sex sa "starijim damama"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- BihYankee
#26 imam jenu taku
al za raju vic:
ova "starka" u "sex shopu" (na Skenderiji ko ne zna) probala neki sexi ves i prodavacica joj kaze : "zamislite vi to tako, sutra ujutro pred ogledalom probate i divite se sebi polugoloj kad ...neko zvoni na vratima.! Vi otvorite u sexi vesu... polugoli ... " i ostavlja masti na volju kako bi je navukla da kupi. A mangup u prolazu kaze : KAD ONO POSTAR NA VRATIMA I VICE : DOBRO JUTRO GOSPOJA, STIGLA PEMZIJA...
ova "starka" u "sex shopu" (na Skenderiji ko ne zna) probala neki sexi ves i prodavacica joj kaze : "zamislite vi to tako, sutra ujutro pred ogledalom probate i divite se sebi polugoloj kad ...neko zvoni na vratima.! Vi otvorite u sexi vesu... polugoli ... " i ostavlja masti na volju kako bi je navukla da kupi. A mangup u prolazu kaze : KAD ONO POSTAR NA VRATIMA I VICE : DOBRO JUTRO GOSPOJA, STIGLA PEMZIJA...
- Daphna
s@mson wrote:Pa ne moze sve, mladost i jos pokoja tajna. Znas kako se kaze mlado-ludo. Naucices, polako.Daphna wrote:ebiga... A sto starke ne podijele sa nama koju tajnu... Pa na mladjima svijet ostaje![]()
![]()
Nisam ja vise tako ni mlada... I ne zalim se na ovo sto znam!
-
Hamza_ jupi
Draga, kad te zasvrbi tad razuma nema - emocije stupaju na snagu i treba se češati
-
crnjak
#30 Re: sex sa "starijim damama"
hamza stari jel tvoja bila ona tema o lizanjuHamza_ jupi wrote:Da li ste probali sex sa starijim damama,stare koke od 55do 60 banki!
ludnica!!!!!
stari odmah mi reci da nisi lizao nesto od 60 kuka odmah
-
Hamza_ jupi
#31 Re: sex sa "starijim damama"
jesam lizao sam znaš podnošljivo je žene u tim godinama nemaju "ciklus"crnjak wrote:hamza stari jel tvoja bila ona tema o lizanjuHamza_ jupi wrote:Da li ste probali sex sa starijim damama,stare koke od 55do 60 banki!
ludnica!!!!!
-
crnjak
#32 Re: sex sa "starijim damama"
al zato imaju sve ostalo...Hamza_ jupi wrote:jesam lizao sam znaš podnošljivo je žene u tim godinama nemaju "ciklus"crnjak wrote:hamza stari jel tvoja bila ona tema o lizanjuHamza_ jupi wrote:Da li ste probali sex sa starijim damama,stare koke od 55do 60 banki!
ludnica!!!!!
al hajd prijatno uglavnom
-
Hamza_ jupi
#33 Re: sex sa "starijim damama"
žili mi ruka!crnjak wrote:al zato imaju sve ostalo...Hamza_ jupi wrote:jesam lizao sam znaš podnošljivo je žene u tim godinama nemaju "ciklus"crnjak wrote: hamza stari jel tvoja bila ona tema o lizanju
al hajd prijatno uglavnom
- Daphna
Kad te zasvrbi, nema razuma, ali brate ni emocija... Samo neugodan osjecaj... I poceses se, super ti, osmijeh na lice i ides dalje... dok ne zasvrbi! Ne mijesaj emocije. Eto bas se zaljubio u tu starku????????Hamza_ jupi wrote:Draga, kad te zasvrbi tad razuma nema - emocije stupaju na snagu i treba se češati
- seln
#35 Re: sex sa "starijim damama"
amza...u cosak i stidi se...Hamza_ jupi wrote:Da li ste probali sex sa starijim damama,stare koke od 55do 60 banki!
ludnica!!!!!
-
LeKo
#37 Re: sex sa "starijim damama"
To mumije .ebote stare po 550 - 600 g.Hamza_ jupi wrote:Da li ste probali sex sa starijim damama,stare koke od 55do 60 banki!
ludnica!!!!!
P.S. Banka = 10
-
Odabi
#38 Re: sex sa "starijim damama"
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=1838Hamza_ jupi wrote:Da li ste probali sex sa starijim damama,stare koke od 55do 60 banki!
ludnica!!!!!
Predlazem da se nadjes...
-
MA DAJ...
#41 Re: sex sa "starijim damama"
Probao i tu su jos...i nije bitno koliko mi je banki,ali one su fantasticne,bez obzira na godine i nevjerujem da bi im bilo ko odbio pera sa foruma u vezi godina...pravo se drze i dame bez premca!anais_nin wrote:a koliko je tebi banki?Hamza_ jupi wrote:Da li ste probali sex sa starijim damama,stare koke od 55do 60 banki!
ludnica!!!!!![]()
P.S. ja sam ti promjenila naslov teme jer nije bas dobro opisivao sadrzaj iste
-
Dezze
#42 Re: sex sa "starijim damama"
Hamza_ jupi wrote:Da li ste probali sex sa starijim damama,stare koke od 55do 60 banki!
ludnica!!!!!
Da, da, ludnica je kljucna rijec.....
-
DIVA