jesam li ja rekla da imam problem sa filmovima u glavi?postivam. i ja bih mu dozvolio da mi ga metne,
ali radije u doba kad je bio spudov frend.![]()
![]()
da znas samo kako sam izrezirala scenu umetanja, srce bi te opalilo
Moderator: _BataZiv_0809
jesam li ja rekla da imam problem sa filmovima u glavi?postivam. i ja bih mu dozvolio da mi ga metne,
ali radije u doba kad je bio spudov frend.![]()
![]()
ne moze, to cu da postavim na papir, reziram, prodam i doooobrooo unovcim...pa ko kupi kartu... moze da vidixsk wrote:suncice, hajd' napisi, i mene zanima!
onda zovi ako treba kakva pomoc pa da te gledamo na sff2011. tj da gledamo ovu dvojicu drugarasuncica24 wrote:
ne moze, to cu da postavim na papir, reziram, prodam i doooobrooo unovcim...pa ko kupi kartu... moze da vidi
2112xsk wrote:onda zovi ako treba kakva pomoc pa da te gledamo na sff2011. tj da gledamo ovu dvojicu drugarasuncica24 wrote:
ne moze, to cu da postavim na papir, reziram, prodam i doooobrooo unovcim...pa ko kupi kartu... moze da vidi
i ti spadash u tih 5% pametnih, ma bravo drug fakat nisam znaojohnnykola wrote: i da, 95% ljudi je glupo i nesnosljivo
i to je fakt kao sto je fakt da je 93% ljudi u meksiku osudjeno bez materijalnih
dokaza za krvne delikte. ja, sreca, imam pametne i dobre ljude oko sebe. zalim sve one koji to nemaju.
nigdje ja to napisao nisam.black wrote:i ti spadash u tih 5% pametnih, ma bravo drug fakat nisam znaojohnnykola wrote: i da, 95% ljudi je glupo i nesnosljivo
i to je fakt kao sto je fakt da je 93% ljudi u meksiku osudjeno bez materijalnih
dokaza za krvne delikte. ja, sreca, imam pametne i dobre ljude oko sebe. zalim sve one koji to nemaju.ah da mozes i ti onako lagano po falcu
meni najbolji lik anthony hopkins, sve u tandemu s onom fuficom, pogotovo situacija na kraju kad ona ne konta u cemu je big deal? aaaaaaaaaaa!!!!!johnnykola wrote: upoznat ces visokog crnog strejndzera
dobri stari vudi... sjebo s kristina, viki popadic, celjugovici,
vratio se u kolosijek s vodever vrks, a sad se u potpunosti
oporavio. ono, dobar.dobro, prvih pol sata su tegobni,
ali to je valjda stoga sto nas zeli detaljno pribliziti
likovima. doslovce ih nazumati.narednih 68 minuta film je
glavati repan.![]()
Mene je film udavio. Jednostavno. Tacka.xsk wrote:meni najbolji lik anthony hopkins, sve u tandemu s onom fuficom, pogotovo situacija na kraju kad ona ne konta u cemu je big deal? aaaaaaaaaaa!!!!!johnnykola wrote: upoznat ces visokog crnog strejndzera
dobri stari vudi... sjebo s kristina, viki popadic, celjugovici,
vratio se u kolosijek s vodever vrks, a sad se u potpunosti
oporavio. ono, dobar.dobro, prvih pol sata su tegobni,
ali to je valjda stoga sto nas zeli detaljno pribliziti
likovima. doslovce ih nazumati.narednih 68 minuta film je
glavati repan.![]()
slazem se potpuno. ocjena, eto, 4, a za glumicu definitivno 5. nadam se da ce dobiti nagradu.suncica24 wrote:Adrienn Pal - tesko brate, pravo. Odlicno, ali tesko. Film psihe, i to jedne psihe uspavane, zaboravljene, zaglavljene zene. Plus atmosfera intenzivne njege klinicki mrtvih ili polumrtvih pacjenata... jednostavno, pravo tmuran film. Ali, u sustini, divno je kako prikazuje razlicita vidjenja nje same od strane ljudi koji su je poznavali u djetinjstvu, jednima je bila preslatka, drugi su je mrzili jer je bila povucena, treci bili zaljubljeni, petima je imala plavu kosu, sestima crnu... i tako dok trazi prijateljicu iz djetinjstva pronalazi sebe u sto varijanti. I u onoj krajnjoj, i dalje zaboravljena i izmucena polako se cini da se odglavljuje iz klupka u kojem zivi, ne zato sto zeli, niti sto mora, nego... kao, tek onako.
Negdje 4,5 od mene. Plus 5 za glumicu.![]()
Ima toga...ima i sjedenja po stepenicama iako imaš kupljenu kartukomi wrote:jel i na drugim filmovima kao na jednom jedinom kojeg sam gledao ove godine = Libanon
ulaze horde ljudi 18-25 minuta od pocetka filma koji traje 90 minuta
i prave pomutnju
Nije do hordi, nego do imbecila na ulazu koji volontere i studente ne pustaju dok projekcija ne pocne, cak i kad je sala prazna, valjda neki princip ili sta vec (pisala sam vec negdje o tome).komi wrote:jel i na drugim filmovima kao na jednom jedinom kojeg sam gledao ove godine = Libanon
ulaze horde ljudi 18-25 minuta od pocetka filma koji traje 90 minuta
i prave pomutnju
Poenta filma jeste da, iako je njen zivot totalno bezlican i promasen i odlucuje da se ubije, ipak u jednom trenutku shvati da ne moze to uraditi zbog ljubavi prema bratu, jer je on fakat treba (scena kad on dolazi uplakan sto ga je cura ostavila)...Timscho wrote:Ima li neko da je mozda pogledao "Prestupna godina" i da je u njemu nasao nesto vise od samih prikaza brutalnog sexa i izopacenih sexualnih fantazija?
Imas temu za te stvari: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=150kakavdanakneiskustvu wrote:znam da nema veze sa filmovi,a,je li m. freeman stvarno bez lijeve ruke,znam da je imao saob. nezgodu prošle godine