Rekao je Cerić nešto, iako on nije vlast. Vlast valjda broji pazar u Zari, a diplomacija trguje kurvama.escobar__ wrote:Prosto mi je neshvatljivo i nevjerovatno da niko, ali baš niko od Bošnjaka u vlasti nije digao glas protiv ovoga... Pa majku mu jebem, šta to više treba da se dogodi, koliko nas to ova četnička usmrdjela banda treba popljuvat da se kod nas digne glas protiv toga?
Sikter vaginoustom
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#26 Re: Sikter vaginoustom
- Sanjarko
#27 Re: Sikter vaginoustom
O vukovima sve najbolje.It_is_a_Leclerc wrote:Dobri Bošnjak je mjerna jedinica za samoponiženje.
Ja vam ne mogu objasniti kako sam se osjećao slušajući Ćamila Durakovića koji je u nekoj poluretardiranoj izjavi rekao "mi znamo zašto mi dolazimo u Srebrenicu, a on neka vidi zašto on dolazi". Mislim, da li je uopšte normalno apelovati na savjest jednog četnika ?! To vam je kao da kažete vuku da dođe među ovce koje su nedavno poklane, i da se dobro zamisli nad njihovom sudbinom.
Granica naivnosti, najponiznije servilnosti, izostanka bilo kakvog poštovanja i potrebe da se zaštiti uspomena na Srebrenicu je i dalje nepoznata.
Vukovi su plemenite zivotinje veoma bitne za ekosisteme.
A ovog samo sa Demonom mozete usporedzivati.
A mozda su i Demoni plemenitiji od njega.
- pumica
#28 Re: Sikter vaginoustom
Razmjena potrosaca ... i dodjemo na istoKatarinaKosaca wrote:Šta ćemo sa našim proizvodima koji se izvoze u Srbiju? Jami prodaje u Tempu (centru kojih je u Beogradu 4 i rade 24h), Milkos, Pivara?mirzadelibasic wrote:Ovo se davno trebalo uraditi i na maksimalno ograničiti uvoz iz Srbije.
Ovo nije rješenje, iako kući svakako treba konzumirati i kupovati domaće, ali ovo su stvari koje se rade diplomacijom. A nama u diplomaciji sjede ljudi koji se bave prodajom prostitutki...
Nesto kao "neka kupuje svak svoje"
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#29 Re: Sikter vaginoustom
Ne dođemo na isto, nikako. Srbija ima 10 miliona stanovnika, mi 4. Svaki izvoz nam je dragocjen. Ponavljam, politika i diplomacija postoje za takve stvari, bojkotom se ne postižu efekti. Posebice, što smo brdsko-planinaka zemlja, nemamo Vojvodinu, a kupovina žitarica nam je puno skuplja radi transporta negdje drugdje, a i carina.pumica wrote:Razmjena potrosaca ... i dodjemo na isto
Onda ćemo početi bojkotovati iz PC-a, na primjer Vitaminku i završićemo kao u doba MIlke Planinc sa praznim radnjama i par nepar. Ne treba na uštrb sebe raditi principe i na uštrb Bosanske sirotinje.
Ponavljam, dok god Bošnjački član predsjedništva broji pazar u Zari i bavi se minder kadrovskim rješenjima,(gdje ženu, gdje svastiku, gdje sestru, gdje zeta i ostele mu drage i mile) a diplomati prodaju kurve (bukvalno oboje), mi kao građani nećemo ništa postići ekonomskim mjerama.
- ljevoruki
#30 Re: Sikter vaginoustom
I Vucicu i Bakiru zabraniti dolazak, obadvojica rade protiv ove drzave. 
-
L u c i f e r
#31 Re: Sikter vaginoustom
Neuporedivo.ljevoruki wrote:I Vucicu i Bakiru zabraniti dolazak, obadvojica rade protiv ove drzave.
Ne valjajte gluposti.
-
dezurni_ucenik
#32 Re: Sikter vaginoustom
Ja kazem po milioniti put:
Hvala nasim komsijama, veliko hvala sto me svaki dan podsjecaju sa kojim otpadom dijelim kisik.
Hvala nasim komsijama, veliko hvala sto me svaki dan podsjecaju sa kojim otpadom dijelim kisik.
- desni
#33 Re: Sikter vaginoustom
Sikter vaginoustom zato sto je izjavio da ce doci uzdignutog cela i ponosan na mjesto gdje su njegovi pocinili Genocid.Znaci on dolazi sa ponosom na mjesto gdje bi trebao osjecati stid.
- pumica
#34 Re: Sikter vaginoustom
Malo sam se salila, ali potezi Srbije i Rusije su takvi da ne znam da li je u ovoj fazi uopste bitno sve to sto pises ... u smislu njihove ocite spremnosti cak i na novi genocid.KatarinaKosaca wrote:Ne dođemo na isto, nikako. Srbija ima 10 miliona stanovnika, mi 4. Svaki izvoz nam je dragocjen. Ponavljam, politika i diplomacija postoje za takve stvari, bojkotom se ne postižu efekti. Posebice, što smo brdsko-planinaka zemlja, nemamo Vojvodinu, a kupovina žitarica nam je puno skuplja radi transporta negdje drugdje, a i carina.pumica wrote:Razmjena potrosaca ... i dodjemo na isto
Onda ćemo početi bojkotovati iz PC-a, na primjer Vitaminku i završićemo kao u doba MIlke Planinc sa praznim radnjama i par nepar. Ne treba na uštrb sebe raditi principe i na uštrb Bosanske sirotinje.
Ponavljam, dok god Bošnjački član predsjedništva broji pazar u Zari i bavi se minder kadrovskim rješenjima,(gdje ženu, gdje svastiku, gdje sestru, gdje zeta i ostele mu drage i mile) a diplomati prodaju kurve (bukvalno oboje), mi kao građani nećemo ništa postići ekonomskim mjerama.
Dakle toliko je njih briga za sve to sto ti pises da bi bili spremni da nastave sa eliminacijom Bosnjaka i BiH, ukoliko bi okolnosti bile pogodne.
Sta Srbi rade na "pomirenju" (ovo mora pod navode), sta Rusija radi, koji su njihovi principi ... nekako sam SITA naseg merhametluka i "vodi racuna o svemu".
Kakve su uopste realne mogucnosti mudre politike i diplomacije sa tom cetnickom politikom?
Nego ... neko rece pametni su Madjari ... ograda.
- pumica
#35 Re: Sikter vaginoustom
To je to. Sto je previse, previse je.desni wrote:Sikter vaginoustom zato sto je izjavio da ce doci uzdignutog cela i ponosan na mjesto gdje su njegovi pocinili Genocid.Znaci on dolazi sa ponosom na mjesto gdje bi trebao osjecati stid.Nasi politicari nam jos jednom dokazuju da nemaju ni mozga ,ni muda a ni stida.Prihvatiti covjeka koji je davao onakve izjave,koji ne priznaje Genocid je van svake pameti.Treba dobro obratiti paznju ko ce od tzv.bosnjackih politicara pruziti ruku ovoj spodobi.
Cuj uzdignutog cela ... Boze sacuvaj
- klaki
#36 Re: Sikter vaginoustom
Pic*ousti raus
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#37 Re: Sikter vaginoustom
Zasto da dolazi? Toliko gafova ima, nek pokaze bar malo postovanja tako sto nece doci. Poslije ratnih obilazaka sa Seseljom, izjava o odmazdi nad nama, postavljanju ploce bulevara ratnom zlocincu, poce ono pricu o evropskoj Srbiji. I hop, prva prilika, opet gleda da gurne prst Bosnjacima u oko. Definitvno mu treba staviti do znanja da nije dobrodosao. Nisi covjek i nikad neces biti.
- pumica
#38 Re: Sikter vaginoustom
Sta reci...
Nema potrebe da nasi bilo sta izjavljuju.
Nema potrebe da nasi bilo sta izjavljuju.
09.07.2015
Pritisak na Vučića iz Banja Luke: “Odlazak u Srebrenicu bio bi čin nacionalne izdaje”!
Vučićev dolazak je opasan za odnos RS i Srbije i može da izazove unutarsrpske podjele. Ovaj događaj se može smatrati nacionalnom izdajom
Najava premijera Srbije, Aleksandra Vučića, da će 11. jula prisustvovati komemoraciji u Memorijalnom centru Potočari, u Republici Srpskoj izazvala je protivrječne reakcije, pri čemu jedni takav čin ocjenjuju kao nacionalnu izdaju, dok drugi smatraju da će to doprinijeti pomirenju u region, piše banjalučki portal Press RS.
Prema mišljenju politikologa, književnika i publiciste Rajka Vasića, Vučićev dolazak je odavno isplaniran, a cilj je da se uklopi u mozaik britanske rezolucije i obilježavanja 20. godišnjice stradanja u Srebrenici, kako bi “Srbi bili proglašeni genocidnim” i na tom skupu “konačno bila prelomljena propaganda o ovom događaju”.
– Vučićev dolazak je opasan za odnos RS i Srbije i može da izazove unutarsrpske podjele. Ovaj događaj se može smatrati nacionalnom izdajom, jer nema potrebe da se nakon dolaska Borisa Tadića i svega što je Srbija uradila permanentno izvinjava neki lider iz Srbije, ali i cijela zemlja. On ne dolazi kao obični “inokosni izvinjivač”, nego dolazi u ime države Srbije. Na taj način se osokoljavaju unitarističke snage u Sarajevu, britansko-njemačka inicijativa i slične tendencije – rekao je Vasić i zaključio da je Vučićev dolazak nepotreban, prenosi Press RS.
Srpski mediji s obje strane Drine, objavli su danas i apel Boračka organizacija Republike Srpske /BORS/ koja je pozvala predstavnike vlasti Srbije da ne učestvuju u komemoraciji u Srebrenici sve dok bošnjački političari ne priznaju srpske žrtve.
BORS u saopštenju navodi da dosadašnja odavanja počasti u Srebrenici od rukovodstva Republike Srpske i Srbije nisu doprinijela pomirenju u BiH ni priznavanju srpskih žrtava.
Iz ove organizacije traže pomoć Vlade Srbije na istraživanju događaja u Srebrenici i utvrđivanju istine, ističući da istina o ratnim događajima u Srebrenici najviše odgovara Srbima.
Predsjedništvo Boračke organizacije RS ove zaključke donijelo je na osnovu posljednjih dešavanja u vezi sa Srebrenicom, odnosno hapšenju, a potom i puštanju ratnog komandanta Srebrenice Nasera Orića na slobodu i donošenja rezolucije o Srebrenici u Evropskom parlamentu.
Na tragu saopćenja BORS-a, i predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić, diskretno je sugireirao Vučiću da ne dolazi u Srebrenicu. Ivanić je rekao da neće svi u Bosni i Hercegovini najiskrenije prihvatiti posjetu premijera Srbije Aleksandra Vučića Potočarima, da su moguće provokacije, ali da je na Vučiću da donese konačnu odluku, navodi Slobodna Bosna.
Demokratska stranka Srbije i Pokret Dveri također su se uključili u kampanju odvraćanja Vučića da ode u Srebrenicu 11. jula.
“Apsolutno osuđujemo jednoglasnu odluku Vlade Srbije da predsjednik Vlade Aleksandar Vučić ide u Potočare, jer time ponižava sve srpske žrtve i svjesno učestvuje u montiranom medijsko-političkom obračunu sa sopstvenim narodom kome se želi pripisati etiketa genocidnog naroda na osnovu lažnog srebreničkog mita”, rečeno je na zajednoičkoj konferenciji za novinare, prenose srpski mediji.
Predsjednica DSS-a Sanda Rašković Ivić ocijenila je da je odlazak Vučića u Srebrenicu “ponižavanje Srbije i srpskog naroda”.
Grupa od 400 studenata iz Srbije i Republike Srpske peticijom je zatražila od najviših srpskih državnih zvaničnika da ne idu u Potočare 11. jula, jer bi se time, kako kažu, srpski narod proglasio krivim za “navodni genocid”.
U otvorenom pismu kojeg su inicirale grupe studenata tri beogradska fakulteta – Fakulteta političkih nauka, Bogoslovskog i Pravnog – navodi se da bi odlazak premijera Srbije u Potočare imao “dalekosežne negativne posljedice po srpski narod”.
(Faktor.ba)
-
L u c i f e r
#39 Re: Sikter vaginoustom
Jos bi ga i njegovi mogli žik.
-
Walther
#40 Re: Sikter vaginoustom
Itekako ima...
Samo sto poruka mora biti jasna i direktna (i trebala je biti upucena biti vec sinoc) ali od Bakira nikad nece biti politicara. Nadam se da ce Majke postupiti onako kako se u ovakvim situacijama postupa. Sa jasnim i dikretnim ODJ..
Samo sto poruka mora biti jasna i direktna (i trebala je biti upucena biti vec sinoc) ali od Bakira nikad nece biti politicara. Nadam se da ce Majke postupiti onako kako se u ovakvim situacijama postupa. Sa jasnim i dikretnim ODJ..
-
Walther
#41 Re: Sikter vaginoustom
Sve je to predstava za "domace" dok je on zaduzen za ono sto je vazno... A to su strain mediji. Znas kako zaboli nekog u EU sta neki krkan u Bijeljini misli o Vucicevoj posjeti. Sve te predstave je Boris Tadic vec davno odradio...L u c i f e r wrote:Jos bi ga i njegovi mogli žik.
On bi ali drugi brane, on riskira, on bla bla bla bla bla bla bla bla
- draganbl
#42 Re: Sikter vaginoustom
Kad god vidim da su u Bosni i jedni i drugi protiv iste stvari, uvjeren sam da je to onda baš ispravno.
A upravo na primjeru Vučića se ne zna ko je više protiv njegovog dolaska, Bošnjaci ili Srbi.
Vučića ne volim, ne volim ni njegovu bivšu političku orijentaciju, a ni sadašnju, za koju ni on sam ne zna kakva je.
Dobro je što dolazi.
A upravo na primjeru Vučića se ne zna ko je više protiv njegovog dolaska, Bošnjaci ili Srbi.
Vučića ne volim, ne volim ni njegovu bivšu političku orijentaciju, a ni sadašnju, za koju ni on sam ne zna kakva je.
Dobro je što dolazi.
-
Walther
#43 Re: Sikter vaginoustom
Naravno... Kad su svi krivi, nije niko kriv. Ako vec sebe nije moguce oprati onda drugog uvalis u govna sa sobom. Kao sto ce Vucic pokusati Bakira uvaliti. To je temelj salonske price...draganbl wrote:Kad god vidim da su u Bosni i jedni i drugi protiv iste stvari, uvjeren sam da je to onda baš ispravno.
Dobro je što dolazi.
Sta konkretno ima dobro u posjeti Vucica? U posjeti komemoracije genocida iako "gost" negira genocid?
- pumica
#44 Re: Sikter vaginoustom
Nije sustina u tome protiv cega smo nego u RAZLOZIMA.draganbl wrote:Kad god vidim da su u Bosni i jedni i drugi protiv iste stvari, uvjeren sam da je to onda baš ispravno.
Dobro je što dolazi.
Razlozi su nam dijametralno suprotstavljeni.
Razlozi Srba pocivaju na lazi a razlozi Bosnjaka na istini.
S obzirom da je Vucic Srbin, koja korist od njegovog dolaska i Srbima i Bosnjacima, kad laze sam sebe i sav svoj narod.
-
Patriotska_Liga
#45 Re: Sikter vaginoustom
Prema mišljenju politikologa, književnika i publiciste Rajka Vasića, Vučićev dolazak je odavno isplaniran, a cilj je da se uklopi u mozaik britanske rezolucije i obilježavanja 20. godišnjice stradanja u Srebrenici, kako bi “Srbi bili proglašeni genocidnim” i na tom skupu “konačno bila prelomljena propaganda o ovom događaju”.
Ako im je ovaj književnik možeš mislit kakvi su im klošari.
- Čitalac
#46 Re: Sikter vaginoustom
Vučićev partijski bilten "Informer" u sutrašnjem broju donosi:
Provaljen plan ekstremista
VUČIĆU SPREMAJU PAKAO
- Spremni napadi na premijera u Potočarima
- Već organizovane Majke Srebrenice koje treba da ga pred kamerama psuju i pljuju
- Gađaće ga jajima i kesama sa bojom
- Vučić ipak ide na komemoraciju
-
Paul F.
#47 Re: Sikter vaginoustom
Ja sam glaso ućeraj mu. Mislim da je to najmudrije.
- Alfons Kauders
#48 Re: Sikter vaginoustom
ostalo je i u Hrvatskoj skoro pola miliona, pa su ti sad susjediMartinez_ wrote:Alfons Kauders wrote:Lansiran je odjeb.
Uglavnom, vracamo se uvijek na istu temu. Ja vec godinama govorim da na granici Mordora treba postaviti elektricnu ogradu, najvece minsko polje na svijetu, i onako, zlu ne trebalo, posuti stroncija 90, americija i slicnih supstanci od kojih se svijetli u mraku.
Granica zapadne civilizacije se mora stititi svim sredstvima. Madjari su to na vrijeme skontali.
I već godinama prenebregavaš da preko milion genocidaša ostaje da rovari sa tvoje strane granice
- Mr.Sojic
#49 Re: Sikter vaginoustom
I ja se pridruzujem "ucerivanju" i uTjeram svima koji mu kazu bujrumPaul F. wrote:Ja sam glaso ućeraj mu. Mislim da je to najmudrije.
- draganbl
#50 Re: Sikter vaginoustom
Razlozi jesu dijametralno suprotni, ali je istina negdje između.pumica wrote:Nije sustina u tome protiv cega smo nego u RAZLOZIMA.draganbl wrote:Kad god vidim da su u Bosni i jedni i drugi protiv iste stvari, uvjeren sam da je to onda baš ispravno.
Dobro je što dolazi.
Razlozi su nam dijametralno suprotstavljeni.
Razlozi Srba pocivaju na lazi a razlozi Bosnjaka na istini.
S obzirom da je Vucic Srbin, koja korist od njegovog dolaska i Srbima i Bosnjacima, kad laze sam sebe i sav svoj narod.
U Srebrenici se desio genocid, ali sudskom presudom Srbija nije počinila genocid, već je kriva što ga nije spriječila. Krivi su i Holanđani što ga nisu spriječili, ali to ne znači da su ga počinili. To je istina koja je između "bošnjačke" istine, da je Srbija počinila genocid i "srpske" istine da genocida nije ni bilo.