Sex i vrijeme
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bosanac sa dna kace
ah kad hormoni uzavru u ranom pubertetu!ah pa ta se djeca ne mogu durat!

-
FFK as Lucy01
Vala basBosanac sa dna kace wrote:ah kad hormoni uzavru u ranom pubertetu!ah pa ta se djeca ne mogu durat!![]()
![]()
- Murat Sabanovic
#30 Re: Sex i vrijeme
prcko ,ja stavim cd u mp3 formatu i karam sve dok svakagrupa ne odpjeva svoju pjesmu.prcko wrote:Koliko dugo mozete prcati dragu?
kada prodje svaka pjesma onda murat zalije pivom da se energija povrati...i ukoliko je zena zato nastavljam s 2gim poluvremenom.
-
tigris
karanana wrote:ja - ok 5 minuta. ali nasao sam lijek: ako je ponuda u kladionici dobra, prije nego pocnem prcati, ja procitam parove i kad prcam razmisljam sta da odigram. to produzi vrijeme na jedno 10 min.
plus zaradis na kladionici
- Kurt_Kombajn
#32 Re: Sex i vrijeme
Kako ovo samo bozanstveno zvuci...da probam i ja:prcko wrote:prcati dragu
-Guziti srce
-Taslaciti ljubav svog zivota
-Pokarati svoju bolju polovinu
-Natezati ljubljenu
-Zbombati dusicu
Btw., prosjecno vrijeme muzjaka od pocetka penetracije do orgazma, ako se podrazumijeva prilicno brza akcija (kao pri masturbiranju), iznosi otprilike 2 (dva) minuta...
Prema tome, bozanstveni jebaci, picoderi, kurajberi, okanite se suplje price...i promijenite ruku
-
_galaksija
#33 Re: Sex i vrijeme
ah dragi odkud ti na ovoj temiKurt_Kombajn wrote:Kako ovo samo bozanstveno zvuci...da probam i ja:prcko wrote:prcati dragu
-Guziti srce
-Taslaciti ljubav svog zivota
-Pokarati svoju bolju polovinu
-Natezati ljubljenu
-Zbombati dusicu
Btw., prosjecno vrijeme muzjaka od pocetka penetracije do orgazma, ako se podrazumijeva prilicno brza akcija (kao pri masturbiranju), iznosi otprilike 2 (dva) minuta...
Prema tome, bozanstveni jebaci, picoderi, kurajberi, okanite se suplje price...i promijenite ruku
- Kurt_Kombajn
Nesporazumom, cistim nesporazumom
...Mislio sam da je tema problematika uskladjivanja seksa i radnog vremena
, pa sam, u nedostatku vremena prouzrokovanog podmirivanjem zivine i ostalog blaga po stanu
, svratio da podijelim svoju bol...Kad ja vodjen, a ono medjutim...Imao sam sta i vidjeti...isfrustrirana djecica... btw., duboko se izvinjaJEM ljepsem spolu na rjecniku kojeg sam morao upotrijebiti da objasnim...neke stvari