Novi_Nick wrote:Sta mislite o ovom scenariju![]()
Korak 1:
Srbi ubacuju svoje politicke kadrove u SDA a zatim idu i proglasavaju u ime Bosanaca i Hercegovaca i u maskopiji sa tkz Bosnjackim politicarima (izdajnicima) u BiH tri federalne republike.
Korak 2:
Povlace tuzbu u Hagu za agresiju i genocid te unistavaju pozitivno rjesenje tuzbe u korist BiH.
Tim potezom bi Srbi realizovali sve sssvoje ciljeve koje su sebi i nametnuli da sprovedu od 92' do danas o trodjelnoj podijeli BH teritorije![]()
?
SDS u panici ... trazi pomoc SDA i HDZ
-
gavrilo
- danas
sta se ti smijes gavrilo?gavrilo wrote:Novi_Nick wrote:Sta mislite o ovom scenariju![]()
Korak 1:
Srbi ubacuju svoje politicke kadrove u SDA a zatim idu i proglasavaju u ime Bosanaca i Hercegovaca i u maskopiji sa tkz Bosnjackim politicarima (izdajnicima) u BiH tri federalne republike.
Korak 2:
Povlace tuzbu u Hagu za agresiju i genocid te unistavaju pozitivno rjesenje tuzbe u korist BiH.
Tim potezom bi Srbi realizovali sve sssvoje ciljeve koje su sebi i nametnuli da sprovedu od 92' do danas o trodjelnoj podijeli BH teritorije![]()
?
pa ovo se vec desava...
- danas
a sve ostalo sto je Novi_Nick naveo?gavrilo wrote:pa ne moze se tako lako proglasiti treci entitet... jbt pa da to jedna stranka moze uciniti, rs vec davno nebi postojala primjera radidanas wrote:sta se ti smijes gavrilo?
pa ovo se vec desava...
- danas
pa ja mislim da nisam jedina osoba koja smatra da je bosnjacka politicka elita puna KOS-ovih spijuna...gavrilo wrote:pa da srpska politicka "elita" u bih infiltrira sda i sprovede sto je novi_nick naveo...danas wrote:da je sta moguce?
-
gavrilo
de ba ... vidis da se ovi sami sjebasedanas wrote:pa ja mislim da nisam jedina osoba koja smatra da je bosnjacka politicka elita puna KOS-ovih spijuna...
[img]http://www.nezavisne.com/slike/NEZAVISNE-logo2.gif[/img] wrote:
Predsjednik RS na sjednici Predsjedništva SDS-a teško optužio ministra policije
Matijašević prisluškuje Čavića
BANJA LUKA - Predsjednik Srpske demokratske stranke Dragan Čavić optužio je u ponedjeljak na sjednici Predsjedništva SDS-a premijera RS Peru Bukejlovića da ga ministar Darko Matijaševiće neovlašteno prisluškuje, rekao je "Nezavisnim" jedan od članova Predsjedništva SDS-a.
"Bukejlović je Čaviću odgovorio da je zaustavio Matijaševića kada je za to saznao, čime je indirektno priznao da su Čavićeve optužbe tačne", dodao je isti izvor.
Prema Zakonu o krivičnom postupku RS, prisluškivanje kao posebnu istražnu mjeru može da predloži jedino tužilac prema osumnjičenom kada ima saznanja da je on počinio teža krivična djela. Prisluškivanje na prijedlog tužioca odobrava sudija.
Prema saznanjima "Nezavisnih", prisluškivanje Čavića nije zatražio tužilac, čime je potvrđeno da je ova mjera MUP-a prema predsjedniku RS bila nelegalna.
Iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS "Nezavisnim" je rečeno da policija "ne raspolaže ovim podacima" i da nisu u mogućnosti da odgovore na pitanja koja smo im postavili.
Izvor "Nezavisnih" iz SDS-a je kazao da je atmosfera na sjednici Predsjedništva bila veoma mučna.
"Čavić se požalio članovima Predsjedništva stranke da je na njemu velika odgovornost, ali da ga niko ne sluša, čak ni premijer, ni ministri koje je postavio", kazao je on.
Dodao je da je Predsjedništvo zaključilo da odluku o tome da li će SDS izaći iz vlasti na nivou BiH i iskazati nepovjerenje Savjetu ministara treba da donese Glavni odbor stranke.
"Sjednica Glavnog odbora, međutim, nije zakazana, jer je predsjednik stranke kazao da će o njenom sazivanju donijeti odluku u naredna tri dana", rekao je taj izvor.
V. POPOVIĆ
- dizZaster
jel se to fantazijadanas wrote:sta se ti smijes gavrilo?gavrilo wrote:Novi_Nick wrote:Sta mislite o ovom scenariju![]()
Korak 1:
Korak 2:
?
pa ovo se vec desava...
- bpsang
#36 Re: SDS u panici ... trazi pomoc SDA i HDZ
Ovo je dobro. Do sada su bili liberali a od sada ce se radikalizovatijazzer wrote:.RFE wrote:
Predsjednik SDS-a Dragan Čavić najavio je radikalizaciju u djelovanju Stranke.
Koja stoka, boze dragi.[/quote]
bez MENE MOLIM VAS
JA NISAM TA VRSTA STOKE
- danas
ma nisu dehidrirali...Fair Life wrote:
Nego... ne vidim ovdje komentare nasih forumskih 'nacionalistickih pionira'. Da nisu dehidrirali?
njima ovo nista nije cudno, vec je za ocekivati -- pa oni ionako jos od '90-e zaokruzuju SDS na glasackim listicima...
- Novi_Nick
danas wrote:sta se ti smijes gavrilo?gavrilo wrote:Novi_Nick wrote:Sta mislite o ovom scenariju![]()
Korak 1:
Korak 2:
?
pa ovo se vec desava...
Danas, slazem se s' tobom
-
mrph blablabla
Sto su se uspanicili? PA NIJE IM PADDY NISTA URADIO, samo im je rekao da malkice razmisle i dokinuo im lovu, a oni kao pravi heroji, mogu i bez love...ne znam sta se bune, "dobro" su prosli.
Tihic je nesto mrmljao sebi u njedra veceras...cini mi se da sam ga razmjela da je rekao da se oni nece mijesati u odnose izmedju paddya i SDS!
Tihic je nesto mrmljao sebi u njedra veceras...cini mi se da sam ga razmjela da je rekao da se oni nece mijesati u odnose izmedju paddya i SDS!
- Vodenjak
Pa zato je SDA i postala "multinacionalna" stranka na zadnjem kongresu da mogu svo zlo sto pocine prebaciti na uljeze iz drugih naroda!Novi_Nick wrote:Sta mislite o ovom scenariju![]()
Korak 1:
Korak 2:
?
-
Chameleon05
Ipak stare dobre teme nikada ne izumiru. Izumiranje se sprječava kloniranjem koje sprovode članovi foruma. Svaki put je to drugi tim iako svi zajedno rade na očuvanju originala i klonova. Kako vam ne dosadi?
-
Chameleon05
Stalno se vrtite u krug. Baš kao i ovi na vlasti.Dezze wrote:Isto kao sto tebi nije mrsko da citas....
- Vodenjak
A kako TI to znas?Chameleon05 wrote:Ipak stare dobre teme nikada ne izumiru. Izumiranje se sprječava kloniranjem koje sprovode članovi foruma. Svaki put je to drugi tim iako svi zajedno rade na očuvanju originala i klonova. Kako vam ne dosadi?
Pa nisi ni nekoliko sati clan na ovom Forumu, a vec si sve procitao!?
Kameleonu, kamenelonu...
- manijak1
Ti k'o izletio iz orbite ? Pa sve nešto novo maskirašStalno se vrtite u krug. Baš kao i ovi na vlasti.
Npr. tvoja maksima je : Kakav narod takva i vlast ?
- Vodenjak
"Nacionalne stranke su kao dječije bolesti: brzo se jave, obično sa visokom temperaturom, ali brzo i prođu. Liječe se čajem i andolom. A mi, hvala bogu, imamo i čaja i andola"Fair Life wrote:Tri puta pogledati u nebo, pogladiti se po bradi i ponoviti... "Daj boze pravde", zatim... sjesti i plakati.
Mozda pomogne, 'nako... k'o andol.
E moj Durakovicu, i ja sam bio tako naivan...
A Fair i danas!