Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
o boze gdje su ona vremena sa novalic, manijak, bug, horns, edu, mirci, kalesijski, salko, livadic, alek, etc...
chuche skrivena po raznim podforumima samo nekih 20-tak stranica kasnije iza ovog (trenutno) aktualnog
mislim da su i vrli 'upravljachi' dali svoj doprinos ovoj svojevrsnoj sterilizaciji foruma, shto opet nije razlog da se ne potrudish da nam otkrijesh ko ti je od ovih malo vremeshnijih sexi
meni su recimo od frajera alek i manijak sexi a od 'treba' horns onako nije losh
nisam te izdvojio, jerbo se radi o malo starijim a ti si josh uvijek pomalo zhut oko nosa shto naravno ne bi bila prepreka da te malo 'pronosam' jer si mi ipak drag
drago mi je da si tu, jer jebo forum kad nema nikog da ti ga spusti makar i kofer bio u pitanju
ma ja sam realan insan..znam da je horns 10 puta bolja treba od mene.. :D ..da..da..kofer..kese..svejedno.. ..ali lijepo te bilo vidjeti kako irgetiš nasmijan.. :D ..to mora da je ljubav.. :D ..jebi ga..kasno sam te upratio..a boba mi je falila da nazovem selam sa 20 metara.. ..jesmo li u teheranu ili nismo.. :D