Seksajte se svuda po stanu!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

*mima*

#51 Re: Seksajte se svuda po stanu!

Post by *mima* »

Eleonora wrote:Ako imate kucu, a ne stan, i ako je kuca na sprat, i ako unutra ima stepenice....ee stepenice... :D

:-D Jel to ti pises o svojoj il o mojoj kuci?
burek_in_space

#52 Re: Seksajte se svuda po stanu!

Post by burek_in_space »

Eleonora wrote:Ako imate kucu, a ne stan, i ako je kuca na sprat, i ako unutra ima stepenice....ee stepenice... :D
Samo treba povesti rachuna ako na stepenicama nema ograde,da mozhe doci do bolnih padova :roll: :mrgreen:
Eleonora

#53 Re: Seksajte se svuda po stanu!

Post by Eleonora »

mima wrote:

Znaci i ti imas stepenice :-D
:oops:
Eleonora

#54 Re: Seksajte se svuda po stanu!

Post by Eleonora »

burek_in_space wrote:
Samo treba povesti rachuna ako na stepenicama nema ograde,da mozhe doci do bolnih padova :roll: :mrgreen:
A bogami i do struganja pojedinih dijelova tijela o grube prostirke ili ti ponjave...

Savjet : koristite jastucice ili prebacite mekse prostirke da bude sve fino i ugodno :-D
*mima*

#55 Re: Seksajte se svuda po stanu!

Post by *mima* »

Eleonora wrote:
mima wrote:

Znaci i ti imas stepenice :-D
:oops:

Aha :-)
Lesli Eldridž

#56 Re: Seksajte se svuda po stanu!

Post by Lesli Eldridž »

Eleonora wrote:
burek_in_space wrote:
A bogami i do struganja pojedinih dijelova tijela o grube prostirke ili ti ponjave...

Savjet : koristite jastucice ili prebacite mekse prostirke da bude sve fino i ugodno :-D
Bogami potvrđujem da se treba zaštititi od grebanja koljena. :D Kuriozitet je da sam ja ogrebotine dobio i na malo tvrđem ležaju. Tuširam se, a koljena peku... :lol: Šta bi tek bilo da je na ćilimu bilo ono... :D
Eleonora

#57 Re: Seksajte se svuda po stanu!

Post by Eleonora »

[/quote]Bogami potvrđujem da se treba zaštititi od grebanja koljena. :D Kuriozitet je da sam ja ogrebotine dobio i na malo tvrđem ležaju. Tuširam se, a koljena peku... :lol: Šta bi tek bilo da je na ćilimu bilo ono... :D[/quote]
Uuuuuuuu odero bi............se vas :)
Post Reply