Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hajde zenke da vas cujem koji vas vise pali a?
A naravno tema je i za muske, posebno za one 40+ jer znaju kako im je bilo i s 20+ pa nek nam kazu kad su za njima vise zenske trcale, tad ili sad? Ali iskreno i kad je bilo vise zenskog razocarenja u krevetu, tad ili sad a? Ali iskreno molt cu lijepo!
Tad im nije padala vijagra na pamet a sad im pada jer i on pada
nightvision wrote:Ja sam uvijek bio zagovornik teorije da je prirodnije stariji muskarac i mladja cura, tako da... A sto se tice masinerije, jednako fercera sada kao i prije dvadeset godina. A nije to sve crno i bijelo. Recimo, ja sam se oduvijek bavio sportom i zapravo kao muskarac izgledam bolje danas nego sa dvadeset godina. I kada vidim danasnje momke koji su odrasli uz plejstejsn, racunar i fejsbuk mogu reci da se takvi ni sa dvadeset ni sa cetrdeset ne mogu mjeriti sa vecinom moje generacije.
A sjecam se jedne jaranice, bilo joj je nekih 38 kad je posla hodati s cikicom od skoro 60, i dosla razrogacenih ociju, kaze ona, ja sam mislila da se u tim godinama to ne radi tako cesto.
Za mene mlađe definitivno slađe, uvijek bilo, ali stariji su bolji u krevetu. Probala i jedne i druge, u rasponu od 24 do 47. Teško mi objasniti zašto... A inače, ovima od 47 skače isto kao i ovima od 24. Možda ovi stariji ljepše miluju, strpljivije, nježnije, ne znam... I u mom slučaju, stariji daleko bolje ližu. A ostalo je sve tu negdje.