sex sa "starijim damama"

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

seln

#76 Re: starka, šveda

Post by seln »

frankovac wrote:ej, kada sam radio u IPTF kao prevodlica, karnuo sam švedsku policajku, 54 godine, savršeno tijelo, bavila se sportom, trčanje, dobro, sise su malo opuštene, ali guza, tijelo, mišići,mmhhh, karao sam je bez kondoma, svršio sam u nju, najbolje svršavanje u životu.
Policajka sa 54 godine....uuuuuuu.....mora da pije puno kefira.
kujundzija

#77 Re: starka, šveda

Post by kujundzija »

frankovac wrote:ej, kada sam radio u IPTF kao prevodlica, karnuo sam švedsku policajku, 54 godine, savršeno tijelo, bavila se sportom, trčanje, dobro, sise su malo opuštene, ali guza, tijelo, mišići,mmhhh, karao sam je bez kondoma, svršio sam u nju, najbolje svršavanje u životu.
I kad si se probudio iz sna sta onda bijase
frankovac

#78 jesam

Post by frankovac »

šta sumnjate bolan, jesam odradio švedu, i nije mi žao. meni je žao vas što maštate o tome a ništa ne poduzimate gospodo x-saši!
obuca

Post by obuca »

haj dobro neka si. posto radim za strance mogu reci da su strankinje (ne sve ali puno njih) te koje dolaze ovde na odmor i jebacinu tj. da rade u bazama i po stranim organizacijama i prije ce biti da je ona tebe odradila a ne ti nju :D . jel ti pocinje ime sa slovom E? to bolan divizija zna pregazit a onda ti umocis :D :D :D
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

Reći ću 'da' i četvrti put

Nakon krstarenja od Splita do Dubrovnika američka bogatašica otkriva da je u Hrvatskoj provela idealan odmor sa zaručnikom Rossanom Rubicondijem, a o vezi s 23 godine mlađim muškarcem kaže: 'Bolje je biti dadilja nego bolničarka'

Image

Ivana Trump, 58-godišnja američka bogatašica i vlasnica nekoliko modnih i kozmetičkih brandova te bivša supruga biznismena Donalda Trumpa, hrvatsku obalu i otoke smatra idealnim mjestom za odmor. Pogotovo za slavne osobe kao što je ona, koje se na razvikanim turističkim odredištima poput St. Tropeza moraju boriti s vojskama paparazza. Ipak, s 23 godine mlađim zaručnikom Rossanom Rubicondijem, s kojim se prošli tjedan u Splitu ukrcala na motornu jahtu Petar, obišla je i nekoliko trendovskih mjesta, poput Hvara i Dubrovnika, gdje je njezina prisutnost bila i te kako zapažena.

Image

U čemu je tajna uspjeha vaše veze s Rossanom Rubicondijem?
- Vrlo smo kompatibilni. Volimo iste stvari - sport, zabavu, ples, plivanje, skijanje, tenis... I, zabavno nam je zajedno.

Prije je bilo uobičajeno da stariji muškarci imaju mlađe žene, no u posljednje vrijeme žene su dokazale da isto pravilo može vrijediti i za njih. Kako se osjećate rušeći stereotipe?
- Što je dobro za muškarce, dobro je i za žene. Ja uvijek ponavljam da sam radije babysitterica nego bolničarka. Nisam ja ni prva ni jedina. Pogledajte Joan Collins, Cher, koja je uvijek bila s mlađim muškarcima, Madonnu, Demi Moore, pa filantropistica Flora Whitney Miller, kojoj je 75 godina, a njezinom partneru 45. Naravno, žena koja je s mlađim muškarcem vrlo je samosvjesna, ona zna što želi i, što je najvažnije, financijski je neovisna.

Image

Možete li sebe zamisliti kao baku koja čuva unuke?
- Prije tri mjeseca postala sam baka. Samo što me ne zovu "grandmother", već "glammother" ili "Ivanamother". Donald mlađi i Vanessa roditelji su predivne djevojčice, Kai, koja je uistinu neodoljiva.

Priča se da ćete i četvrti put stati pred matičara. Je li to točno?
- Rossano i ja odnedavno smo zaručeni i planiramo vjenčanje za iduću godinu. Ne znamo još točno gdje ćemo se vjenčati - bude li to njegova Italija, onda će to sigurno biti negdje u Toskani, možda u Sieni ili Firenci. A ako se odlučimo za Ameriku, tada će to biti u ožujku ili travnju, u klubu Mar-a-Lago u Palm Beachu, u dvorani vrijednoj 40 milijuna dolara.

Kakvu svadbu želite?
- Još nismo odlučili hoće li to biti privatna ceremonija, a potom veliki party za prijatelje i obitelji, ili raskošno vjenčanje na kojem ćemo reći "da" pred mnogo uzvanika. Na našu odluku utjecat će izbor lokacije, no o svemu ćete saznati na vrijeme.
elektropotrosac

Post by elektropotrosac »

eh to se zove polovnjaca.
talijan

Post by talijan »

elektropotrosac wrote:eh to se zove polovnjaca.
pametna polovnjaca...a dobro se i drzi.
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

Post by Faruk »

ma ni mrtav
sta ces od nje stare i mlohave

kad budem i ja star i nikakav onda cu
galaxtics

Post by galaxtics »

kakav je feeling kad ga metnes starki :P ????'
madalen

#85 Re: starka, šveda

Post by madalen »

To da izgleda dobro to ti vjerujem ,jer vecina svedjanki drzi do izgleda ,treniraju a i u genima imaju da izgledaju mladje...Mnoge svedjanke izgledaju bolje sa 50 godina no vecina nasih od 30.

O kojoj je razlici u godinama rijec?
Post Reply