SDS u panici ... trazi pomoc SDA i HDZ

gavrilo

Post by gavrilo »

Novi_Nick wrote:Sta mislite o ovom scenariju :-?
Korak 1:
Srbi ubacuju svoje politicke kadrove u SDA a zatim idu i proglasavaju u ime Bosanaca i Hercegovaca i u maskopiji sa tkz Bosnjackim politicarima (izdajnicima) u BiH tri federalne republike.
Korak 2:
Povlace tuzbu u Hagu za agresiju i genocid te unistavaju pozitivno rjesenje tuzbe u korist BiH.

Tim potezom bi Srbi realizovali sve sssvoje ciljeve koje su sebi i nametnuli da sprovedu od 92' do danas o trodjelnoj podijeli BH teritorije :( :shock: ?
:lol:
danas

Post by danas »

gavrilo wrote:
Korak 1:
Srbi ubacuju svoje politicke kadrove u SDA a zatim idu i proglasavaju u ime Bosanaca i Hercegovaca i u maskopiji sa tkz Bosnjackim politicarima (izdajnicima) u BiH tri federalne republike.
Korak 2:
Povlace tuzbu u Hagu za agresiju i genocid te unistavaju pozitivno rjesenje tuzbe u korist BiH.

Tim potezom bi Srbi realizovali sve sssvoje ciljeve koje su sebi i nametnuli da sprovedu od 92' do danas o trodjelnoj podijeli BH teritorije :( :shock: ?
sta se ti smijes gavrilo?
pa ovo se vec desava... :roll:
gavrilo

Post by gavrilo »

danas wrote:sta se ti smijes gavrilo?
pa ne moze se tako lako proglasiti treci entitet... jbt pa da to jedna stranka moze uciniti, rs vec davno nebi postojala primjera radi
danas

Post by danas »

gavrilo wrote:
danas wrote:sta se ti smijes gavrilo?
pa ne moze se tako lako proglasiti treci entitet... jbt pa da to jedna stranka moze uciniti, rs vec davno nebi postojala primjera radi
a sve ostalo sto je Novi_Nick naveo?
gavrilo

Post by gavrilo »

danas wrote:a sve ostalo sto je Novi_Nick naveo?
cekaj ti stvarno vjerujes da je tako nesto moguce?
danas

Post by danas »

gavrilo wrote:
danas wrote:a sve ostalo sto je Novi_Nick naveo?
cekaj ti stvarno vjerujes da je tako nesto moguce?
da je sta moguce?
gavrilo

Post by gavrilo »

danas wrote:da je sta moguce?
pa da srpska politicka "elita" u bih infiltrira sda i sprovede sto je novi_nick naveo... :roll:
danas

Post by danas »

gavrilo wrote:
danas wrote:da je sta moguce?
pa da srpska politicka "elita" u bih infiltrira sda i sprovede sto je novi_nick naveo... :roll:
pa ja mislim da nisam jedina osoba koja smatra da je bosnjacka politicka elita puna KOS-ovih spijuna...
gavrilo

Post by gavrilo »

danas wrote:pa ja mislim da nisam jedina osoba koja smatra da je bosnjacka politicka elita puna KOS-ovih spijuna...
de ba ... vidis da se ovi sami sjebase :D
[img]http://www.nezavisne.com/slike/NEZAVISNE-logo2.gif[/img] wrote:
Predsjednik RS na sjednici Predsjedništva SDS-a teško optužio ministra policije

Matijašević prisluškuje Čavića

BANJA LUKA - Predsjednik Srpske demokratske stranke Dragan Čavić optužio je u ponedjeljak na sjednici Predsjedništva SDS-a premijera RS Peru Bukejlovića da ga ministar Darko Matijaševiće neovlašteno prisluškuje, rekao je "Nezavisnim" jedan od članova Predsjedništva SDS-a.

"Bukejlović je Čaviću odgovorio da je zaustavio Matijaševića kada je za to saznao, čime je indirektno priznao da su Čavićeve optužbe tačne", dodao je isti izvor.

Prema Zakonu o krivičnom postupku RS, prisluškivanje kao posebnu istražnu mjeru može da predloži jedino tužilac prema osumnjičenom kada ima saznanja da je on počinio teža krivična djela. Prisluškivanje na prijedlog tužioca odobrava sudija.

Prema saznanjima "Nezavisnih", prisluškivanje Čavića nije zatražio tužilac, čime je potvrđeno da je ova mjera MUP-a prema predsjedniku RS bila nelegalna.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS "Nezavisnim" je rečeno da policija "ne raspolaže ovim podacima" i da nisu u mogućnosti da odgovore na pitanja koja smo im postavili.

Izvor "Nezavisnih" iz SDS-a je kazao da je atmosfera na sjednici Predsjedništva bila veoma mučna.

"Čavić se požalio članovima Predsjedništva stranke da je na njemu velika odgovornost, ali da ga niko ne sluša, čak ni premijer, ni ministri koje je postavio", kazao je on.

Dodao je da je Predsjedništvo zaključilo da odluku o tome da li će SDS izaći iz vlasti na nivou BiH i iskazati nepovjerenje Savjetu ministara treba da donese Glavni odbor stranke.

"Sjednica Glavnog odbora, međutim, nije zakazana, jer je predsjednik stranke kazao da će o njenom sazivanju donijeti odluku u naredna tri dana", rekao je taj izvor.

V. POPOVIĆ
dizZaster

Post by dizZaster »

danas wrote:
gavrilo wrote:
Korak 1:
Korak 2:

jel se to fantazija :D :D :D dešava :lol: :lol:
bpsang

#36 Re: SDS u panici ... trazi pomoc SDA i HDZ

Post by bpsang »

jazzer wrote:
RFE wrote:
Predsjednik SDS-a Dragan Čavić najavio je radikalizaciju u djelovanju Stranke.
.
Ovo je dobro. Do sada su bili liberali a od sada ce se radikalizovati :lol:
Koja stoka, boze dragi.[/quote]

bez MENE MOLIM VAS
JA NISAM TA VRSTA STOKE :D :D :D
Fair Life

Post by Fair Life »

Prenj wrote:Koalicioni partneri se jos nisu izjasnili kada i kako ce pomoci SDSu.
I do sada su se podupirali... bez brige.

Nego... ne vidim ovdje komentare nasih forumskih 'nacionalistickih pionira'. Da nisu dehidrirali?
danas

Post by danas »

Fair Life wrote:
Nego... ne vidim ovdje komentare nasih forumskih 'nacionalistickih pionira'. Da nisu dehidrirali?
ma nisu dehidrirali... :-)
njima ovo nista nije cudno, vec je za ocekivati -- pa oni ionako jos od '90-e zaokruzuju SDS na glasackim listicima... :D :(
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

danas wrote:
gavrilo wrote:
Korak 1:
Korak 2:

:-?

:cry:

Danas, slazem se s' tobom :dance:
mrph blablabla

Post by mrph blablabla »

Sto su se uspanicili? PA NIJE IM PADDY NISTA URADIO, samo im je rekao da malkice razmisle i dokinuo im lovu, a oni kao pravi heroji, mogu i bez love...ne znam sta se bune, "dobro" su prosli. :o
Tihic je nesto mrmljao sebi u njedra veceras...cini mi se da sam ga razmjela da je rekao da se oni nece mijesati u odnose izmedju paddya i SDS! :oops:
Dezze

Post by Dezze »

Ma Tihic prije svega treba na kontrolu lobanje....nesto je natekla....
A ja ne znam sta i Paddy sere, sto SDS ne ukine vise....a mogao bi odmah trznuti HDZ i SDA. Kad je bal, nek je maskenbal :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Korak 1:
Korak 2:

Pa zato je SDA i postala "multinacionalna" stranka na zadnjem kongresu da mogu svo zlo sto pocine prebaciti na uljeze iz drugih naroda! :zzzz:

:D :D
Dezze

Post by Dezze »

Vuk dlaku mijenja, ali cud nikad......(ah sto volim ovaj jezik, tako je bogat) :D
Chameleon05

Post by Chameleon05 »

Ipak stare dobre teme nikada ne izumiru. Izumiranje se sprječava kloniranjem koje sprovode članovi foruma. Svaki put je to drugi tim iako svi zajedno rade na očuvanju originala i klonova. Kako vam ne dosadi?
Dezze

Post by Dezze »

Isto kao sto tebi nije mrsko da citas.... :P
Chameleon05

Post by Chameleon05 »

Dezze wrote:Isto kao sto tebi nije mrsko da citas.... :P
Stalno se vrtite u krug. Baš kao i ovi na vlasti.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Chameleon05 wrote:Ipak stare dobre teme nikada ne izumiru. Izumiranje se sprječava kloniranjem koje sprovode članovi foruma. Svaki put je to drugi tim iako svi zajedno rade na očuvanju originala i klonova. Kako vam ne dosadi?
A kako TI to znas?
Pa nisi ni nekoliko sati clan na ovom Forumu, a vec si sve procitao!? :D :D :D

Kameleonu, kamenelonu... :-) :-) :P
Fair Life

Post by Fair Life »

Tri puta pogledati u nebo, pogladiti se po bradi i ponoviti... "Daj boze pravde", zatim... sjesti i plakati.

Mozda pomogne, 'nako... k'o andol.
manijak1

Post by manijak1 »

Stalno se vrtite u krug. Baš kao i ovi na vlasti.
Ti k'o izletio iz orbite ? Pa sve nešto novo maskiraš :?
Npr. tvoja maksima je : Kakav narod takva i vlast ?
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Fair Life wrote:Tri puta pogledati u nebo, pogladiti se po bradi i ponoviti... "Daj boze pravde", zatim... sjesti i plakati.

Mozda pomogne, 'nako... k'o andol.
"Nacionalne stranke su kao dječije bolesti: brzo se jave, obično sa visokom temperaturom, ali brzo i prođu. Liječe se čajem i andolom. A mi, hvala bogu, imamo i čaja i andola"

E moj Durakovicu, i ja sam bio tako naivan... :(
A Fair i danas! :D :D :D

;-)
Post Reply