumnjiva uloga iz 90-tih bila na tapeti....
Istovremeno Faruk sjedi sa Mehmedom - Mimom Duranom koji je dugi niz godina upravljao Dobrinjom i kojeg posebno istice rad sa mladjim uzrastima. Zna li neko nesta vise o ovome ili je i to, kao i obicno, cista patkica?
Edin H.

Post by Edin H. »

Svaka mu rijec zlata vrijedi :oops:
elSaik

Post by elSaik »

Edin H. wrote:

Svaka mu rijec zlata vrijedi :oops:
Pitar koji Želju prati. Baš neobična pojava u našoj široj okolini... :oops:
zeljovac

#48 Re: Simo Krunic novi trener Zelje

Post by zeljovac »

Ma svaka cast Simke eto padose pitari kao sa kruske -kup- nesto ih slabo cujem hhahahahahhah -3;1-
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#49 Re: Simo Krunic novi trener Zelje

Post by since1921 »

Cestitke velikom gospodinu na klupi .Hvala Kruna samo nastavi tako :thumbup:
veljaca

#50 Re: Simo Krunic novi trener Zelje

Post by veljaca »

Ma Simo Krunic je Željovac u duši i Gospodin covjek ( za razliku od nekih neodgojenih trenera )

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Post Reply