SFF 2011

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Ali_G

#376 Re: SFF 2011

Post by Ali_G »

A bit ce da je na otvaranju. To vece je bas guzva bila i a i drmalo je :D Obicno su zatvaranja festivala jako losa.
Urban B.

#377 Re: SFF 2011

Post by Urban B. »

Ali_G wrote:A bit ce da je na otvaranju. To vece je bas guzva bila i a i drmalo je :D Obicno su zatvaranja festivala jako losa.
ma nije jos zatvaranje,petak i subota ce da grme :D
Industrialyzer

#378 Re: SFF 2011

Post by Industrialyzer »

Novy je bio u petak , imas veceras na Red Zone-u DNB party a i cuo sam da ce u onom Ronhill baru gostovati Gramofondzije :dance: takodje , iz nepouzdanih izvora sam cuo da bi trebao i Nastic doci :)
Vitezanin

#379 Re: SFF 2011

Post by Vitezanin »

Industrialyzer wrote:Novy je bio u petak , imas veceras na Red Zone-u DNB party a i cuo sam da ce u onom Ronhill baru gostovati Gramofondzije :dance: takodje , iz nepouzdanih izvora sam cuo da bi trebao i Nastic doci :)
Nastić je sutra, objavljeno je. Samo mi nije jasno je li tu upad na principu onih pozivnica ili??
zonbirile

#380 Re: SFF 2011

Post by zonbirile »

pogledam na BHT stalne emisije,ja navlačenja termina i silovanih intervju sa blaziranim likovima,koji bi trebalo da daju težinu SFF.Doduše i korida je spala na 50000 gledaoca.
pOZz

#381 Re: SFF 2011

Post by pOZz »

Vitezanin wrote:
Industrialyzer wrote:Novy je bio u petak , imas veceras na Red Zone-u DNB party a i cuo sam da ce u onom Ronhill baru gostovati Gramofondzije :dance: takodje , iz nepouzdanih izvora sam cuo da bi trebao i Nastic doci :)
Nastić je sutra, objavljeno je. Samo mi nije jasno je li tu upad na principu onih pozivnica ili??
Pozivnice. Regularnim putem ćeš teško doći do njih. :)
zonbirile

#382 Re: SFF 2011

Post by zonbirile »

pa je li SFF filmski festival,jal EXit,samo se o grupama i DJ priča.
alphonse kauders

#383 Re: SFF 2011

Post by alphonse kauders »

Molim za malu pomoć: gdje se kupuju i u koje se vrijeme mogu kupiti karte za koncerte u Domu Mladih (da li uopste ima ikakvih jos?).

Interesuje me koncert RASMC-a, pa mi nekako nevjerovatno da je baš tolika pomama da će sve ulaznice po 20 maruna biti rasprodate.

Hvala puno!
punjach

#384 Re: SFF 2011

Post by punjach »

izvintvam se urbanu za ono krkan :D :D :D :D to je do bijelih starki, nabavi crne jal ko zera crvene, paš bit kul :D :D :D

e sad na temu......jest da je sff filmski festival, ali mi nikad nismo bili narod od neke velike umjetnosti, mi smo ljudi od meraka....i ovi na silu sto furaju se kao, daj nam art filmove, kao razumiju se u to (a ne znaju ko je benini :D :D )
nek se nesto desava:)))
e sad da i ja nesto pitam....kako se zbaave te pozivnice (to me malo nervira iksreno, za sve treba pozivnica :D ) za ronhil i sta je veceras u crvenoj zoni....
za vils sam i ja cuo, mescini da je to jal bavaria jal neka druga piva otvoreno kino pokrenula, do 12 je filmic, poslije je dernek...mada iskreno ne znam kakva je posjecenost, nisam bio....daleko iz starog grada do vilsa potegnut
madner

#385 Re: SFF 2011

Post by madner »

Ja bih samo da se zahvalim svim sugradjankama koje su i pored niskih temperatura obukle minjake, stale na stikle i/ili izbacile sise. Bez vas bi ovaj festival bio bezveze.
Urban B.

#386 Re: SFF 2011

Post by Urban B. »

punjach wrote:izvintvam se urbanu za ono krkan :D :D :D :D to je do bijelih starki, nabavi crne jal ko zera crvene, paš bit kul :D :D :D

e sad na temu......jest da je sff filmski festival, ali mi nikad nismo bili narod od neke velike umjetnosti, mi smo ljudi od meraka....i ovi na silu sto furaju se kao, daj nam art filmove, kao razumiju se u to (a ne znaju ko je benini :D :D )

e sad da i ja nesto pitam....kako se zbaave te pozivnice (to me malo nervira iksreno, za sve treba pozivnica :D ) za ronhil i sta je veceras u crvenoj zoni....
za vils sam i ja cuo, mescini da je to jal bavaria jal neka druga piva otvoreno kino pokrenula, do 12 je filmic, poslije je dernek...mada iskreno ne znam kakva je posjecenost, nisam bio....daleko iz starog grada do vilsa potegnut

:lol: :lol: ovo boldirano :thumbup: :thumbup:
nema sad izvinjenja :D moram sad po nove starke :sad:
za ronhill ti je lahko nabaviti ulaznici,odes oko 16h tamo i uz kupljenu kutiju cigara dobijes i pozivnicu,navecer gledaj da budes tamo do nekih pola 1 jer poslje znaju ne pustat raju unutra zbog popunjenosti,za red corner nema vise pozivnica,sve su podjeljene tako da ces bas tesko uci,jedino ako znas nekog da ima onu karticu posudi je i idi :D
Troll_Happens

#387 Re: SFF 2011

Post by Troll_Happens »

madner wrote:Ja bih samo da se zahvalim svim sugradjankama koje su i pored niskih temperatura obukle minjake, stale na stikle i/ili izbacile sise. Bez vas bi ovaj festival bio bezveze.
hahhaha :thumbup: samo su za :dance: taman da zagrije malo hahaha :lol:
suncica24

#388 Re: SFF 2011

Post by suncica24 »

Urban B. wrote:
punjach wrote:izvintvam se urbanu za ono krkan :D :D :D :D to je do bijelih starki, nabavi crne jal ko zera crvene, paš bit kul :D :D :D

vils je najbolje mjesto u gradu... lezaljke, raja donese grickalica, stokrlice da ispruzi noge, dekice... i onako uvaljen i ususkan u domacoj atmosferi gledas film :)
taman :)
suncica24

#389 Re: SFF 2011

Post by suncica24 »

ps: za dernek poslije ne znam, ali u svakom slucaju tito je blizu, ako nista drugo :D
Industrialyzer

#390 Re: SFF 2011

Post by Industrialyzer »

kiki-miki wrote:
madner wrote:Ja bih samo da se zahvalim svim sugradjankama koje su i pored niskih temperatura obukle minjake, stale na stikle i/ili izbacile sise. Bez vas bi ovaj festival bio bezveze.

A ono si ti s mamom gledao film :oops:

Ma jarane mora uvijek biti neko kome smeta svaka glupost , cuj sad im i smetaju djevojke. Hocemo serijat u Bosnu , zamotaj sve i neka tako hodaju :roll:
punjach

#391 Re: SFF 2011

Post by punjach »

za starke nove ti ima mjesta:D kupi odma razvaljene i prljave da bi bio alternativa i drustveno prihvacen od raznih MILIJAAAANAAAAA hahah:D
hahaha
a sta cu ako nisam oko 16 danas bio u mogucnosti:( rintam po celu noc i dan)...
za zonu imam propusnicu, al nigdje na netu programa nema, to mene sekira:D
imal ko da ima ovih propusnica za ronhil...hvale raja nenormalno,a ja da nisam vidio sta je to:D nije ok:D ahahahah
sheilak

#392 Re: SFF 2011

Post by sheilak »

Nema na cemu.

:D
nera18

#393 Re: SFF 2011

Post by nera18 »

u ronhil ulazim bez propusnice, srklet jeste jer se stvori guzva, tj red, al ja preko dana nemam volje ici tamo na kafu i kupovinu cigareta da bih dobila propusnicu. a da bude dobro, bude :D
mayab

#394 Re: SFF 2011

Post by mayab »

Hahaha, sad se sjetih scene nakon zavrsetka prve veceri u Metalcu (hej kino) ove godine,izlazi se van, vidim žensku , napucana u minjaku golih ledja trese se ko motor od G2 dizel :lol:
Ali_G

#395 Re: SFF 2011

Post by Ali_G »

Nadam se da bi svi ljubitelji jeftino obucenih djevojaka koje su izbacile sisurine, tako isto i svoje sestre i djevojke pustili da hodaju gradom :D :D
Jebo ja festival, ako cu ocekivati da vidim minjake, sise, razvaljenje maloljetnike kako tumaraju ulicama. Nek ga odmah ukinu.

Nego sta je veceras u red zone? Ima li neko slucajno, al ono bas slucajno set listu sa Sultana. Fala :D
madner

#396 Re: SFF 2011

Post by madner »

Ali_G wrote:Nadam se da bi svi ljubitelji jeftino obucenih djevojaka koje su izbacile sisurine, tako isto i svoje sestre i djevojke pustili da hodaju gradom :D :D
Jebo ja festival, ako cu ocekivati da vidim minjake, sise, razvaljenje maloljetnike kako tumaraju ulicama. Nek ga odmah ukinu.

Nego sta je veceras u red zone? Ima li neko slucajno, al ono bas slucajno set listu sa Sultana. Fala :D
Zasto tebi smetaju oskudno, a niposto jeftino obucene djevojke sa velikim sisama?
Urban B.

#397 Re: SFF 2011

Post by Urban B. »

punjach wrote:za starke nove ti ima mjesta:D kupi odma razvaljene i prljave da bi bio alternativa i drustveno prihvacen od raznih MILIJAAAANAAAAA hahah:D
hahaha
a sta cu ako nisam oko 16 danas bio u mogucnosti:( rintam po celu noc i dan)...
za zonu imam propusnicu, al nigdje na netu programa nema, to mene sekira:D
imal ko da ima ovih propusnica za ronhil...hvale raja nenormalno,a ja da nisam vidio sta je to:D nije ok:D ahahahah

ma rijetko ko ima viska al ako nadjes nekog na jednu ulaznicu ulaze dvoje,ako su djevojke u pitanju one svakako ulaze sa ili bez ulaznica al samo ako su alternativa fazon :D bogam veceras pravac ronhill,ne smije se to bas tako lahko fuliti :D
BiH-x

#398 Re: SFF 2011

Post by BiH-x »

Cirkus od threada :roll: Hocemo li malo razgovarati i o festivalu?
Eleonora

#399 Re: SFF 2011

Post by Eleonora »

Madner bi o sisama. :zoka: :lol:
ultima_palabra

#400 Re: SFF 2011

Post by ultima_palabra »

BiH-x wrote:Cirkus od threada :roll: Hocemo li malo razgovarati i o festivalu?
Pa takav je festival postao... za 5 godina ćeš imati party na svakoj javnoj površini većoj od 10x10 metara, a filmovi će se gledati po šupama tipa kina Bosna :-D Grad filma, my ass :skoljka:
Locked