Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moderatore ...de se vrati na temu i mani politiku ....i .... mijesanje ...jer ce te u protivnom raja prijaviti administratoru....( valjda je on visi po cinu )
hananah wrote: Moze biti, meni je Seki pricao ovako pa sad nemam pojma, ja bila mlada i zaljubljena pa nisam puno ni citala, vec mislila na - sta te briga sta
hananah wrote:pa potsjeti me ba price sad se ziva pojedoh
ja znam da je nesto bilo oko tusiranja, pa mi neko rekao da mi treba tuskarac, mislim seki ali nisam vise 100% sigurna
ko ti je seki?
ma nas dvoje nesto pricali ,muskarac, tus,sex pod tusem,i onda sam slucajno napravio gresku u kucanju,umjesto muskarac napisao sam tuskarac.i tad mi pade na pamet rijec karanje,pa rekoh muskarac koji kara pod tusem se kaze tuskarac.
MA BRAVO,MAJSTOREEEE
znaci pronasla sam nadimak......
Harrys wrote:
ko ti je seki?
ma nas dvoje nesto pricali ,muskarac, tus,sex pod tusem,i onda sam slucajno napravio gresku u kucanju,umjesto muskarac napisao sam tuskarac.i tad mi pade na pamet rijec karanje,pa rekoh muskarac koji kara pod tusem se kaze tuskarac.
MA BRAVO,MAJSTOREEEE
znaci pronasla sam nadimak......