Seks sa robotima do 2050. godine?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bosancica ?
e ba ja sam tek postala punoljetna i podnijecu taj kolutic kakav god je samo kazi sta je
-
Shoshana
Ja se uvijek sjetim Asimova i serija o Fondaciji i robotima... Obzirom da su pisci naucne fantastike (iako je Asimov malo vise od obicnog pisca naucne fantastike) cesto bili pioniri moderne nauke i tehnologije - zasto da ne...sulesavic wrote:Hajde, ne mora biti seks - da li biste te mašine mogli smatrati prijateljima?
A sto se tice seksa sa robotima....hmmmm, tu je negdje i vibrator
- chuchumbamayumbe
Samo sto je vibrator glup k'o qrac (sto i jeste), a ovi roboti bi bili kudikamo pametniji!Shoshana wrote:Ja se uvijek sjetim Asimova i serija o Fondaciji i robotima... Obzirom da su pisci naucne fantastike (iako je Asimov malo vise od obicnog pisca naucne fantastike) cesto bili pioniri moderne nauke i tehnologije - zasto da ne...sulesavic wrote:Hajde, ne mora biti seks - da li biste te mašine mogli smatrati prijateljima?
- chuchumbamayumbe
Pitaj drugarice...Bosancica ? wrote:e ba ja sam tek postala punoljetna i podnijecu taj kolutic kakav god je samo kazi sta je
-
Shoshana
Naravnochuchumbamayumbe wrote:Samo sto je vibrator glup k'o qrac (sto i jeste), a ovi roboti bi bili kudikamo pametniji!Shoshana wrote:Ja se uvijek sjetim Asimova i serija o Fondaciji i robotima... Obzirom da su pisci naucne fantastike (iako je Asimov malo vise od obicnog pisca naucne fantastike) cesto bili pioniri moderne nauke i tehnologije - zasto da ne...sulesavic wrote:Hajde, ne mora biti seks - da li biste te mašine mogli smatrati prijateljima?
-
schnjufko
Joj Shoshana ostadoh zadivljen tvojim zakljuckom glede kvaliteta sexa i inteligencije. Imam potpuo isti stav po tom pitanju. Od nedavno sam poceo da nosam i digitron kad idem upoznat zenu za parenje a razmisljam takodje i o nosenju notebook racunara.
Steta sto si u Montrealu, mogli bi prosiiti istrazivanja i zajedno uticati na razvoj sexualnih pomagala i interface a kao i buducih robota.
Eh da Asimov je faca
Steta sto si u Montrealu, mogli bi prosiiti istrazivanja i zajedno uticati na razvoj sexualnih pomagala i interface a kao i buducih robota.
Eh da Asimov je faca
- Bosanac sa dna kace
blago zenama one imaju vibratore
ne ureklo se, dok je zdrav i prav ne teba nikakav robot...
nego nek smisle kakv leteci motoric ba da lakse idem u skolu, vako mi daleko
ne ureklo se, dok je zdrav i prav ne teba nikakav robot...
nego nek smisle kakv leteci motoric ba da lakse idem u skolu, vako mi daleko
- lady midnight
eureka! - sex sa robotima....
kao da se u hrpi brachnih kreveta odavno ne odigrava ona dugometrazhna predstva "back to the future (2050)"
:D:D
kao da se u hrpi brachnih kreveta odavno ne odigrava ona dugometrazhna predstva "back to the future (2050)"
- Lace
raspitaj se u dezurnom sertvisu...tamo nekad iza 2050-esulesavic wrote:Pročitah negdje ovih dana da se spominje Nurko Habibović. Ko je sad ovaj (ili ova)?chuchumbamayumbe wrote:Nurko Causevic
Eh, sad mi pade na pamet - da li će ti roboti (i robotice) imati problema koji dođu s godinama i koliko često će ih boljeti glava?
- Amazonka27
kakva je razlika izmedzu frajera danshnjice koji tuca "bez emocija" i robota buducnosti...koji ce odraditi posao...i sjediti u ormaru do sljedece upotrebe?
- Dirty Harry
btw, znate li otkud ime WD40?chuchumbamayumbe wrote:Ja bi mu dao Nobelovu ko izmisli WD40!sulesavic wrote:Kako god okreneš - WD40 je nabolji izbor!chuchumbamayumbe wrote: Jesi li mislio na mikrovalnu, usisivac ili na robota?![]()
![]()
zato što su ga napravili iz 40og pokušaja
- Bosanac sa dna kace
staj rec tehnologija
- Bosanac sa dna kace
a hocel bit razlilke izmedju originala i kopije?