serveri... dbms...

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

rope

Post by rope »

eHost wrote:hahah. rip i to zesci.. ali dobro.. cinjenica je da malo hosting firmi ima bas orginalne sajtove.. vise se koriste neki template.i.. valjda hosteri nemaju nikog za dizajn ili im se ne isplati ulagati u web prezentaciju ( koja je usput receno jedina prezentacija nekad ). ali interesantno je sto doticna firma ima pola linkova tj. tih nekih substranica sa .aspx i .php extenzijama ;)

Pozdrav

E.S.
eHost
Ma temlate je za mene opravdan, ako si platio za neki template ja to smatram isto kao da si platio nekoj design firmi da ti izradi stranicu. Ali ovo gore je krađa, jako velik minus za jednu webhosting firmu...
stidljiv

Post by stidljiv »

eHost wrote::D covjece pa ti mene spijuniras :D hehehe.. uostalom sto ce mi sajt :-) dobro ide i ovako... bice valjda ovog ljeta :D a ti ces biti prvi kojeg cu obavjestiti :D

Pozdrav
E.S.
eHost
:D

A sta ces...nemam pametnijeg posla... :oops: :D

Nego fakat bi trebao nesto odradit :wink:
bug

Post by bug »

ho'sh da ti ja nadjem :D posla :D:D
eHost

Post by eHost »

aaaaaaaaa.. neka ja cu.. ima da te zaposlim kao pomocnika bageriste.. ono sto bager ne moze da kopa - to ces ti.. i polako ides da polazes jaku opticku vezu izmedju vecih gradova BiH ;) eto zar nije dobra ideja.. heheh....

ma uradit cu.. nije frka, ali sad imam obaveza... :D

kad smo kod template.a -- sumnjam da je taj template placen kao sto bi trebalo da se uradi... osim toga.. ja mislim da je veca sramota za firmu da se predstavi sajtom koji nije funkcionalan ( zar je tesko testirati sajt u lokalu i naknadno kad se postavi na server ?? )....

Pozdrav

E.S.
eHost
stidljiv

Post by stidljiv »

bug wrote:ho'sh da ti ja nadjem :D posla :D:D
Ma sta ces ti...nemoj da te ja... :oops: :D
Post Reply