SERIJAL - Odgovor generalima!

putnik

Post by putnik »

... prde neoblaceni i iz Seferovog šupka... ili iz Dikinog... :D

Nego žao mi je samo što Vehbija Karić nije javno rekao kako mu je Sefer dolazio u bolnicu i trazio da Vehbija "potvrdi" kako se radio o eksplozivnoj napravi, a ne o granati"

Mogao bi nam Sefer reći šta mu je Vehbija odgovorio. :D

Šuft :x
karanana

Post by karanana »

nego zna li iko koliko ce sedmica ovaj prditi za onim stolom i brbljati suplju pricu? hoce li biti jos replikanata? hoce li sefer imati pravo replicirati na repliku? hajmo neko iz ftv-a, javi se. nije valjda da ste svi u tako velikom poslu da ne surfate po internetu i ne posjecujete ovaj forum.
naoBlacen

Post by naoBlacen »

putnik wrote:... prde neoblaceni i iz Seferovog šupka... ili iz Dikinog... :D
bas duhovito, inteligentno, a jos i strasno profinjeno. cini se da tropska klima pogoduje razvoju duha i intelekta. :oops:
putnik

Post by putnik »

I šta će replicirati? Na svoje "rekla-kazala" je dobio logične činjenice, pa če opet replicirsti sa "rekla-kazala".

Kao sa svojom tezom da je dogovorena razmjena teritorija sa HVO, a na osnovu zarobljenog materijala koji je predstavljao vojno-političke ciljeve HVO.

I to mu je argument???

Isprani mozgovi
putnik

Post by putnik »

naoBlacen wrote: bas duhovito, inteligentno, a jos i strasno profinjeno. cini se da tropska klima pogoduje razvoju duha i intelekta. :oops:
Pa eto vidiš svoj dvostruki standard.

Ja branim Fikretove činjenice i zato sam "u tropskim krajevima".

Ti braniš Seferove tračeve ali ti nisi u "tropskim krajevima".

Meni je tebe žao :sad:
naoBlacen

Post by naoBlacen »

putnik wrote:
naoBlacen wrote: bas duhovito, inteligentno, a jos i strasno profinjeno. cini se da tropska klima pogoduje razvoju duha i intelekta. :oops:
Pa eto vidiš svoj dvostruki standard.

Ja branim Fikretove činjenice i zato sam "u tropskim krajevima".

Ti braniš Seferove tračeve ali ti nisi u "tropskim krajevima".

Meni je tebe žao :sad:

fikrin mali, nemoj da ti srce svisne od zalosti :lol:

:zzzz:
putnik

Post by putnik »

Neće, ne puca na Dikine iscjedke :P
Fair Life

Post by Fair Life »

putnik wrote:...
Kao sa svojom tezom da je dogovorena razmjena teritorija sa HVO, a na osnovu zarobljenog materijala koji je predstavljao vojno-političke ciljeve HVO.
...
Ovdje bi i Ejub Ganic imao sta priznati...
putnik

Post by putnik »

Neka svako podastre argumente

Normalno je da bilo ko ko donosi i najbanalnije odluke tipa - koji će film gledati na TV - prvo sagleda i razmisli o svim opcijama pa odluči.

Vjerujem da je i BH rukovodstvo u ratu razmišljalo o svim mogućim i nemogućim opcijama, možda je i o zamjeni teritorija (sumnjam), ali razmišljanje o nečemu ne znači i a priori prihvatanje toga, tako da i taj "argument" pada u vodu.

O Profesoru sve najbolje...
Fair Life

Post by Fair Life »

Image
putnik

Post by putnik »

Hajde ne bulazni. Sa 9000 postova u tri godine morao si naučiti da treba dati makar nekakav suvisao argument.

Kakva je Ganić bio "snaga" u ratu??? Činjenice???
Fair Life

Post by Fair Life »

putnik wrote:Hajde ne bulazni. Sa 9000 postova u tri godine morao si naučiti da treba dati makar nekakav suvisao argument.

Kakva je Ganić bio "snaga" u ratu??? Činjenice???
Imao je dobre usi za slusanje... drugih.
Abu FEED el-Castro

Post by Abu FEED el-Castro »

karanana wrote:
putnik wrote:@ neoBlacen > Dobro je rođeni naturalizovani.

Nego kako to da je svaka akcija Armije dok je Sefer bio "faca" provaljena od strane četnika?

Sefer "deblokator" :D :D :D :D Treba vam mozgove odblokirati :roll:
provaljivane su i 95te kad sefera nije bilo na mapi. a znas li ko je zajednicka karika koja nije mrdala iz jazbine ni za vrijeme sefera a ni poslije njega kada su akcije "provaljivane"? Upravo fikro i ljudi kao on.
mislim da ovo ima smisla, i vjerovatno je i srz stvari...
putnik

Post by putnik »

Upravo tako, čovjek koji se trebao držati svoje struke gdje ne najbolji, a ne da popunjava predizborne rupe na listi "ostalih".
Fair Life

Post by Fair Life »

Muslimovicu da je ubaciti muda u masinu za mljevenje mesa... pa okretati polaHko...

Ni pola kruga rucicom ne bi okrenuo a pjesma bi pocela... od koje bi nebo doslo dole, a zemlja gore.
naoBlacen

Post by naoBlacen »

Fair Life wrote:
Image

Student Profesorovog univerziteta u modernoj ambalazi :lol: :lol: :lol:
naoBlacen

Post by naoBlacen »

Fair Life wrote:Muslimovicu da je ubaciti muda u masinu za mljevenje mesa... pa okretati polaHko...

Ni pola kruga rucicom ne bi okrenuo a pjesma bi pocela... od koje bi nebo doslo dole, a zemlja gore.
to je i meni stalno na pameti, ali valjda ce se neko naci i za to.
putnik

Post by putnik »

naoBlacen wrote:Student Profesorovog univerziteta u modernoj ambalazi :lol: :lol: :lol:
Ha ha ha. To vi ostavite sebi što završavate nekakve travničke fakultete.

E moj balavi iscjedku - ja sam kod Ganića polagao još za vrijeme Durakovićevog režima.
naoBlacen

Post by naoBlacen »

putnik wrote:
naoBlacen wrote:Student Profesorovog univerziteta u modernoj ambalazi :lol: :lol: :lol:
Ha ha ha. To vi ostavite sebi što završavate nekakve travničke fakultete.

E moj balavi iscjedku - ja sam kod Ganića polagao još za vrijeme Durakovićevog režima.
Ma tako nam reci, vidjelo se odmah cim si se javio da si pravi intelektualac :oops: :D :lol: :lol: :lol:

Rijecima u kojima se ogleda tvoja intelektualna snaga, poput "balavi iscjedak", nazivaj one koji su te napravili i ucinili takvim, kao i pripadnike bratstva kojem pripadas.

I znaj bolan, doci ce djavo po svoje kad vam bude najdraze.
funaki

Post by funaki »

uvjek dobar gost wrote:Odoh ja javit u štab.......!!!???!!!

:lol: :lol: :lol:

:thumbup:
putnik

Post by putnik »

naoBlacen wrote:I znaj bolan, doci ce djavo po svoje kad vam bude najdraze.
"Čovjece ne ljuti se". Pa ti si prvi svoju "intelektualnu argumentaciju" sveo na tropski turizam. I sad se ljutiš. :P
naoBlacen

Post by naoBlacen »

jah, a ti jadan prijeratni intelektualac :lol: nasjeo na provokaciju jednog sandzaklije :D :lol: :lol: :lol: ma brisi bre :lol:

:zzzz:
putnik

Post by putnik »

Samo ti "rođeni" vraćam istom mjerom BRE :D i ne ljutim se, čak šta više.

Uživam u krahu jedne generalske spodobe, koja je jedva čekala da čovjek umre da bi pljuvao po njemu.

Što ti je reć sandžaklija - bosanski patriota. Tako mu se stranaka zove ? :roll:
Avax_

Post by Avax_ »

karanana wrote:nego zna li iko koliko ce sedmica ovaj prditi za onim stolom i brbljati suplju pricu? hoce li biti jos replikanata? hoce li sefer imati pravo replicirati na repliku? hajmo neko iz ftv-a, javi se. nije valjda da ste svi u tako velikom poslu da ne surfate po internetu i ne posjecujete ovaj forum.
A sto bi Seferova bila zadnja...?

On je imao sansu i napricao je kamaru mogucih i nemogucih teorija...!
karanana

Post by karanana »

Avax_ wrote:
karanana wrote:nego zna li iko koliko ce sedmica ovaj prditi za onim stolom i brbljati suplju pricu? hoce li biti jos replikanata? hoce li sefer imati pravo replicirati na repliku? hajmo neko iz ftv-a, javi se. nije valjda da ste svi u tako velikom poslu da ne surfate po internetu i ne posjecujete ovaj forum.
A sto bi Seferova bila zadnja...?

On je imao sansu i napricao je kamaru mogucih i nemogucih teorija...!
mozda zato sto je Sefer ovo pricao 2001. godine. mozda je covjek dosao do jos nekih informacija koje bi potvrdile njegove teorije. a najvise bi volio da vidim repliku na repliku zbog fikrinog napada na seferov privatni zivot odnosno na njegovo navodno kurvanje i maltretiranje rahmetli supruge.
Post Reply