sex ovisnost?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

breskvica

Post by breskvica »

:-) manijakalno sam pozelila nekog :D
CarpeDiem

Post by CarpeDiem »

Manijakalno-da li to znaci da si pozelila manijaka :-)
Robin_Ud

Post by Robin_Ud »

ne bih mogao reci da sam sad neki ovisnik o seksu...jeste da vecinu slobodnog vremena,samo o seksu razmisljam,mozda po tome i jesam ovisan...ali opet,puno mi je vazniji odnos izmedju nas dvoje,izvan ljubavnog zagrljaja

jesu mi sega ove price o jebacima i jebacicama...pa svako ba moze postati dobar jebac ili jebacica,ako ima nekoga da mu kaze sta treba da radi...mi ljudi smo toliko razliciti,posebno sto se tice seksa,da stvarno nema neki univerzalni recept,koji bi se mogao primijeniti u sto posto slucajeva...svako ima neke svoje posebne zahtjeve i fetise,koji ga cine zadovoljnim...pa bilo to nesto totalno perverzno ili blago perverzno,nije bitno...ako neka cura voli da joj se lizu laktovi,mozda to drugoj smeta...ako neki muskarac voli prst u guzi za vrijeme odnosa,neki drugi se najezi i na samu pomisao...tako da Carpe Diem tvoja teorija pada u vodu...ne mora ta zena traziti nekog majstora od zanata,nego moze muza svog nauciti,tj. reci mu sta joj odgovara a sta ne...e jedino mozda,sto je kod nas to tabu tema,pa da se ne bi ko provalio,nedajboze,onda moze biti problema...ali sto su se onda vjencali,ako se stide jedno drugom reci neke stvari :-)
blablacura

Post by blablacura »

Slažem se sa Robin_Udom, a i zanima me kako ostali muškarci doživljavaju curu koja tačno zna šta želi u krevetu i interesuje se za želje svoga partnera?Mnogi ovakve "dijaloge" u krevetu doživljavaju kao uvredu (" kao ona će mene učiti " :? ), ili opet misle da cura ima "iskustva"... What is gonna be than? :?
manijak1

Post by manijak1 »

:D Cijeli dan mi se ukazuju kajsije :D
Robin_Ud

Post by Robin_Ud »

e hvala ti blalacura 8-) ja se isto tako slazem sa tobom...to je pravo pitanje...kako ce primitivus balkanikus reagovati,kada mu kazes da to sto on radi,nije bas na zadovoljavajucem nivou...cak je totalno razlicito od one price,koju on prosipa svojoj raji u kafani,kako njegova zena vristi od zadovoljstva...a to hoce li te smatrati "iskusnom" ili ne,to je opet do njega,koliko je on iskusan uopste i zna li prepoznati sta je uzitak,a sta gluma,zbog mira u kuci ;-)
CRO-srce-BiH

#32 Re: sex ovisnost?

Post by CRO-srce-BiH »

neprikladno za mene u ovim godinama ali sta da radim, moram i općiti sa vama:)

U toj sam jako digoj vezi a bome i dok nisam bio , stalno da mi je ,,kaze mi mlada da sam Manijak ali kad dodjoh ovdje e sada cu da je uvjerim da nisam da je ovdje manijak a ja samo volim sex malo vise nego normalni ljudi..ja ja bih stalno i treba mi eto odobrovoljim se odmah poslije samo mi dajj al sta cu uvijek nalijecem na neke moze ako bas zelis ali eto meni i nije bas sada do toga ... :cry: i ona kaze uziva u samom sexu ali joj se mrsko kupati odmah poslije haaaah
maki_celo

#33 Re: sex ovisnost?

Post by maki_celo »

CRO-srce-BiH wrote: samo mi dajj al sta cu uvijek nalijecem na neke moze ako bas zelis ali eto meni i nije bas sada do toga ... :cry:
jedan od mojih dgovora na to je

'ja nemam drugi pa ti kako hoces' :D
mojgrad

#34 Re:

Post by mojgrad »

CarpeDiem wrote:E, moja Hananah! Ako nije dobar u krevetu, nema tu ljubavi. Bar je to moje misljenje. Dosta dajem znacaja tome i mislim da bez ovog segmenta (op.a. dobar sex) ne moze funkcionisati jedna normalna veza. E, sada je tu jos jedan faktor u igri. Ima djevojaka kojima je to prva veza, pa ne znaju za bolje i misle da je njen sex normalan. I tako se udaju, izrode djecu, ali avaj... Pojavi se neki tip ili na poslu ili prijatelj od prijatelja ili slicno. Padne tu neka avanturica, tip je majstor od zanata i onda ona shvati kako je glumila orgazam 10 godina, a da sada pop prvi put to ne mora raditi. I sta sada? Ostaviti muza koji je obozava, kojeg ona voli, ali nema tog neceg u krevetu sto je itekako potrebno. I tako ili nastavi zivjeti sa svojim dragim muzicem, a u slobodno vrijeme se seksati sa novim "prijateljem" ili ostavi muzica i okrene se tom novom "dragom" koji joj pruza vise zadovoljstva u krevetu. Obicno biva prvo, ali kada muzic to sazna puca brak i kuku, ne daj!!! Ali ovo ode u drugu temu koju cu upravo otvoriti :-D

Eeeeeee zato zele (neki) muski da im zena dodje nevina u brak (referiram na drugu temu ovog foruma) jer ih je prosto strah da ih zena poredi ili ne daj boze ima 'nekog' seksualnog iskustva.. :lol:
zena21

#35 Re: sex ovisnost?

Post by zena21 »

a sta vam je to :? mislim taj sex :oops: :D :D
*mima*

#36 Re: sex ovisnost?

Post by *mima* »

zena21 wrote:a sta vam je to :? mislim taj sex :oops: :D :D

Dodji da ti pokazem :D
zena21

#37 Re: sex ovisnost?

Post by zena21 »

mima wrote:

a jel nam treba i kakvo musko, il to mozemo same :? :-D :-D
Lesli Eldridž

#38 Re: sex ovisnost?

Post by Lesli Eldridž »

zena21 wrote:
mima wrote:

Bolje vam je sa muškarcima. :D
Lesli Eldridž

#39 Re: Re:

Post by Lesli Eldridž »

mojgrad wrote:
CarpeDiem wrote:E, moja Hananah! Ako nije dobar u krevetu, nema tu ljubavi. Bar je to moje misljenje. Dosta dajem znacaja tome i mislim da bez ovog segmenta (op.a. dobar sex) ne moze funkcionisati jedna normalna veza. E, sada je tu jos jedan faktor u igri. Ima djevojaka kojima je to prva veza, pa ne znaju za bolje i misle da je njen sex normalan. I tako se udaju, izrode djecu, ali avaj... Pojavi se neki tip ili na poslu ili prijatelj od prijatelja ili slicno. Padne tu neka avanturica, tip je majstor od zanata i onda ona shvati kako je glumila orgazam 10 godina, a da sada pop prvi put to ne mora raditi. I sta sada? Ostaviti muza koji je obozava, kojeg ona voli, ali nema tog neceg u krevetu sto je itekako potrebno. I tako ili nastavi zivjeti sa svojim dragim muzicem, a u slobodno vrijeme se seksati sa novim "prijateljem" ili ostavi muzica i okrene se tom novom "dragom" koji joj pruza vise zadovoljstva u krevetu. Obicno biva prvo, ali kada muzic to sazna puca brak i kuku, ne daj!!! Ali ovo ode u drugu temu koju cu upravo otvoriti :-D

Eeeeeee zato zele (neki) muski da im zena dodje nevina u brak (referiram na drugu temu ovog foruma) jer ih je prosto strah da ih zena poredi ili ne daj boze ima 'nekog' seksualnog iskustva.. :lol:
M nije to-zabranjeno voće je najslađe. Zato je švaleranje popularno. :D
zena21

#40 Re: Re:

Post by zena21 »

Lesli Eldridž wrote:
mojgrad wrote:

M nije to-zabranjeno voće je najslađe. Zato je švaleranje popularno. :D
To je sad u trendu :D
*mima*

#41 Re: sex ovisnost?

Post by *mima* »

Lesli Eldridž wrote:

Ne dobacuj.
*mima*

#42 Re: sex ovisnost?

Post by *mima* »

zena21 wrote:
mima wrote:

Po zelji draga :D
zena21

#43 Re: sex ovisnost?

Post by zena21 »

mima wrote:
Lesli Eldridž wrote:

Ne dobacuj.

ma mozda je upravu covjek.. samo gdje naci muskarca :? :D :D
*mima*

#44 Re: sex ovisnost?

Post by *mima* »

zena21 wrote:
mima wrote:
Lesli Eldridž wrote:

Ne dobacuj.

ma mozda je upravu covjek.. samo gdje naci muskarca :? :D :D
Mozda nam se posreci......makar da nadjemo jednog..... :D
zena21

#45 Re: sex ovisnost?

Post by zena21 »

pola meni, pola tebi :oops: :lol: :lol: :lol:
maki_celo

#46 Re: sex ovisnost?

Post by maki_celo »

hm
*mima*

#47 Re: sex ovisnost?

Post by *mima* »

zena21 wrote:pola meni, pola tebi :oops: :lol: :lol: :lol:
Mojne mi toga.........koje pola...meni ? :lol:
zena21

#48 Re: sex ovisnost?

Post by zena21 »

maki_celo wrote:hm

sta ovo treba da znaci :-D
maki_celo

#49 Re: sex ovisnost?

Post by maki_celo »

zaglavila mi se slova na tastaturi :D

podijeliti muskarca? san svakog muskarca a samo 'pojedinima' i svakodnevnica :lol:
zena21

#50 Re: sex ovisnost?

Post by zena21 »

maki_celo wrote:zaglavila mi se slova na tastaturi :D

podijeliti muskarca? san svakog muskarca a samo 'pojedinima' i svakodnevnica :lol:

uh.. podsjeti me na onu pjemu:

sta bi (mnogi) dali da ste na mom mjestu :lol: :lol: :lol: :lol:

e'o.. ovo moRes pjevati drugim muskarcima :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply