Shta citate dok kakite?
Moderator: anex
-
Nesferatu
Moj ritual je da dok kenjam, perem zube u isto vrijeme.
Citao sam i ja prije, al' me onda guzica zaboli od sjedenja na kapku po sat vremena, bezze. A, i kazu da nije dobro, doprinosi hemeoridima. Hajd ga ti znaj. Ovako mi je najbolje. Imam odredjeni ritam, ej koji ritam, ritam da te pitam.....
Citao sam i ja prije, al' me onda guzica zaboli od sjedenja na kapku po sat vremena, bezze. A, i kazu da nije dobro, doprinosi hemeoridima. Hajd ga ti znaj. Ovako mi je najbolje. Imam odredjeni ritam, ej koji ritam, ritam da te pitam.....
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Pa zavisi, novine uglavnom. Ako je duze sranje znam i sendvic pojesti
:D:D:D
-
mrak
Neki pametan covjek je jednom napisao da se ljudi dijele na one koji citaju u wc-u i one koji ne citaju (mislim da je u pitanju FAN magazin). Ja sam razmisljao da kupim kakav stari laser stampac, instaliram ga u WC i kad nadjem nesto na netu sto je vrijedno citanja a za sta nemam vremena da isprintam u wcu, pa kad se jednom zadesim tamo, da na miru procitam.
Ima jedan drugi problem, ne znam da li i ostali koji citaju na wc-u dijele isti. Kada god nadjem nesto sto je super za citati (neki zanimljivi clanak), uvjetnim refleksom moram u wc!
Ima jedan drugi problem, ne znam da li i ostali koji citaju na wc-u dijele isti. Kada god nadjem nesto sto je super za citati (neki zanimljivi clanak), uvjetnim refleksom moram u wc!
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Hm, jutros sam samo kratko. Rahmetli postere, tv program i cultural guide
:D
Pentium, salio sam se
Pentium, salio sam se