Sexy "stariji" glumci/glumice
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mamica papucarka
jest, jestttttttttttt.... ja kao je bio zgodan u tom filmuuuuuuVingo wrote:O zaboga - pa ovo je kult - Opasne veze...
mogla bih ga opet pogledat.
-
Lisac
djes' vingo, ima li kod tebe kakvih spektakularnih novosti? nisi josh ushla u vladu
vidio me edu (a ja njega nisam)
a nije ni selamio, ni mene ni zhenu
nishta od ove danashnje omladine, no srecom nije student pa za njega ima josh nade 
de' de'
da ti se nisu cipele 'raskvasile'
ne budi gruba prema temi
ovo je mjesto gdje se o sex-u vishe mashta no shto ga se uprazhnjava, izuzmemo li lovce u zhitu
poput perspektivnih dragana i voje
suzdrzhacu se od rime sa zhitom 
vidio me edu (a ja njega nisam)
Vingo wrote:John Malkovich.......(Jao pade mi napamet tema debilnija od ove...ali ne mogu fakat)
de' de'
ne budi gruba prema temi
-
FFK as Lucy01
- pitt
ne uzimaj me usta nesreco.....napretka bnemam po 40 daan poslijeprleitihi wrote:žitom - pittom?![]()
![]()
![]()
ja te kasno vidio..pa dok sam skont'o ko si..ihhhh..ali sam se okrenuo da vidim je li jedino ti tegliš kese..:D ..na moju žalost..i žena je nosila jednu..
:D:D
ja samo vingolinu selamim..:D:D
Vidio si ti kese pa se nisi htjeo pozdraviti....i pomoci drugu liji
-
prleitihi
nemoj mene kriviti za svoju višegodišnju stagnaciju..
:D:D ..haj ba..sad ćeš ti u bosnu..doš'o čovjek iz amerike..pun larado..ima da padaju k'o kruške..
ma priš'o bih mu ja..nego ga je nešto grdila..
..pa kontam..koji će mi kuWac bezze belaj..
ma priš'o bih mu ja..nego ga je nešto grdila..
-
Svemirski_Jebach
Last edited by Svemirski_Jebach on 15/03/2007 19:00, edited 2 times in total.
-
Svemirski_Jebach
sto? A kako postavise Clarcka Gable-a? I on je koliko znam mrtav kao i James Dean...sta sad?prleitihi wrote:svemirski..nije bas On za ove teme..u svemu treba imati mjeru!
-
prleitihi
nisam ih ja postavio..ne znam..ja ti kazem svoje mišljenje..mozda bi drugacije mislio da je slika iz mlađih dana..mozda je do mene..nismo svi isti..mozda će drugima to biti ok..meni nije..ti si očigledno sa ovim pokušao biti duhovit..ne bih rekao da će biti uspješno..eto..neka i drugi prosude..ja sam rekao svoje mišljenje!
- pitt
Wow.......prlentak zna i post bez smajlija postavitiprleitihi wrote:nisam ih ja postavio..ne znam..ja ti kazem svoje mišljenje..mozda bi drugacije mislio da je slika iz mlađih dana..mozda je do mene..nismo svi isti..mozda će drugima to biti ok..meni nije..ti si očigledno sa ovim pokušao biti duhovit..ne bih rekao da će biti uspješno..eto..neka i drugi prosude..ja sam rekao svoje mišljenje!
kako niko Peter O'Tool - a nije postavio D:D