Senad Lulić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#1751 Re: Senad Lulić
Iznenadilo me ovo... Nije trebao još... Pogotovo zato što alternativa na krilima nemamo puno, a on je još na vrhunskom nivou...
Iako nisam najzadovoljniji njegovim partijama u reprezentaciji, mislim da će se njegov izostanak značajno osjetiti...
Jebiga, definitivno ide smjena generacija...
Iako nisam najzadovoljniji njegovim partijama u reprezentaciji, mislim da će se njegov izostanak značajno osjetiti...
Jebiga, definitivno ide smjena generacija...
- manijak1
#1752 Re: Senad Lulić
Ne mogu tražiti , ali nije puno od toga proteklo vremena kad su ga počeli pljuvati .
Bio i ostao pošten prema reprezentaciji i svom poslu.
Bio i ostao pošten prema reprezentaciji i svom poslu.
-
Melbourne_Australia
#1753 Re: Senad Lulić
Mnogo bolji u klubu nego u repki.....Previse smo ocekivali od njega u repki, fol dolazi iz Lazija i mi kontali da bude igracina...On je igrac osrednjeg znanja ne volim igrace poput njega...Ali se dobro uklopi u tim i velika je radilica, zahvalan igrac za klub...A u repki nije taj igrac nikad bio..Nesto poput brace iz Bayerna...Uglavnom nisam ga gotivio , cak mislim da odavno nije neko napravio bolju i vecu karijeru a da manje zna fudbala..Uglavnom sretno mu ..
- luckylaka
#1754 Re: Senad Lulić
Melbourne_Australia wrote:Mnogo bolji u klubu nego u repki.....Previse smo ocekivali od njega u repki, fol dolazi iz Lazija i mi kontali da bude igracina...On je igrac osrednjeg znanja ne volim igrace poput njega...Ali se dobro uklopi u tim i velika je radilica, zahvalan igrac za klub...A u repki nije taj igrac nikad bio..Nesto poput brace iz Bayerna...Uglavnom nisam ga gotivio , cak mislim da odavno nije neko napravio bolju i vecu karijeru a da manje zna fudbala..Uglavnom sretno mu ..
HVALA LULA
- Laertes
#1755 Re: Senad Lulić
Kao što si rekao, radilica. A stručnjaci na našoj klupi su ga vazda il' na beka il' na krilo stavljali. I forumaš onda očekuje da Lulić prođe 1 na 1, centrira, asistira, zabije...Melbourne_Australia wrote:Mnogo bolji u klubu nego u repki.....Previse smo ocekivali od njega u repki, fol dolazi iz Lazija i mi kontali da bude igracina...On je igrac osrednjeg znanja ne volim igrace poput njega...Ali se dobro uklopi u tim i velika je radilica, zahvalan igrac za klub...A u repki nije taj igrac nikad bio..Nesto poput brace iz Bayerna...Uglavnom nisam ga gotivio , cak mislim da odavno nije neko napravio bolju i vecu karijeru a da manje zna fudbala..Uglavnom sretno mu ..
Sve budala u Laziju, jah...
- SmokingMan
#1756 Re: Senad Lulić
U globalu,ljudi nisu zadovolji enidnovim zalaganjem u reprezentaciji,a što bi očekivao da budu zadovoljni i sa senadovim,koji je tu bio više fantomski bek,shodno formaciji i načinu igre reprezentacije,u koju se u nekim slučajevima Senad nije ni uklapao.Ljudi fudbal gledaju kroz prizmu mahale,kladionice,ne dalje od toga.
Hvala Lula za sve.
Hvala Lula za sve.
- ljevoruki
#1757 Re: Senad Lulić
Melbourne_Australia wrote:Mnogo bolji u klubu nego u repki.....Previse smo ocekivali od njega u repki, fol dolazi iz Lazija i mi kontali da bude igracina...On je igrac osrednjeg znanja ne volim igrace poput njega...Ali se dobro uklopi u tim i velika je radilica, zahvalan igrac za klub...A u repki nije taj igrac nikad bio..Nesto poput brace iz Bayerna...Uglavnom nisam ga gotivio , cak mislim da odavno nije neko napravio bolju i vecu karijeru a da manje zna fudbala..Uglavnom sretno mu ..
Sretno Lulicu i uokviri svaki ugovor koji si potpisao kao profesionalni fudbaler.
-
SSemir
#1758 Re: Senad Lulić
Iznenadjenje jest...ali ko mi kaze da ovo nema veze sa smijurijom koju savez pravi sa izborom selektora je ili slijep ili glup.
Ode prevara od igraca, samo jos da lijenog pjanica i manekena edina otjeramo, reprezentacija ce da progleda...
Ode prevara od igraca, samo jos da lijenog pjanica i manekena edina otjeramo, reprezentacija ce da progleda...
-
megaman4
#1759 Re: Senad Lulić
Tek cirkus pocinje. Ko god smatra da nije bio dobar za repku, sad ce tek vidjeti kako cemo jos vise tonuti prema dole.SSemir wrote:Iznenadjenje jest...ali ko mi kaze da ovo nema veze sa smijurijom koju savez pravi sa izborom selektora je ili slijep ili glup.
Savez ce otjerati svojom politikom svakog kvalitetnog igraca, i za par godina cemo biti u rangu Estonije ako vec i nismo.
Luliceva odluka sigurno nije donesena iznenada, nego se covjeku nakupilo svega zbog saveza i same atmosfere oko izbora selektora, i covjek ne zeli da ima previse posla sa ovakvim ljudima.
Mi boljeg nismo imali. Lulicu sretno ti bilo.
-
Crvena Tifoza
#1760 Re: Senad Lulić
Prerano Lula, prerano brate.
Razmisli još jednom.
Nadam se da će stati na ovom i da neće biti daljnjeg rasipanja igrača.
Razmisli još jednom.
Nadam se da će stati na ovom i da neće biti daljnjeg rasipanja igrača.
- karanana
#1761 Re: Senad Lulić
moj omiljeni igrac.
sretno lula!
sretno lula!
- ljevoruki
#1762 Re: Senad Lulić
Za sta je prerano?
Covjeku je 34. godina, ni u Laciju ne igra vise od 60 minuta po utakmici.
Za reprezentaciju je odigrao par dobrih utakmica, ostalo je bilo ili lose ili cisti prosjek.
Ako je igrao na pogresnoj poziciji ili drugacijoj formaciji nije opravdanje da ne zna dati tacan pas na 5 metara ili igrati po lijevoj strani i biti invalid u lijevu nogu.
Za reprezentaciju je odigrao par dobrih utakmica, ostalo je bilo ili lose ili cisti prosjek.
Ako je igrao na pogresnoj poziciji ili drugacijoj formaciji nije opravdanje da ne zna dati tacan pas na 5 metara ili igrati po lijevoj strani i biti invalid u lijevu nogu.
-
Crvena Tifoza
#1763 Re: Senad Lulić
Izgleda matematika nije jača strana.
Senadu Luliću je 31 godina. Dakle, rođen je 18 januara, 1986 godine.

Senadu Luliću je 31 godina. Dakle, rođen je 18 januara, 1986 godine.
- BarbaDue
#1764 Re: Senad Lulić
Hajde Lula vidimo se
Hvala ti, dobar si bio
Ko zna, možda nekad budeš selektor
Hvala ti, dobar si bio
Ko zna, možda nekad budeš selektor
-
Bazinga1234
#1765 Re: Senad Lulić
ljevoruki wrote:Za sta je prerano?
-
megaman4
#1766 Re: Senad Lulić
Nije tacno.ljevoruki wrote:Za sta je prerano?
Lulic ima 31 godinu i mogao je jos jedan ciklus odraditi.
- Mali_Vuk
#1767 Re: Senad Lulić
Na kraju svega meni jedan od dražih naših igrača. Neka mu je sretno u daljem radu i životu.
-
Bazinga1234
-
SSemir
#1769 Re: Senad Lulić
Dokaz otkad mu se nakupljalo sa svim seljaklukom u savezu..ovo sa selektorom prelilo casu, i vozdra djaci.Bazinga1234 wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/selektor ... lju/140017
https://sportsport.ba/fudbal/lulic-igro ... jni/205875
https://sportsport.ba/fudbal/lulic-u-sa ... kva/209105#![]()
Ne zaslužujemo te, Lula.
- Muhamed Đakmić
#1770 Re: Senad Lulić
Senadu Luliću je 32 godine za manje od mjesec, a prije početka idućih kvalifikacija će imati 33 godine.
Naravno da, ako želi sa svojim stilom fudbala duže izdržati na velikoj sceni što Lazio jeste, negdje mora platiti cijenu. Ta cijena je ovaj oproštaj.
Nije mi jasno zašto se odmah stvaraju teorije zavjere da je kriv savez, navijači, ovo ili ono. Čovjeku je jednostavno bilo dovoljno i to je to. Pa da se opraštaju zbog sličnih gluposti i sitnica fudbaleri, Džeko bi se oprostio još nakon prvog baraža. Od njeg su najveća očekivanja, i naravno, na njegov račun idu najveće kritike.
Naravno da, ako želi sa svojim stilom fudbala duže izdržati na velikoj sceni što Lazio jeste, negdje mora platiti cijenu. Ta cijena je ovaj oproštaj.
Nije mi jasno zašto se odmah stvaraju teorije zavjere da je kriv savez, navijači, ovo ili ono. Čovjeku je jednostavno bilo dovoljno i to je to. Pa da se opraštaju zbog sličnih gluposti i sitnica fudbaleri, Džeko bi se oprostio još nakon prvog baraža. Od njeg su najveća očekivanja, i naravno, na njegov račun idu najveće kritike.
-
megaman4
#1771 Re: Senad Lulić
Bit ce ovih odlazaka jos. Tek je pocelo. Nije niko lud da ga debili kao sto su Begic, Bakovic i co prave budalama.SSemir wrote:Dokaz otkad mu se nakupljalo sa svim seljaklukom u savezu..ovo sa selektorom prelilo casu, i vozdra djaci.Bazinga1234 wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/selektor ... lju/140017
Ne zaslužujemo te, Lula.
Ciro je javno rekao da u repki vlada totalna anarhija.
To je Lulic vidio. Momak nije uopste glup.
- Muhamed Đakmić
#1772 Re: Senad Lulić
A kako su to konkretno Senada Lulića pobrojani pravili budalom?megaman4 wrote:Bit ce ovih odlazaka jos. Tek je pocelo. Nije niko lud da ga debili kao sto su Begic, Bakovic i co prave budalama.SSemir wrote:Dokaz otkad mu se nakupljalo sa svim seljaklukom u savezu..ovo sa selektorom prelilo casu, i vozdra djaci.Bazinga1234 wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/selektor ... lju/140017
Ne zaslužujemo te, Lula.
Ciro je javno rekao da u repki vlada totalna anarhija.
To je Lulic vidio. Momak nije uopste glup.
- insaneinthebrain
#1773 Re: Senad Lulić
Hvala Lula za sve lijepe trenutke i golove u repki, jedan od nasih najboljih lijevih bekova.

- ljevoruki
#1774 Re: Senad Lulić
OK, za mjesec dana 32 pune.megaman4 wrote: Nije tacno.
Lulic ima 31 godinu i mogao je jos jedan ciklus odraditi.
-
RtrnOfSalisbury
#1775 Re: Senad Lulić
... kako bih igra u zadnje vrijeme, nece su tu nista osjetit, jedino ako more jos gore
za novog selektora otvorena jos jedna baustela,
a morebit i potencionalno mjesto za izlaganje robe ...
a morebit i potencionalno mjesto za izlaganje robe ...