Predsjedništvo.

Heller wrote:
Predsjedništvo.
Komšo je Kenny, šuti dok ne odvali nešto. Pride i narandžasta jakna. Šefko je Butters, pa jer je glup ko kurac.Bloo wrote:Heller wrote:
Predsjedništvo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dodo je Cartman!
Pa i sada je isto... šta god mu Bakir kaže, on zapamti od riječi do riječizmaj56 wrote:Sefik, za vrijeme studiranja bio jedan od najboljih studenata na pravu, ako ne i najbolji. Znam ga licno sa fakulteta. Taj kad bi nesto procitao i naucio , znao je sve od rijeci do rijeci.
Da je nastavio raditi u toj bransi takodjer bi daleko dogurao.
Zavidnici ga samo kritikuju.
Očito nije previše čitao o održavanju zuba.zmaj56 wrote:Sefik, za vrijeme studiranja bio jedan od najboljih studenata na pravu, ako ne i najbolji. Znam ga licno sa fakulteta. Taj kad bi nesto procitao i naucio , znao je sve od rijeci do rijeci.
Zaista impresivna vještina, ubila se za jednog političara.zmaj56 wrote:Sefik, za vrijeme studiranja bio jedan od najboljih studenata na pravu, ako ne i najbolji. Znam ga licno sa fakulteta. Taj kad bi nesto procitao i naucio , znao je sve od rijeci do rijeci.
Heller wrote: Očito nije previše čitao o održavanju zuba.
Čuj zubi sitnicezmaj56 wrote:Heller wrote: Očito nije previše čitao o održavanju zuba.
Ne znam zasto ih nije popravio. Nije sigurno do toga da nema para. Obicno veliki ljudi ne mislim naravno na rast, ne pridaju vaznosti nekim "sitnicama".
Kod njega su fakat još sitnice i ostale.zmaj56 wrote:Heller wrote: Očito nije previše čitao o održavanju zuba.
Ne znam zasto ih nije popravio. Nije sigurno do toga da nema para. Obicno veliki ljudi ne mislim naravno na rast, ne pridaju vaznosti nekim "sitnicama".
Meni se čini da je strah u pitanju.zmaj56 wrote:Heller wrote: Očito nije previše čitao o održavanju zuba.
Heller wrote:Komšo je Kenny, šuti dok ne odvali nešto. Pride i narandžasta jakna. Šefko je Butters, pa jer je glup ko kurac.Bloo wrote:Heller wrote:
Predsjedništvo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dodo je Cartman!
Da ali neki ne bi,glasali su za Komšića mnogi SDP ovci zbog mržnje prema Hrvatima,mnogi koji su glaslai za ŠPepića se sad kajuultima_palabra wrote:Ko je htio glasati za Denisa, glasao je. Ja sam zaokužio Hadžikadića, da njega nije bilo ne bih dao glas Denisu, nego bih prekrižio listić.putokaz1 wrote:Prvo da se zahvalim
-Željko Komšiću
-Mirsadu Hadžikadiću
-Senadu Šepiću
-Falataru
-Radončiću
-Jerlagiću
-Lijanoviću
-CIKu
-Mrtvima
ŠTO SU POMOGLI DA DENIS DOBIJE KOJI GLAS MANJE
A ima li zeru (samo)kritike SDPu ili su i dalje vazda svi drugi krivi?ultima_palabra wrote:Ko je htio glasati za Denisa, glasao je. Ja sam zaokužio Hadžikadića, da njega nije bilo ne bih dao glas Denisu, nego bih prekrižio listić.putokaz1 wrote:Prvo da se zahvalim
-Željko Komšiću
-Mirsadu Hadžikadiću
-Senadu Šepiću
-Falataru
-Radončiću
-Jerlagiću
-Lijanoviću
-CIKu
-Mrtvima
ŠTO SU POMOGLI DA DENIS DOBIJE KOJI GLAS MANJE
-Mnogi kandidat SDP su bili na skupovima,ali glasali s Komšićaputokaz1 wrote:A ima li zeru (samo)kritike SDPu ili su i dalje vazda svi drugi krivi?
Hijerarhija koje se svak pridržava u pravu i politici, zar ne.ultima_palabra wrote:Pa i sada je isto... šta god mu Bakir kaže, on zapamti od riječi do riječizmaj56 wrote:Sefik, za vrijeme studiranja bio jedan od najboljih studenata na pravu, ako ne i najbolji. Znam ga licno sa fakulteta. Taj kad bi nesto procitao i naucio , znao je sve od rijeci do rijeci.
Jel istina da je bez zuba ostao kad je Seki Izetbegović donio mlak burek?zmaj56 wrote:Hijerarhija koje se svak pridržava u pravu i politici, zar ne.ultima_palabra wrote:Pa i sada je isto... šta god mu Bakir kaže, on zapamti od riječi do riječizmaj56 wrote:Sefik, za vrijeme studiranja bio jedan od najboljih studenata na pravu, ako ne i najbolji. Znam ga licno sa fakulteta. Taj kad bi nesto procitao i naucio , znao je sve od rijeci do rijeci.
To nisu sitnice, već stvar lične higijene i zdravlja.zmaj56 wrote:Heller wrote: Očito nije previše čitao o održavanju zuba.