SDP vs SBiH. Ko je u stvari jaci na cijeloj teritoriji BiH ?

joker

Post by joker »

mala-i wrote:
mala-i wrote:
Dolina avalona wrote:U Federaciji BiH SDA je prva, slijedi SBiH pa SDP. Razlika u rezultatima izmedju prve dvije stranke nije velika, dok je SDP daleko ispod, u vecini kantona i opstina!

RS nemijenja mnogo situaciju, tako da se da zakljuciti da je SBiH daleko jaca od SDP-a!

Upravo zbog takvih slabih rezultata, Zlaja je bio prinudjen da svog kolegu iz RS-a zove "drug Mile" :roll: Koje ulizivanje, koje prodavanje, koji cinizam i slabost...! :-?
Mala-i, ti bas ko malo dijete. Ono cinican se vise odnosi na njegov odnos prema nama kojima prodaje muda pod bubrege. Ovdje ga Lagumdzija fol napada, ko on sad neki jak politicar koji kritikuje slabijeg (malog brata), a tamo slabicak samo sto ne klekne da mu popusi... Ali ne kontas ti nista od ovog, osim mozda ovog na kraju...

ne samo da vrlo lako mozes objasniti sta je neko pod drugim nickom zelio reci,nego cak mozes i procijeniti sta je ko u stanju shvatiti.interesantan fenomen.
a ovo drugo necu ni komentarisati,sam si sebi i o sebi sve rekao.
Hajde malo preuredi post, vidis da ti je neuredan...
Nemoj k'o peksin... :-)
paldumđija

Post by paldumđija »

Ajde lave opali šta za Hareta da ona prethodna dva ne plaču!
Apos

Post by Apos »

paldumđija wrote:Ajde lave opali šta za Hareta da ona prethodna dva ne plaču!
Ja tamo vidjeh trojicu Zlaja 2x i ona 2 atavizma po jednom. Ispravime ako griješim.
mala-i

Post by mala-i »

joker wrote:
mala-i wrote:
mala-i wrote: Mala-i, ti bas ko malo dijete. Ono cinican se vise odnosi na njegov odnos prema nama kojima prodaje muda pod bubrege. Ovdje ga Lagumdzija fol napada, ko on sad neki jak politicar koji kritikuje slabijeg (malog brata), a tamo slabicak samo sto ne klekne da mu popusi... Ali ne kontas ti nista od ovog, osim mozda ovog na kraju...

ne samo da vrlo lako mozes objasniti sta je neko pod drugim nickom zelio reci,nego cak mozes i procijeniti sta je ko u stanju shvatiti.interesantan fenomen.
a ovo drugo necu ni komentarisati,sam si sebi i o sebi sve rekao.
Hajde malo preuredi post, vidis da ti je neuredan...
Nemoj k'o peksin... :-)
za tebe sam ionako peksin...pa rekoh da ne odskocim slucajno od slike koju je dr joker o meni stvorio.
uzivaj u sopstvenoj mrznji...meni tu mjesta nema
Apos

Post by Apos »

mala-i wrote:
za tebe sam ionako peksin...pa rekoh da ne odskocim slucajno od slike koju je dr joker o meni stvorio.
Pusti njega mala, ja tebe volim. :dance:
Arslan_

Post by Arslan_ »

Pitanje za milion KM :-D

Koja je osoba na derneku SBIH, izvela "poznatu" kompoziciju>>>

Suze moje, suze moje
poteci te kao kise
reci te mu da ga volim
samo njega i nikog vise

Ref. 2x
Samo nebo zna, kol'ko ga volim ja
da me ljubav ta, ko vino opija
samo nebo zna, bez njega dan
meni je robija

Kraj njega mi suze vrijede
vise nego osmijeh drugim
svi se drugi sjenke vrijebe
samo za njim ceznem i ludim

Ref. 4x

nase pjevacice Zehre Bajraktarevic u cast Harisa Silajdzica???

A) Hanka Paldum
B) Safet Isovic
C) Hamzalija Ibric-Jata
D) Halid Beslic

:D :D :D :D :bih:
Apos

Post by Apos »

Azra Hadžiahmetović odgovor pod h)
joker

Post by joker »

mala-i wrote: za tebe sam ionako peksin...pa rekoh da ne odskocim slucajno od slike koju je dr joker o meni stvorio.
Ma ne mozes ti ni popraviti, ali ni pokvariti sliku koju sam stekao o tebi :-)

Ali to je samo slika o tebi, ali ne i osjecanja (mrznja ili nesto drugo)...

P.S. A sve je pocelo kada si se uhvatila cinizma... :-)
joker

Post by joker »

Apos wrote:Azra Hadžiahmetović odgovor pod h)
Mozda, hm... :-)
Apos

Post by Apos »

joker wrote:
Apos wrote:Azra Hadžiahmetović odgovor pod h)
Mozda, hm... :-)
Kolutaj ti očima koliko hočeš ali kad azra počne da reve i hare i beriz padaju u sevdah.
Kažu da predaje na ekonomiji i da je pravo jeben.
Ima li ekonomista tu. :roll:
Arslan_

Post by Arslan_ »

da ste glasali za SDP znali bi ste odgovor :D :D :D :D :D
Dzemidzic

Post by Dzemidzic »

Arslan_ wrote:
Pitanje za milion KM :-D

Koja je osoba na derneku SBIH, izvela "poznatu" kompoziciju>>>

Suze moje, suze moje
poteci te kao kise
reci te mu da ga volim
samo njega i nikog vise

Ref. 2x
Samo nebo zna, kol'ko ga volim ja
da me ljubav ta, ko vino opija
samo nebo zna, bez njega dan
meni je robija

Kraj njega mi suze vrijede
vise nego osmijeh drugim
svi se drugi sjenke vrijebe
samo za njim ceznem i ludim

Ref. 4x

nase pjevacice Zehre Bajraktarevic u cast Harisa Silajdzica???

A) Hanka Paldum
B) Safet Isovic
C) Hamzalija Ibric-Jata
D) Halid Beslic

:D :D :D :D :bih:
Pod C Jata. ;-)
Arslan_

Post by Arslan_ »

Ma bravo majstore 100% si u pravu

:D :D :D :D :D
njonjica

Post by njonjica »

induendo wrote:Da se i ja okušam. :D

Image

Gluperde lutaju daleko

Laž izmislja opake sne
slatka umorna laž
i dok nemoć pretvara u snagu bola
gluperde lutaju daleko

Što želis time da kažeš
prodani skote bez časti
na obzorju se vide stare parole
ali ne vidim boju

I dok tražim u tvojoj sjeni
izgubljene godine
i dok tražim u tvojoj riječi
ono što ne postoji

Na obzorju iskrsavaju stare parole
ali ne vidim boju

Želim sretan početak pregovora starim koalicionim partnerima. :-) :-)
Svaka cast.
zavrzlama

#40 Re: SDP vs SBiH. Ko je u stvari jaci na cijeloj teritoriji B

Post by zavrzlama »

hrasno38 wrote:
Dolina avalona wrote:
James007 wrote:Enjoy...
Ja sam misljenja da je SDP bolja opcija za sve narode u BiH
...Jesi li vidjela kako se tvoja "bolja opcija" jadno i bijedno ulizuje drugu(cetniku) Miletu!?
Eto ti dokaza da nije nista bolji niti drugaciji i da mu je jedini cilj da bude u vlasti, pa makar se pod ruku uhvatio i sa dokazanim cetnikom i radikalom Drugom Miletom!
A na osnovu cega ti tvrdis da je Dodik cetnik pa i radikal?????????? Ja ne znam sta ti ocekujes da Dodik mirno sjedi i ne kontrira nista politicarima iz federacije. Dodik se u ratu nije pokazao ni kao cetnik ni kao radikal. Sada je promjenio retoriku cisto radi predizbornik rezultata isto kao i Silajdzic i sta sad po toj tvojoj logici Srbi bi mogli Harisa zvati islamskim fundamentalistom a to nije tacno. Jedino je razlika sto Dodik nije potpisao Dejtonski sporazum, nije bio u poziciji u ratu a Haris je sve to bio. Da se razumijemo ja ne branim Dodika ali ne mozemo istim rijecima zvati Karadzica, Mladica i Dodika jer to nije tacno.

Dodik je ispao daleko licemjerniji i podliji i od samog Karadica..zasto...

Zato sto je bio opozicija Karadica za vrijeme vrata..dosao na vlast lazuci MZ-i da je protiv karadiceve politike i ostvastine..a sad sav svoj polozaj i karijeru gradi i cuva tekovinama karadiceve zlocinacke politike kao je zaokruzena etnickim ciscenjima i konc logorima.Dodik ne odstupa ni milimetar od Karadiceve ideologije..da je tako potvrdit ce reforma policije i promjena obiljezja u entitetima.... Dodik kao osnov za sve reforme i promjene ustava BIH ,uzima etnicko ciscenje i rezultate rata...ako je Karadic to radio sto je radio,makar je bio rat..ali ovo sto Dodik radi je isto kao sto je radio Karadic..ali nije ratno stanje,pa tako ispada da je Dodik gori i od spomenute dvojice.

Jedina dobra stvar u vezi Dodika je ta sto je dovoljno lud i krkan da ce ubrzat rjesenje BIH agonije ili mirom ili ratom...zabrazdio je puno sto jest-jest...
Arslan_

Post by Arslan_ »

Opasnooo je, opasnoooooooo...... :( :mrgreen: :oops:
joker

Post by joker »

induendo wrote:I još jednom. :D

Image

kako si glup
kako si ohol dragi moj
sudiš o mojim osjećanjima

kako si ružan u svojoj
nezrelosti dragi moj
izvjestaćen
bijesan
neshvaćen

na tvome licu praznuje
veliko ništa
i da zivis tisuću godina
neces uspijeti
daleko si ti od istine
Samo si zaboravio zakaciti slike Lagumdzije kojem Haris moze pjevati ove pjesme... :lol:

Zaboravljas da je Silajdzic ubjedljivi dobitnik, a Lagumdzija i Tihic gubitnici...

P.S. Zalosno je vidjeti da ti koji si Stulicem potkovan ne razmisljas, a on je upravo pokusavao da natjera na razmisljanje...

"...cini mi se rodjace
da je standard pokvario ljude
jedu govna i sanjare..."
KAMI666

Post by KAMI666 »

Narod je rekao svoje i izabrali su koga su htjeli, a ti sada dubi na glavi koliko hoces: Hare je predsjednik i tacka!

I prestani non stop da kukas. Umaras vishe s tim.
Como_Sarajevo

Post by Como_Sarajevo »

KAMI666 wrote:Narod je rekao svoje i izabrali su koga su htjeli, a ti sada dubi na glavi koliko hoces: Hare je predsjednik i tacka!

I prestani non stop da kukas. Umaras vishe s tim.
Jest,jest :lol: I to trofrtaljni predsjednik :lol: :lol: :lol: :lol: U trofrtaljnom predsjedništvu :lol: :lol: :lol: Koje vodi trofrtaljnu državu :lol: :lol: :lol: Falim te bože što nisam trofrtaljan :D
Como_Sarajevo

Post by Como_Sarajevo »

Ama pun mi je k..... ovih bošnjaka :D Svi glasali nacionalno a kad je trebalo glasati za hrvatskog člana predsjedništva onda im je valjao socijaldemokrata Komšić.Ma zajebi šuplju :zzzz:
joker

Post by joker »

induendo wrote: Silajdžić jeste dobitnik a gubitnik je narod.I ti si gubitnik i ja sam.I svaki stanovnik Federacije je gubitnik.
Znači nisi zadovoljan kao kod onih pjesmica sa prve strane? :D Super. :D
Za ovu vašu novu/staru koaliciju je podesna pjesma KURVINI SINOVI kad smo već kod AZRE. :D
Ja za sebe ne mislim da sam gubitnik, a to nemoj ni za narod govoriti. Mozes samo za sebe sa sigurnoscu tvrditi da si gubitnik, a to i mi ostali vidimo.

Zao mi je kad se Stulic koristi za pogresne stvari. Ove je pjesme on pisao o komunistima ciji su pravni sljednici Lagumdzija i drugovim, s tom razlikom sto su onda bili i pozicija i opozicija (nisu dozvoljavali postojanje drugacijeg misljenja), a danas su samo opozicija iako u svom mikrookruzenju i dalje ne dozvoljavaju postojanje drugacijeg misljenja.

Naravno da su sve ove stvari primjenjive i za ove danasnje politicare, ali ih ti pokusavas prikaciti ovdje zbog svoje nemoci da podneses poraz ubjedjenja koje si gajio. Igraj covjece ne ljuti se, mozda naucis gubiti...

P.S. Nije ti Haris kriv za debakl ideje kojoj si odan nego onaj ko je tu ideju predstavljao lose... :-)
Post Reply