Joj i ja, hajde da spojimo stolove.Dont Let wrote:Signale slabo kupim, a ni slanje mi nije jača strana, tako da sam vjerovatno zalutala na ovu temu
signali...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- tech10
#51 Re: signali...
-
Sogan
#52 Re: signali...
Dont Let, posto slabo kupis signale da poguram: ovo ti tech salje signal!!!tech10 wrote:Joj i ja, hajde da spojimo stolove.Dont Let wrote:Signale slabo kupim, a ni slanje mi nije jača strana, tako da sam vjerovatno zalutala na ovu temu
Tech, nema na cemu, ovo ti je za onu majicu sto je dijelis kao milostu u moje ime! Ko ce kome ako necemo mi!
-
Sogan
Ma nije to do srece, nego ljudi komplikujuMinnela wrote:Sogan wrote:Najsigurniji signal Irfane: "Jel ono tvoj bmw?"
ihhhh,al' nije svako tvoje srece![]()
![]()
Kod mene je sva kompleksnost sazeta u cinjenici da nije obicno v nego duplo w
- tech10
#54 Re: signali...
Sogan, hvala, bolji si drug od Slavka i Mirka.Sogan wrote:Dont Let, posto slabo kupis signale da poguram: ovo ti tech salje signal!!!tech10 wrote:Joj i ja, hajde da spojimo stolove.Dont Let wrote:Signale slabo kupim, a ni slanje mi nije jača strana, tako da sam vjerovatno zalutala na ovu temu![]()
Tech, nema na cemu, ovo ti je za onu majicu sto je dijelis kao milostu u moje ime! Ko ce kome ako necemo mi!
- cHupjahalic@
Jeste se vi ikad pitali da li se mogu neki poslani signali pogresno shvatiti
pa tako fulis temu i koprcas se k`o riba na kopnu da opet zaplivas?

- cHupjahalic@
... izgleda da ga ni popravke ne spasise .danas wrote:jes' i kod mene bas nesto receiver preskace![]()
-
Lisac
jedem lubenicu
irfo
slatka, iznutra crvena
kad jednom postanesh mudrac
nece ti trebati zhena
pusti borbene
i shuplje
i nikad ali bash nikad ne slushaj alek i manijaka
oni su patuljci
kontash
skontachesh znam poantu patuljaka 
poslushajj pitta
on ti je struchnjak
za strest'
toplomjer 
poslushajj pitta
-
Dont Let
#61 Re: signali...
Eh, kada bi sve bilo ovako direktno, moj život bi bio mrvicu lakšiSogan wrote:Dont Let, posto slabo kupis signale da poguram: ovo ti tech salje signal!!!tech10 wrote:Joj i ja, hajde da spojimo stolove.Dont Let wrote:Signale slabo kupim, a ni slanje mi nije jača strana, tako da sam vjerovatno zalutala na ovu temu![]()
- irfan2
ko te ba nalijepiotech10 wrote:Bolje bi mi bilo da nisam ni slao signale kad me toliko nalijepishte.
pite
- manijak1
Uostalom , hvala tebi
Ovaj forum je mrakača
- pitt
Jesi vise uganjao lucinku from south?manijak1 wrote:Irfo , niđe hvala nikome za ove konstruktivne izjave i savjete ?
Uostalom , hvala tebina temi .....
ja uspio praćkom spucat Golijata
![]()
i posalo konkrevetan
![]()
PP
.
Ovaj forum je mrakača![]()
- manijak1
Ti ko hare .....misliš staviš sliku čokolade , kafe
i treba tvoja ?
Amaterski kolega razmišljate
baška pitar kao da ste

Amaterski kolega razmišljate
- irfan2
polako, tek smo na trecoj stranicimanijak1 wrote:Irfo , niđe hvala nikome za ove konstruktivne izjave i savjete ?
Uostalom , hvala tebina temi .....
ja uspio praćkom spucat Golijata
![]()
i posalo konkrevetan
![]()
PP
.
Ovaj forum je mrakača![]()
hvala za dosadasnji trud
- anais_nin
#74 Re: signali...
pa eto uciDont Let wrote:Ja nikad ne diram onog ... kome bih trebala signale poslati. Ali zato ovo sa smijehom - 100% ispunjavam uvijek.anais_nin wrote: zavisi od situacijekad vec dugo vremena neku curu znas i raja ste, to sto te ona prijateljski tretira moze biti samo odraz prijateljstva
ali ovako kad tek neku curu upoznas pa u vecini slucajeva samo joj zvono nad glavom treba da zvoni da vi skontate da imate prolaza
fizicki dodir ti je dobar znak, znaci u prici te dotakne, onako malo prisnije, ruku na ruku, ruka na rame itd itd
ako se smije od srca cak i tvojim najglupljim salama to ti je isto dobar znak
jos ako i flertuje u 16, pa imas makar otvoren prozor da pokusas
Signale slabo kupim, a ni slanje mi nije jača strana, tako da sam vjerovatno zalutala na ovu temu
- sojka
#75 Re: signali...
anais_nin wrote:pa eto uciDont Let wrote:Ja nikad ne diram onog ... kome bih trebala signale poslati. Ali zato ovo sa smijehom - 100% ispunjavam uvijek.anais_nin wrote: zavisi od situacijekad vec dugo vremena neku curu znas i raja ste, to sto te ona prijateljski tretira moze biti samo odraz prijateljstva
ali ovako kad tek neku curu upoznas pa u vecini slucajeva samo joj zvono nad glavom treba da zvoni da vi skontate da imate prolaza
fizicki dodir ti je dobar znak, znaci u prici te dotakne, onako malo prisnije, ruku na ruku, ruka na rame itd itd
ako se smije od srca cak i tvojim najglupljim salama to ti je isto dobar znak
jos ako i flertuje u 16, pa imas makar otvoren prozor da pokusas
Signale slabo kupim, a ni slanje mi nije jača strana, tako da sam vjerovatno zalutala na ovu temufizicki kontakt je jedan od najjacih signala
Ti iz

pa u rebra.