dječak sa šibicama wrote:Ma kako da ne
Nakon Hareta, i Zlaja se potrosio na istim iluzijama
Pa kako onda kukakte i likujete u isto vrijeme, demagogija je nacin komunikacije kod razocaraniH neinformisaniH poskoka.
dječak sa šibicama wrote:Ma kako da ne
Nakon Hareta, i Zlaja se potrosio na istim iluzijama
neHafis wrote:Otišli ste mi s teme u potpunosti...tko o čemu, ovdje vazda o Turcima, ko baba o uštipcima.
Da mi rezimiramo:
Šikaniraju li Bošnjake u Hrvatskoj ili nisu?
Pustite sad šuplje i istresanje osobnih frustrasija.
Dakle?
Ne!Hafis wrote:Otišli ste mi s teme u potpunosti...tko o čemu, ovdje vazda o Turcima, ko baba o uštipcima.
Da mi rezimiramo:
Pustite sad šuplje i istresanje osobnih frustracija (kojih je ruku na srce poprilično)
Dakle?
Pa kako onda ovi ultragigasuperekstramega patrijoti čitavu dramu napraviše'Alfons Kauders wrote:neHafis wrote:Otišli ste mi s teme u potpunosti...tko o čemu, ovdje vazda o Turcima, ko baba o uštipcima.
Da mi rezimiramo:
Dakle?
Uglavnom ne ( dok ne zafali Srba i pedera )Hafis wrote:Otišli ste mi s teme u potpunosti...tko o čemu, ovdje vazda o Turcima, ko baba o uštipcima.
Da mi rezimiramo:
Pustite sad šuplje i istresanje osobnih frustracija (kojih je ruku na srce poprilično)
Dakle?
Objektivni navijac wrote:Uglavnom ne ( dok ne zafali Srba i pedera )Hafis wrote:Otišli ste mi s teme u potpunosti...tko o čemu, ovdje vazda o Turcima, ko baba o uštipcima.
Da mi rezimiramo:
Dakle?![]()
![]()
Prica bez pokrica.Hafis wrote:Pa kako onda ovi ultragigasuperekstramega patrijoti čitavu dramu napraviše'Alfons Kauders wrote:neHafis wrote:Otišli ste mi s teme u potpunosti...tko o čemu, ovdje vazda o Turcima, ko baba o uštipcima.
Da mi rezimiramo:
Dakle?
Lijepo me došlo stid što sam državljanin R Hrvatske
Ne, ne šikaniraju. Bar koliko ja znam.Hafis wrote:Otišli ste mi s teme u potpunosti...tko o čemu, ovdje vazda o Turcima, ko baba o uštipcima.
Da mi rezimiramo:
Dakle?
To "mi" i "vi" je tragikomicno.BHCluster wrote: Pa kako onda kukakte i likujete u isto vrijeme, demagogija je nacin komunikacije kod razocaraniH neinformisaniH poskoka.
Mislim da grijesis, Srbi su u Hrvatskoj zasticeni kao medvjedi.Objektivni navijac wrote:Uglavnom ne ( dok ne zafali Srba i pedera )Hafis wrote:Otišli ste mi s teme u potpunosti...tko o čemu, ovdje vazda o Turcima, ko baba o uštipcima.
Da mi rezimiramo:
Dakle?![]()
![]()
dječak sa šibicama wrote:To "mi" i "vi" je tragikomicno.BHCluster wrote: Pa kako onda kukakte i likujete u isto vrijeme, demagogija je nacin komunikacije kod razocaraniH neinformisaniH poskoka.
Nego, kad si vec kod kukanja i likovanja, vidis li ti sta se oko tebe desava, ili si zabio glavu u pesak.
pa isto tako sto niko ne sikanira ni hrvate u bih, a kad bi pogledao pojedine medije u hrvatskoj covjek bi tacno pomislio da ih pomahnitali islamisti tjeraju da nose zute trakice s krizem...Hafis wrote:Pa kako onda ovi ultragigasuperekstramega patrijoti čitavu dramu napraviše'Alfons Kauders wrote:neHafis wrote:Otišli ste mi s teme u potpunosti...tko o čemu, ovdje vazda o Turcima, ko baba o uštipcima.
Da mi rezimiramo:
Dakle?
Ma ne, oni imaju pravo na dva predsjedavajuca.dječak sa šibicama wrote:Mislim da grijesis, Srbi su u Hrvatskoj zasticeni kao medvjedi.Objektivni navijac wrote:Uglavnom ne ( dok ne zafali Srba i pedera )Hafis wrote:Otišli ste mi s teme u potpunosti...tko o čemu, ovdje vazda o Turcima, ko baba o uštipcima.
Da mi rezimiramo:
Dakle?![]()
![]()
Ljudi imaju pravo na dva glasa na izborima. Istina, imaju i Bosnjaci
Po slobodnoj procjeni, preko 80% Hrvata u Hrvatskoj u zadnjih možda 5-7 godina na Bošnjake gledaju sa čak i nekom dozom blage simpatije. Shvaćaju da Bošnjaci nisu nikad imali ništa protiv Hrvata (ne postoje neki specijalni historijski uzroci za podgrijavanje animoziteta, do zadnjeg rata). Sve više njih polako osuđuje katastrofalnu politiku Tuđmana, Šuška i bratije.Hafis wrote:Otišli ste mi s teme u potpunosti...tko o čemu, ovdje vazda o Turcima, ko baba o uštipcima.
Da mi rezimiramo:
Dakle?
I Hrvatsku je stid sto si drzavljanin.Hafis wrote:Pa kako onda ovi ultragigasuperekstramega patrijoti čitavu dramu napraviše'Alfons Kauders wrote:neHafis wrote:Otišli ste mi s teme u potpunosti...tko o čemu, ovdje vazda o Turcima, ko baba o uštipcima.
Da mi rezimiramo:
Dakle?
Ma hajde što ti znaš koja živiš u Hrvatskoj. Bolje ti znaju ovi iz BiH, a oni iz Švedske su doktorirali položaj Bošnjaka u HR.sherbett wrote:s obzirom na to da živim u RH, kompetentna sam da dam pravovaljani odgovor.
Mi nismo opterećeni imenima i prezimenima, nisam primjetila šikaniranje Bošnjaka, niti da se itko bavi ljudima i procjenama istih na temelju toga.
Što se tiče navedenog slučaja, koliko vidim ima oštrih reakcija i napada na premjera, čak i od strane članova SDP-a..
znamo mi kakav nam je premijer, i pretežito se ne ponosimo time, iako je i dotična kad je prespavala shvatila da njena retorika ipak nije "tak fora" pa ju je u daljnjiim izjavama ublažila uz opravdanja afekta i srčanosti.
Cega ?paraf wrote:..mene više od svega oduševlja intelektualna terminologija bošnjački umetnika..ko bi se toga sjetio..
gubis se u zadnje vrijemedalmatinka wrote:Ma hajde što ti znaš koja živiš u Hrvatskoj. Bolje ti znaju ovi iz BiH, a oni iz Švedske su doktorirali položaj Bošnjaka u HR.sherbett wrote:s obzirom na to da živim u RH, kompetentna sam da dam pravovaljani odgovor.
Mi nismo opterećeni imenima i prezimenima, nisam primjetila šikaniranje Bošnjaka, niti da se itko bavi ljudima i procjenama istih na temelju toga.
Što se tiče navedenog slučaja, koliko vidim ima oštrih reakcija i napada na premjera, čak i od strane članova SDP-a..
znamo mi kakav nam je premijer, i pretežito se ne ponosimo time, iako je i dotična kad je prespavala shvatila da njena retorika ipak nije "tak fora" pa ju je u daljnjiim izjavama ublažila uz opravdanja afekta i srčanosti.
..sjeti se..Aspekt wrote:Cega ?paraf wrote:..mene više od svega oduševlja intelektualna terminologija bošnjački umetnika..ko bi se toga sjetio..
Kako se neću gubiti, dođem na temu zbog naslova, kad ono ni riječi o Bošnjacima u Hrvatskoj.Aspekt
gubis se u zadnje vrijeme
dalmatinka wrote:Kako se neću gubiti, dođem na temu zbog naslova, kad ono ni riječi o Bošnjacima u Hrvatskoj.Aspekt
gubis se u zadnje vrijeme