SFF 2011

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Urban B.

#476 Re: SFF 2011

Post by Urban B. »

ovi ovdje ne izlaze ba,zar ne vidis da je ovo neka alternativa politika,sjede kuci na netu i kukaju kako je ova omladina fuj i kako onako mogu da se ponasaju :D neke sa flasom u parku neko sa tastaturom u sobi :D
bandini

#477 Re: SFF 2011

Post by bandini »

Urban B. wrote:ovi ovdje ne izlaze ba,zar ne vidis da je ovo neka alternativa politika,sjede kuci na netu i kukaju kako je ova omladina fuj i kako onako mogu da se ponasaju :D neke sa flasom u parku neko sa tastaturom u sobi :D

al to je nevjerovatno
svaka generacija kuka jao kakvi su sad mladi
a zaboravljaju svoje gluposti i idiotluke koje su radili kad su bili mladji
treba biti iskren, sad ima vise debila nego prije i puno je opasnije al hiljadu ljudi koji cugaju na jednom mjestu i sve njih nazvati stokom i papcima stvarno nije ni fino ni uredu
al svakom svoje
Urban B.

#478 Re: SFF 2011

Post by Urban B. »

bandini wrote:
Urban B. wrote:ovi ovdje ne izlaze ba,zar ne vidis da je ovo neka alternativa politika,sjede kuci na netu i kukaju kako je ova omladina fuj i kako onako mogu da se ponasaju :D neke sa flasom u parku neko sa tastaturom u sobi :D

al to je nevjerovatno
svaka generacija kuka jao kakvi su sad mladi
a zaboravljaju svoje gluposti i idiotluke koje su radili kad su bili mladji
treba biti iskren, sad ima vise debila nego prije i puno je opasnije al hiljadu ljudi koji cugaju na jednom mjestu i sve njih nazvati stokom i papcima stvarno nije ni fino ni uredu
al svakom svoje

ma nisu oni nikad nista radili,sve su to same cvjecke bili,i kad su izlazili isli su samo na kolac i do pola 10 u kuci bili :thumbup:
karanana

#479 Re: SFF 2011

Post by karanana »

emina g. vise nije dio sff tima ili jeste?
GOLFER

#480 Re: SFF 2011

Post by GOLFER »

joj ovih ''urbanih'' sto su se natakarili da na sve moguce nacine pokazu i dokazu kako su URBANI kako su civilizovani i kako cu kul fakat smjesno i jadno za citat vas...

Nema nista na silu, laganini u grad pa se uklopi u raju, ovako se samo ofirate :-) ovo sto vi radite ovda vas momentalo stavlja u jednu grupu ljudi, koju mi Sarajevu zovemo... zna se vec kako :D
bandini

#481 Re: SFF 2011

Post by bandini »

GOLFER wrote:joj ovih ''urbanih'' sto su se natakarili da na sve moguce nacine pokazu i dokazu kako su URBANI kako su civilizovani i kako cu kul fakat smjesno i jadno za citat vas...

Nema nista na silu, laganini u grad pa se uklopi u raju, ovako se samo ofirate :-) ovo sto vi radite ovda vas momentalo stavlja u jednu grupu ljudi, koju mi Sarajevu zovemo... zna se vec kako :D

ako mislis na mene nemam ja nikome nista dokazivati
pogotovo ne na forumu
Last edited by bandini on 31/07/2011 20:54, edited 2 times in total.
GOLFER

#482 Re: SFF 2011

Post by GOLFER »

bandini wrote:
GOLFER wrote:joj ovih ''urbanih'' sto su se natakarili da na sve moguce nacine pokazu i dokazu kako su URBANI kako su civilizovani i kako cu kul fakat smjesno i jadno za citat vas...

ofiras se ti svakim svojim postom
vidis i ovdje cemo se slozit... Pa mora i to neko pa ja, kad vec ovi urbani to ne rade, onda cu ja :-)
bandini

#483 Re: SFF 2011

Post by bandini »

GOLFER wrote:
bandini wrote:

ofiras se ti svakim svojim postom
vidis i ovdje cemo se slozit... Pa mora i to neko pa ja, kad vec ovi urbani to ne rade, onda cu ja :-)
a jbg
moram ici sad
svadjacemo se drugi put :D
pozz
zonbirile

#484 Re: SFF 2011

Post by zonbirile »

brate spojiti Čevljanoviće i SFF,pa kada rulja postane nesnosna ,a i fajron,niz ulicu Z.beretki natjerati bikove.Španija i BiH mix,svjetska atrakcija na RC
theTruePath

#485 Re: SFF 2011

Post by theTruePath »

ee uoci ramazana,,,valjda je bilo mirnije nego inace
Locked