Sikter vaginoustom

Sikter ili bujrum?

Sikter
77
75%
Bujrum
10
10%
Uceraj mu
15
15%

Total votes: 102

BHCluster

#51 Re: Sikter vaginoustom

Post by BHCluster »

Najlaksi nacin borbe protiv ovakvih.
Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#52 Re: Sikter vaginoustom

Post by Tomahawk11 »

Ne bih da kvarim temu, ali zape mi ovo za oko:''Srbija je kriva sto nije sprijecila genocid u Srebrenici''....nije dobro sto se genocid sveo samo na Srebrenicu. Sta je sa pobijenim u Foci? Na mostu u Visegradu? Prijedoru? Da ne nabrajam dalje.
agent_zero

#53 Re: Sikter vaginoustom

Post by agent_zero »

Kad napišeš poll na ponosnom Bosanskom jeziku, jeziku kojim pričaš, a ne jeziku drugog naroda i druge države (u kojoj nećeš čuti da neko postavlja poll na Bosanskom jeziku), e onda bi ti možda i odgovorio.

A ovako neću, jer su mi nisko u očima ljudi koji nemaju poštovanje prema svom narodu i jeziku, pa koriste tuđice.
Adriatic

#54 Re: Sikter vaginoustom

Post by Adriatic »

draganbl wrote:
pumica wrote:
draganbl wrote:Kad god vidim da su u Bosni i jedni i drugi protiv iste stvari, uvjeren sam da je to onda baš ispravno.
A upravo na primjeru Vučića se ne zna ko je više protiv njegovog dolaska, Bošnjaci ili Srbi.
Vučića ne volim, ne volim ni njegovu bivšu političku orijentaciju, a ni sadašnju, za koju ni on sam ne zna kakva je.

Dobro je što dolazi.
Nije sustina u tome protiv cega smo nego u RAZLOZIMA.
Razlozi su nam dijametralno suprotstavljeni.
Razlozi Srba pocivaju na lazi a razlozi Bosnjaka na istini.
S obzirom da je Vucic Srbin, koja korist od njegovog dolaska i Srbima i Bosnjacima, kad laze sam sebe i sav svoj narod.
Razlozi jesu dijametralno suprotni, ali je istina negdje između.

U Srebrenici se desio genocid, ali sudskom presudom Srbija nije počinila genocid, već je kriva što ga nije spriječila. Krivi su i Holanđani što ga nisu spriječili, ali to ne znači da su ga počinili. To je istina koja je između "bošnjačke" istine, da je Srbija počinila genocid i "srpske" istine da genocida nije ni bilo.
:-)
mmaar

#55 Re: Sikter vaginoustom

Post by mmaar »

Zlocinac se vraca na mjesto zlocina, ali nadam se da ce biti osramocen ponizen na dostojanstven i civilizovan nacin, i smjesten na isto mjesto, kao i njegovi mentori i "heroji", u civilizacijsku septicku jamu, jer samo tu pripada. Nistarija je svojim djelovanjem i sama odgovorna za genocid, jer ga je podstrekivala i podrzavala, a sada provodi njegu posljednju fazu - negiranje.

Samo mali podsjetnik o kakvoj barbarskoj " za jednog Srbina 100 muslimana" personi se radi

It_is_a_Leclerc

#56 Re: Sikter vaginoustom

Post by It_is_a_Leclerc »

Kako srbijanski mediji šilje na incidente. Kaže - plaćene tzv. majke Srebrenice dolaze da pljuju Vučića i gađaju ga jajima.
Treba biti razuman i pustiti ih da se ucrvaju u svom jadu.
simonese

#57 Re: Sikter vaginoustom

Post by simonese »

nek' mu ga Long Dong Silver ucera
Repetitor

#58 Re: Sikter vaginoustom

Post by Repetitor »

Jebem ja nasim svim politicarima od majke do tromajke.Sve do jednog to je vaginalni iscjedak.Nema tu ni muskarca ni politicara.Kad treba voditi politiku-da je vodi.Kad treba reci stop-da lupi sakom od stol i kaze dosta je vise.

Pa lik poziva na ubijanje stotina Muslimana.Lik licno bio prisutan i pucao po gradjanima Sarajeva.Lik dodje i ponizi od prvog do zadnjeg vjernika,ulaskom obuven u dzamiju(naravno nasi pederi dopustili).

Fino raspisati potjernicu za njim,proglasiti ga personom non grata,i prvom prilikom uhapsiti.

Pa dokle vise pas vam majku :twisted:
L u c i f e r

#60 Re: Sikter vaginoustom

Post by L u c i f e r »

Bili smo i ostali civilizovani, čak i prema govnima.
dale cooper

#61 Re: Sikter vaginoustom

Post by dale cooper »

L u c i f e r wrote:
Svaka čast majkama. Trebalo je imati ogromnu snagu da urade ovo. Pokazale su šupku nesalomljivu snagu Bosanskog duha.
dezurni_ucenik

#62 Re: Sikter vaginoustom

Post by dezurni_ucenik »

dale cooper wrote:
L u c i f e r wrote:
Svaka čast majkama. Trebalo je imati ogromnu snagu da urade ovo. Pokazale su šupku nesalomljivu snagu Bosanskog duha.

:thumbup:
sinuhe

#63 Re: Sikter vaginoustom

Post by sinuhe »

dale cooper wrote: Svaka čast majkama. Trebalo je imati ogromnu snagu da urade ovo. Pokazale su šupku nesalomljivu snagu Bosanskog duha.
Politicko udruzenje, ali nek je Dodik najveci cetnik u BiH :-)
Ali ako njima ne smeta ne smeta ni meni.
mO k3

#64 Re: Sikter vaginoustom

Post by mO k3 »

Adriatic wrote: U Srebrenici se desio genocid, ali sudskom presudom Srbija nije počinila genocid, već je kriva što ga nije spriječila. Krivi su i Holanđani što ga nisu spriječili, ali to ne znači da su ga počinili. To je istina koja je između "bošnjačke" istine, da je Srbija počinila genocid i "srpske" istine da genocida nije ni bilo.
Dragane iskreno si mi kao forumas drag... zato nista nemam protiv tebe ,ali moraces mi jednu stvar odgvoriti
Ko je ucinio taj genocid?
Ako nisu srbijanci , ko je onda ??
Adriatic

#65 Re: Sikter vaginoustom

Post by Adriatic »

mO k3 wrote:
Adriatic wrote: U Srebrenici se desio genocid, ali sudskom presudom Srbija nije počinila genocid, već je kriva što ga nije spriječila. Krivi su i Holanđani što ga nisu spriječili, ali to ne znači da su ga počinili. To je istina koja je između "bošnjačke" istine, da je Srbija počinila genocid i "srpske" istine da genocida nije ni bilo.
Dragane iskreno si mi kao forumas drag... zato nista nemam protiv tebe ,ali moraces mi jednu stvar odgvoriti
:?
Ovo ja ne rekoh.
Pogrešno citiranje.
Rimad

#66 Re: Sikter vaginoustom

Post by Rimad »

draganbl wrote: ... U Srebrenici se desio genocid, ali sudskom presudom Srbija nije počinila genocid, već je kriva što ga nije spriječila. Krivi su i Holanđani što ga nisu spriječili, ali to ne znači da su ga počinili. To je istina koja je između "bošnjačke" istine, da je Srbija počinila genocid i "srpske" istine da genocida nije ni bilo.
Za Srbiju je rečeno da "nema dokaza da je kriva za agresiju/genocid", a ne "da nije počinila". Korupcija i kriminal u našem društvu je doprinjela da nismo bili u stanju dokazati agresiju Srbije.

Znači, dokazane činjenice na sudu na jednu stranu, stvarne činjenicu na drugu.

Ne treba nama niko govoriti (pogotovo ne Srbi) šta se nama dogodilo. Eto, Srbija nije ništa kriva - nije niko ovdje glup. Nemate više aparat bivše države, kojim možete nametati svoju verziju historije i govoriti Bošnjacima kako da se nazivaju i kojim jezikom da govore.

Svakim negiranjem/ublažavanjem zločina koje ste počinili i podrškom ratnim zločincima vršite kolektivizaciju krivice, te pravite krivca od čitavog srpskog naroda.
mO k3

#67 Re: Sikter vaginoustom

Post by mO k3 »

Adriatic wrote:
mO k3 wrote:
:?
Ovo ja ne rekoh.
Pogrešno citiranje.
izvini stari , pri brisanju sam ja napravio gresku.!!!

Izvinjavam se
ultima_palabra

#68 Re: Sikter vaginoustom

Post by ultima_palabra »

Zamislite njemačkog kancelara sa nacističkim backgroundom koji čitavu sedmicu lobira za negiranje holokausta i onda pompezno dolazi u Auschwitz ili na Zid plača? Ne možete, jel tako? Dobro, pokušajte zamisliti Nikolića ili Vučića u Vukovaru ili Ovčari, u Hrvatskoj koja je propratila 10 puta manje od BiH? Ne ide ni to?

Manji entitet je poručio Tachiju da ne dolazi, iako su ga pozvali organi vlasti BiH... jebena administrativna jedinica bez ikakvih ovlasti za vanjsku politiku, granice ili bilo šta. S druge strane, mi puštamo ovu spodobu da dolazi i kezi nam se u lice, i onda se desi incident... i sad će njegova propagandna mašina ubirati poene na našoj gluposti. I pustite mi priču moralo se zbog Zapada... Zapad poštuje onoga koji poštuje sebe i svoje žrtve.

Ali jebe se Bakira za to, on je mislima u Istanbulu i zamišlja kako će mu ga Erdogan složiti...
Post Reply