obuca wrote:ma nemaju sta da uvuČu moja žabo![]()
![]()
svi jebači nikom ponikoše (jel se vako kaze)
sexualne igrice...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
obuca
#53 Re: dzaba
cuj dzabaRaskosna plavusa wrote:dzaba bacanje para
plavusa
-
Raskosna plavusa
#54 ljubav
nedostatak sexualne privlacnosti ne moze nadoknaditi nikakvo pomagalo niti igrica
-
King Kikapu
#55 Re: dzaba
jes vala! bolje ulozit u silikon pa imat fantasticnu zenu, nego fantazirat o vibratorima, kandzijama, lisicama, kozi i razlicitim uniformisanim jebacicama i jebacima!Raskosna plavusa wrote:dzaba bacanje para
-
Raskosna plavusa
#56 prirodna
ja sam 100% prirodna i raskosna .Samo malo sjaja na usnama .I to je sve !
-
King Kikapu
#57 Re: prirodna
raskosna plavusa ko iz fructala...v sdelovanju s naravo. nista ti ja ne vjerujem dok se ne pokazes.Raskosna plavusa wrote:ja sam 100% prirodna i raskosna .Samo malo sjaja na usnama .I to je sve !
-
Raskosna plavusa
#59 de
de , ba , glupost ! sta ima tu za ne vjerovati ?
-
Zhaba
#60 Re: ljubav
ama neces ni svaki dan grah jesti moras imati promjenu neku cccRaskosna plavusa wrote:nedostatak sexualne privlacnosti ne moze nadoknaditi nikakvo pomagalo niti igrica
-
King Kikapu
#61 Re: de
da si istovremeno i raskosna i prirodna...nema toRaskosna plavusa wrote:de , ba , glupost ! sta ima tu za ne vjerovati ?
-
*mima*
#63 Re: sexualne igrice...
ajleen wrote:nisam odavno na forumu pa ne znam je li bilo slicnih tema ali me interesuje sta mislite o sexualnim igricama podrazumijevajuci pod tim: proizvode iz sexi shopova, igru uloga (bolncarka, policajka/ac, zena u koznom rublju isl), striptiz itd.
prihvataju se i konstruktivne ideje, prijedlozi, fantazije i iskustva...
A zasto tebe interesuje necija intima?
-
obuca
#64 Re: sexualne igrice...
bas valamima wrote:ajleen wrote:nisam odavno na forumu pa ne znam je li bilo slicnih tema ali me interesuje sta mislite o sexualnim igricama podrazumijevajuci pod tim: proizvode iz sexi shopova, igru uloga (bolncarka, policajka/ac, zena u koznom rublju isl), striptiz itd.
-
Dog_Father
Nitko ne komentarise ono sto sam ja stavio, a znam da ste skidali. 
- Bonnie-Clydova mala
#68 Re: sexualne igrice...
Šta ima veze da razmjenimo mišljenja.....Možda ko da kakvu dobru idejuobuca wrote:bas valamima wrote:ajleen wrote:nisam odavno na forumu pa ne znam je li bilo slicnih tema ali me interesuje sta mislite o sexualnim igricama podrazumijevajuci pod tim: proizvode iz sexi shopova, igru uloga (bolncarka, policajka/ac, zena u koznom rublju isl), striptiz itd.
-
Raskosna plavusa
#69 nemam iskustva
nemam bas iskustva sa sexualnim igricama a voljela bih nesto nauciti !
-
*mima*
#70 Re: sexualne igrice...
To se ne moze opisat..............Hoces da gledas?Bonnie-Clydova mala wrote:Šta ima veze da razmjenimo mišljenja.....Možda ko da kakvu dobru idejuobuca wrote:bas valamima wrote:
- Bonnie-Clydova mala
#71 Re: sexualne igrice...
mima wrote:To se ne moze opisat..............Hoces da gledas?Bonnie-Clydova mala wrote:Šta ima veze da razmjenimo mišljenja.....Možda ko da kakvu dobru idejuobuca wrote: bas vala
Vec sam vidjela, a mogu i opisat...
-
Area_51
Kao da ste iz Harisove stranke pa sve 100%.Zhaba wrote:ma nego sta 100%Area_51 wrote:jeste li sigurno u ovo sto piseteobuca wrote:nema vise moja zabo. ovi danas samo laju bez veze okolo a kad dode do cina misevi
Mozemo li gledati, necemo nista dirat.mima wrote:To se ne moze opisat..............Hoces da gledas?
-
*mima*
#73 Re: sexualne igrice...
Mene????????Bonnie-Clydova mala wrote:mima wrote:To se ne moze opisat..............Hoces da gledas?Bonnie-Clydova mala wrote: Šta ima veze da razmjenimo mišljenja.....Možda ko da kakvu dobru ideju
Vec sam vidjela, a mogu i opisat...
-
Zhaba
pa eto 99%Area_51 wrote:Kao da ste iz Harisove stranke pa sve 100%.Zhaba wrote:ma nego sta 100%Area_51 wrote: jeste li sigurno u ovo sto piseteNikad ne lajem bez veze, a nikad nisam bio mis, naprotiv, srce kao planina pa sta bude. Jesam se izreklamirao sad me stid, ali ova tvoja drugarica vise voli cipele od nas muskaraca, sta da radimo.