preludezalude wrote:
NEPISMENI COVJECE. Procitaj malo bolje pa ces vidjeti da on kaze da je popravka 1000KM. Eto sad i ti znas sta je otislo i sad odjednom spominjes e bay i narucivanja iz USA, a do juce si spominjao samo ovlasteni servis. Kakav si ti licemjer!!!
Ja sam svoju hondu mozda dobio dzabe, mozda na poklon, ali cinjenica je da je u to vrijeme vrijedila manje od accorda, a poslije 8 godina ili poslije 15 godina vrijedi vise od tog accorda. Sad zakljuci da li takva auta drze cijenu.
A kad si vec spomenuo pik, pogledaj malo kolike su cijene 1990. ili 1991. godiste, ali auta koja su u dobrom stanju.
Gdje pise da je popravak 1000 KM, o cemu ti bulaznis???? Ti imas problem da shvati prostoprosirenu recenicu kojom lik navlaci da ga za 5k KM i sa kvarom od 100 KM satro daje ispod cijene jer inace vrijedi 6k KM? Tebi covjek bas sve mora prezvakati!
Nije mi mrsko da quotam oglas da pokazem kakve ti probleme imas:
Kratki opis
Honda Prelude
Detaljni opis
Godište 1997.
Registracija važi do 07.2010.
Snaga motora: 136 KW
Kubikaža: 2157cm3
Gorivo: benzin
AnesMo
07.11.2012 u 00:21
sta joj je druze pa je vako jeftina? razlog prodaje?
ivan8888
07.11.2012 u 07:47
Kupio sam novo auto, a cjena je inace 6000
ako ces popraviti citac kljuca.
Auto radi uredno, i regidstorvan je do septembra 2013 godine
Gdje se ovdje pominje kvar od 1000KM???????
Ne moram da znam sta mu je otislo, ali sam dovoljno inteligentan da procitam, a cak i elementarno znaje engleskog je dovoljno da se prevede i nadje na e-bayu, a sto se tice mog licemjerja tebi ostavljam da provjeris cijenu u ovlastenom servisu (ako ga nadjes u ovoj drzavi) ali ako je na ebayu taj dio 30 USD i 25 USD dostave u ovl. servisu ni u ludilu ne moze biti blizu cifrre koju lupetas!
Idi i fataj se pranja tapecirnuga, radna terapija ce ti pomoci...
p.s. Dogovori se malo sam sa sobom, jel Prelude vrijedila vise ili manje od Accorda jer malo tvrdis jedno, malo drugo...