JThomas wrote:i šta kaže, bolje da ti ne znaju kolege ko si da ne bi doživljavale neugodnosti...
ovo ide sve dalje i dalje...
ma pusti, kao sto sam rekao veliki lazov i bezobraznik koji nema trunke postovanja prema sugovorniku a ni kultire
mislim, je li puno traziti da te neko postuje iako imate razlicite stavove?
vjesalica se poziva na moje izjave sa teme "problemi pasa lutalica" gdje sam ja rekao da covjek zna biti gori stetocina od ijednog psa, kao i "da nije uredu izjednacavati psa i stakora, jer su zivotinje, posto je i covjek zivotinja (animalia) pa bi se po toj logici i covjek izjednacio sa psom"
I ona sad tu izvlaci lazi da sam ja stavio psa ispred zdravlja ljudi.
Nazalost, zao mi je sto je nase drustvo puno ovakvih politrona zbog kojih nam i jeste situacija takva kakva jeste. Ja vjerujem da vjesalica vjeruje u ovo sto govori, jer je kod nje ona stara "laz izgovorena dovoljno puta postaje istina".
Sto se tice zdravstva generalno, nas KCUS ima idalje izvrsnih ljekara samo treba malo spustiti lopticu. Nisu svi koji su otisli zlatni niti im je maslo za ramazana. Meni je zao kada procitam kako se generalizira oko ljekara, kao da su svi korumpirana bagra, a licno sam se uvjerio da ih je vecina ko hljeb dobra, ali u manjku reflektora ovi glamurozni se isticu pa samim tim i doprinose slici ljekara.