Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja bila u cg na moru, kad u jednom kaficu medju koktelima bukvalno pise "Sex na plazu".... .... preveli ljudi sebi, pa jos na plazU.... crnogorci su legende....
Uh Flicke, ne znam, ne mogu po danu, vruće mi. Po danu sam skrletli, a po noći muhanata, bockaju me kamenčići i još kad me po guzi zapljusne hladna voda, a ja se naježim..uh, uh..mogu se prehladit
Gdje je Flick da organizuje ponovo.... Jest da sam ja sad kao kriva jer je moja gajba bila u pitanju... Ali nisam pratila mislila sam da ste odustali...
Ma hajd što će on virit, nek viri, ne smeta...ali dušek škripi Flicke, zamisli da pukne u po frke. Mor'o bi ga napuhat da bude pravo čvrst, ne znam sad koliki ti je kapacitet pluća
Gdje je Flick da organizuje ponovo.... Jest da sam ja sad kao kriva jer je moja gajba bila u pitanju... Ali nisam pratila mislila sam da ste odustali...
pa nek viri, sta ima veze
bit ce nam zavidan
a mi cemo mu se smjati i sve mu plaziti jezik i govoriti vidi sta mi radimo a ti nemozeeeees
a ako hoces naci cemo nekakvu uvalu borova , gdje nema nikog
Mima..... daisy ima super fotografsku opremu posudit ce (ukrasti) od muza i idemo u tu uvalicu medju borovima da kampiramo... Ko zna sta ce se tamo zbivati... mozda budemo imali exluzivu za sa-x fLICK I Juliana na djelu...
Pa ja rekoh imam opermu za snimanje a nisam rekla da imam sator... doduse ima kod oca u avliji tamo ona starinska prikolica-sator... I samo jos nam fali kamp Zaostrog i eto nas ko ceski turisti Ja sam svakako plava niko nebi ni primjetio razliku...