silajdzic na tvks

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

VjecitiStudent

#26 Re: silajdzic na tvks

Post by VjecitiStudent »

grunt wrote:Ljudi dragi kako mozete vise da gledate te bljuvotine,zar nije bila negdje kakva serija,film,sport....
Pricekah malo da vidim hoce li omoguciti raji da postavljaju pitanja, no medjutim, 0 bodova, bezbeli ne bi bilo lijepo da Harisa neko priupita nesto i mimo naucenih par lekcija koje je bilo lijepo slusati 92 ili 93, ali koje u 2008. vise nikakvog politickog rezona nemaju, osim da sluze kao dimna zavjesa skupini sjecikesa okupljenih pod imenom Stranka za Njih.
ibizza

#27 Re: silajdzic na tvks

Post by ibizza »

-LIBERO- wrote:
bermiin wrote:
amrica wrote:Bermine, meni ne treba politicar da me podsjeca, sve znam, a ako si ti zaboravio, vodi Hareta kuci nek' ti svaku noc prije spavanja isprica kako SzBih treba vladati ovom zemljom.

Ako si ikad ista od rata i vidio i zapamtio.

A suplja da sam ja i meni slicni krivi za rat ne pije vode, krivi su oni sto meni nisu ni nalik.

Mislim da si jako mlad i da malo znas o istoriji prije ovog rata.
iz Historije sam imao uvijek 5...tak da znam neke stvari valjda...a to da ja Hareta vodim kuci....pa draga djevojko(gospodjo,sta si vec)...vidjeli smo vecerasnju anketu...vidjelo se koliko Harisa podrzavaju...
covjek je svima objasnio sta je bilo sa aprilskim paketom...al ti i takvi kao ti vjerovatno su prebacili na drugi kanal dok je ono pricao...jbr istina zaboli ponekad...
a to ko je kriv za rat...
pa ko je pucao na mene sa Trebevica...dosao moj tetak Munib ili dajda Ismet....de ba sta ti je...probudi se i shvati da nema vise vjestackog bratstva i jedinstva
A iz kakvih si knjiga ucio,ko ti je profesor bio.... :D :D :D :D

De bolan decko popusti,uzivaj u Haretovoj demagogiji,liku,dijelu..ali prestani se ufuravati da su/ste samo vi koji puusite te izlizane fraze i Haretovu demagogiju veliki patrioti i zastitnici bosnjackog interesa ,a da su svi drugi izdajice ili sta vec.. :D :D :D

A to koliko je relevantna ta anketa na harisovoj TV :D :D ,su pokazali rezultati izbora. :thumbup: :thumbup:

p.s Samdorija rutinski dobi Partizan :D
ja sam uvijek govorio da su lokalni izbori nevazni...brzo ce proci 2 godine dop novih izbora ...vidjet cemo tu rezultate...

p.s. neka su ih dobili... :D
don vito

#28 Re: silajdzic na tvks

Post by don vito »

Posto znamo da se Hare zestoko bori za "jacanje nadleznosti drzave", interesuje me da li mu je slucajno Bajram Demici alias Zvonko Maric postavio pitanje tipa:
"Hocete li gospodine Silajdzicu, Vi licno, ili Vasi ministri, ili poslanici SBiH u kantonalnim, entitetskim i drzavnom parlamentu, inicirati donosenje Zakona po kojem bi drzava preuzela nadleznost oko regulisanja maloprodajnih cijena nafte kao sto to drzava radi, recimo, u Sloveniji, cak i u genocidnoj Srbiji? Umjesto sto ste svoje birace i sve gradjane prepustili naftnoj mafiji koja ostvaruje ekstra profit i usput produbljuje siromastvo jer su zbog povecanih troskova transporta skuplji svi artikli?"
Kladim se da nije bilo ovakvog pitanja, niti da ce biti takve politicke inicijative od Harisa i njegovih deputata. Lakse je pricati o nuznosti ukidanja entitetskog glasanja, Dodiku, agresiji.
VjecitiStudent

#29 Re: silajdzic na tvks

Post by VjecitiStudent »

don vito wrote:Posto znamo da se Hare zestoko bori za "jacanje nadleznosti drzave", interesuje me da li mu je slucajno Bajram Demici alias Zvonko Maric postavio pitanje tipa:
"Hocete li gospodine Silajdzicu, Vi licno, ili Vasi ministri, ili poslanici SBiH u kantonalnim, entitetskim i drzavnom parlamentu, inicirati donosenje Zakona po kojem bi drzava preuzela nadleznost oko regulisanja maloprodajnih cijena nafte kao sto to drzava radi, recimo, u Sloveniji, cak i u genocidnoj Srbiji? Umjesto sto ste svoje birace i sve gradjane prepustili naftnoj mafiji koja ostvaruje ekstra profit i usput produbljuje siromastvo jer su zbog povecanih troskova transporta skuplji svi artikli?"
Kladim se da nije bilo ovakvog pitanja, niti da ce biti takve politicke inicijative od Harisa i njegovih deputata. Lakse je pricati o nuznosti ukidanja entitetskog glasanja, Dodiku, agresiji.
Ne moras se ni kladiti, jer veceras smo opet dobili uobicajenu Haretovu dimnu zavjesu kojoj i jeste glavni cilj da skrene paznju od ovakvih stvari.
suncica24

#30 Re: silajdzic na tvks

Post by suncica24 »

VjecitiStudent wrote:
grunt wrote:Ljudi dragi kako mozete vise da gledate te bljuvotine,zar nije bila negdje kakva serija,film,sport....
Pricekah malo da vidim hoce li omoguciti raji da postavljaju pitanja, no medjutim, 0 bodova, bezbeli ne bi bilo lijepo da Harisa neko priupita nesto i mimo naucenih par lekcija koje je bilo lijepo slusati 92 ili 93, ali koje u 2008. vise nikakvog politickog rezona nemaju, osim da sluze kao dimna zavjesa skupini sjecikesa okupljenih pod imenom Stranka za Njih.
Ih, da su i otvorili liniju, bilo bi ti isto.
U par prilika sam pokusala postaviti pitanja Silajdzicu, ali... valjda covjeku u jedno uho udje, a na drugo izadje.
Opet nastavi pricati svoje.
Tako da...nista bitno nije propusteno :D
amrica

#31 Re: silajdzic na tvks

Post by amrica »

ZaB(ermina)iH(ostale):
ja sam pucala na nas sa Trebevica, ja sam pocela rat,.... ja sam kriva za sve. :D :D :D :D Duzila sam 16 VBR-ova.
Zadovoljan?
Sad reci kad si ti posao u skolu?

Jaka anketa na tvks, vec sam napisala, porazavajuca, cak 15% da je hare kriv, a samo 85% da je DOdo.

A moje osnovno pitanje je bilo cisto profesionalno: Kako neko moze napraviti telefonsku anketu o "krivici" dvije osobe, a dovesti samo jednu od njih u studio i pustiti je da monologizira sat vremena?
VjecitiStudent

#32 Re: silajdzic na tvks

Post by VjecitiStudent »

amrica wrote: A moje osnovno pitanje je bilo cisto profesionalno: Kako neko moze napraviti telefonsku anketu o "krivici" dvije osobe, a dovesti samo jednu od njih u studio i pustiti je da monologizira sat vremena?
Izgledao je ko Fidel Kastro u najboljim danima, samo je jos uniforma nedostajala :D
amrica

#33 Re: silajdzic na tvks

Post by amrica »

Izgleda da je emisija trajala gotovo 2 sata...
don vito

#34 Re: silajdzic na tvks

Post by don vito »

amrica wrote:Izgleda da je emisija trajala gotovo 2 sata...
Parazitima sa Kantonalne TV prije nekoliko je dana Kantonalna vlada (Tajo kojem je Haris sef) ponovo prebacila novih par stotina hiljada maraka nasih para za "kupovinu novih programskih sadrzaja". Umjesto u utakmice, filmove i serije, izgleda da su pare utrosene na plate i tople obroke nekoliko stotina zaposlenih parazita pa je program morao popuniti Silajdzicev dvosatni monolog u udarnom terminu.
amrica

#35 Re: silajdzic na tvks

Post by amrica »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Hvala na objasnjenju.

Ja znam da je u vecini ostalih kantonalnih budzetskih organizacija haos, skidaju se pare lopatom, sa osnovnih elementarnih stavki, plata, grijanja, odrzavanja, komunalija....
cyprus

#36 Re: silajdzic na tvks

Post by cyprus »

bermiin wrote:covjek je rekao....izbacite entitetsko glasanje ja se povlacim zauvijek iz politike...pa sto ne izbacise...???...koji to jos politicar ima muda da ponudi tak nesto?
wow, ova muda me baš impresioniraše :D :D

To isto ko kad bi Dodik reko vratite RSu sve nadležnosti što su na državi, pa ću se ja povuć :D . Šta bi mi da nam nije vako hrabrih ljudi :-)
amrica

#37 Re: silajdzic na tvks

Post by amrica »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Abacija

#38 Re: silajdzic na tvks

Post by Abacija »

cyprus wrote:
bermiin wrote:covjek je rekao....izbacite entitetsko glasanje ja se povlacim zauvijek iz politike...pa sto ne izbacise...???...koji to jos politicar ima muda da ponudi tak nesto?

To isto ko kad bi Dodik reko vratite RSu sve nadležnosti što su na državi, pa ću se ja povuć :D . Šta bi mi da nam nije vako hrabrih ljudi :-)
Fazon je samo sto drzava BiH nije preuzela nikakve nadleznosti od pc-a jer takve nadleznosti nisu ni postojale. Cek, cek, pa pc nikad nije postojao.
Losa ti je analogija, sjedi 1.
easy

#39 Re: silajdzic na tvks

Post by easy »

bermiin wrote:
amrica wrote:Bermine, meni ne treba politicar da me podsjeca, sve znam, a ako si ti zaboravio, vodi Hareta kuci nek' ti svaku noc prije spavanja isprica kako SzBih treba vladati ovom zemljom.

Ako si ikad ista od rata i vidio i zapamtio.

A suplja da sam ja i meni slicni krivi za rat ne pije vode, krivi su oni sto meni nisu ni nalik.

Mislim da si jako mlad i da malo znas o istoriji prije ovog rata.
iz Historije sam imao uvijek 5...tak da znam neke stvari valjda...a to da ja Hareta vodim kuci....pa draga djevojko(gospodjo,sta si vec)...vidjeli smo vecerasnju anketu...vidjelo se koliko Harisa podrzavaju...
covjek je svima objasnio sta je bilo sa aprilskim paketom...al ti i takvi kao ti vjerovatno su prebacili na drugi kanal dok je ono pricao...jbr istina zaboli ponekad...
a to ko je kriv za rat...
pa ko je pucao na mene sa Trebevica...dosao moj tetak Munib ili dajda Ismet....de ba sta ti je...probudi se i shvati da nema vise vjestackog bratstva i jedinstva
pa jarane! ja velike stvari sto je je HS na tvks dobio 85% ili koliko vec, a moglo se glasati jos samo za dodika :D :D :D

stavi mene u anketu protiv dodika, uzet cu 100% :lol: :lol: :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#40 Re: silajdzic na tvks

Post by KatarinaKosaca »

to koliko je relevantna ta anketa na harisovoj TV :D :D ,su pokazali rezultati izbora

Haloooo, ovdje tema nije politika. Mislila sam da Zlaya ima malo pametniju raju tamo u stranci mu u njega. I ovi izbori nisu opći nego lokalni i Harisa nije bilo na listi. halo, ba dogmato, tema je mediji
KatarinaKosaca

#41 Re: silajdzic na tvks

Post by KatarinaKosaca »

Kao i svaku temu i ovu glasači SDP svjesno ili nesvjesno pretvore u pljuvanje po Harisu, tako da o medijima malo. :(
homar

#42 Re: silajdzic na tvks

Post by homar »

Gledao sam sinoć emisiju na TVSA sa gosp.Harisom Silajdžićem, tu ne vidim ništa neobično. Takva emisija je bila malo ranije na OBN-u sa gosp. Radmanovićem i ništa neobično. Ovdje nije suština što su se političari pojavili na TV, već je suština njihovi politički stavovi i poštivanje Ustava BiH.

Kad se tiče političkih stavova gosp. Silajdžica o budućem uređenju države BiH, oni su za normalnog čovjeka, koji se iole razumije u političku abecedu, uredu i prihvatljivi. Ono što zamjeram gospodinu Silajdžići, je da je dvije godine šutio na devastaciju države od antibosanskih snaga. Takođe mu zamjeram što je oko sebe okupio grupu kriminalaca i kabadahija, koji su ga koštali na sadašnjim izborima.

Ko je gledao gospodina Radmanovića, njegovi su politički stavovi "status quo" i "čekaj neka BiH sama odumre ili ćemo je mi u datom trenutku ....ebati".

A što se tiče novinara Zvonka Marića, jedino mu može parirati Mate Đaković, po nebulozama i uvlačenju u šupak.
saibaba

#43 Re: silajdzic na tvks

Post by saibaba »

bermiin wrote:
SA 071 wrote:Bio je pravo ljut.

Ali, posto smo mi skloni zaboravljanju treba nam stalno ponavljati neke stvari - agresiju, genocid, aprilski paket... Da nam se ne bi ponovili...
covjek je rekao....izbacite entitetsko glasanje ja se povlacim zauvijek iz politike...pa sto ne izbacise...???...koji to jos politicar ima muda da ponudi tak nesto?
Rekao je on još štošta...
Što se onda dogovarao s Dodikom u avazovoj zgradi ?
Altsa

#44 Re: silajdzic na tvks

Post by Altsa »

Mahalac wrote:A sad kazite kakva je razlika izmedju Mate Djakovica(nocas i inace na teleringu) i ovog hulahopa na TVKSA.
Po meni jedino u dubini uvlacenja u predio debelog crijeva.

..samo nogice koprcaju :skoljka:
nema nikakve razlike. obojica teski moroni.
nosara

#45 Re: silajdzic na tvks

Post by nosara »

Emisija je bila u stilu tvsa. "novinar" u svom elementu tj. haretovoj bulji. hare ko zombi. Teme prozvakane jos prije 10 godina.

Nego, ona Sampdorija opasna...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#46 Re: silajdzic na tvks

Post by -LIBERO- »

KatarinaKosaca wrote:
to koliko je relevantna ta anketa na harisovoj TV :D :D ,su pokazali rezultati izbora

Haloooo, ovdje tema nije politika. Mislila sam da Zlaya ima malo pametniju raju tamo u stranci mu u njega. I ovi izbori nisu opći nego lokalni i Harisa nije bilo na listi. halo, ba dogmato, tema je mediji
Vidis kako burno odreagujes svaki put kada ti neko u negativnom kontekstu pomene predsjednika stranke :D :D

Udahni...izdahni...udahni...izdahni...OPUSTENO!!!! :D :D :D
E sad' da ti odgovorim posto si me citirala.

Posto si izdvojila recenicu iz cijelog konteksta u kojem je napisana ,samo da ti kazem da je pozivanje na rezultate izbora bio dio odgovora momku koji je napisao da to koliko svi podrzavaju Hareta pokazala je anketa u toj famoznoj vazelinskoj emisiji. :-)

Naglasak da je puno punoo relevantnija "anketa" lokalni izbori i kako je prosla stranka Haretova od emisije i ankete u istoj.

Sta ,ne slazes se sa tim!!!

Dobro onda,Hare je dobio Mileta u anketi na kantonalnoj TV,moze jos jedan dodatni mandat za taj podvig. :lol: :lol: :run:
ibizza

#47 Re: silajdzic na tvks

Post by ibizza »

cyprus wrote:

aha...e pa vidis....koliko jr to bitno entitetsko glasanje...a sto Zlaja i Tihic nisu to izbacili...nisu jer su mislili da ce taj paket proci,pa da se hvale do izbora kako su napravili pola ustava...eh Bgm zajeba ih Hare...
nosara

#48 Re: silajdzic na tvks

Post by nosara »

bermiin ti si ocigledno balav. hare je zajebo sve nas a najvise vas koji ga cijenite.
Sjetices se toga u rovu kad budes branio njegove politicke "vizije"...
KatarinaKosaca

#49 Re: silajdzic na tvks

Post by KatarinaKosaca »

nosara wrote:bermiin ti si ocigledno balav. hare je zajebo sve nas a najvise vas koji ga cijenite.
Sjetices se toga u rovu kad budes branio njegove politicke "vizije"...
Ne samo da vidiš sadašnjost prko interneta (da sam ja nečiji plaćenik , na primjer), nego i budućnost. Nego, reci ti nama, koliko te plaća Šanko? Znać li za kletvu poslije njegovog upisa na fakultet? :D :D
KatarinaKosaca

#50 Re: silajdzic na tvks

Post by KatarinaKosaca »

-LIBERO- wrote:Dobro onda,Hare je dobio Mileta u anketi na kantonalnoj TV,moze jos jedan dodatni mandat za taj podvig. :lol: :lol: :run:

Boli me q za tu anketu. Ono što je tužno vidjeti koliko SDP daje para djeci da ga veličaju po internetu, a ne znam odakle im pare?? Dokaz... isti koji ti imaš za moju stranačku knjižicu i šefa
Post Reply